Vita:Eva Urbaníková

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Jávori István 3 évvel ezelőtt a(z) Művei magyar nyelven? témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)
Irodalmi témájú szócikkek (besorolatlan)
A(z) Eva Urbaníková szócikket Jávori István készítette vagy bővítette lényegesen a CEE Tavasz 2020 nemzetközi szócikkíró versenyre. A cikk témája: kultúra és nők, ország: Szlovákia.

Művei magyar nyelven?[szerkesztés]

A cikkszerzőtől @Jávori István: meg szeretném kérdezni, hogy a Művei szakaszcím alatt 2007-től 2019-ig felsorolt publikációi magyar nyelven jelentek meg? Ha igen, akkor kiadói adatok is kellenének, ha nem, akkor az eredeti cím és impresszum-adatok is az itteni magyar címfordítás mellé.– 2A02:AB88:1AC1:9980:BC67:D8B5:54A8:D48C (vita) 2020. július 5., 10:19 (CEST)Válasz

Az Irodalmi Információs Központ Eva (Evita) Urbaníková oldalán és a cseh szócikkben az eredeti címek megtalálhatók. – Jávori István Itt a vita 2020. július 5., 13:10 (CEST)Válasz