Vita:Első Emelet

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Kivettem minden magasztalást, illetve amit én írtam bele, kérlek, amit én írtam, ne használjátok más formában, így legjobb ha kivesszük! Remélem mindenhonnan sikerült! V


Crystal Clear app kguitar.png Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Misibacsi (vita), értékelés dátuma: 2009. május 22.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

"Májusban a pesten koncertező Dire Straits meghívta a csapatot a "Money for Nothing" videoklip forgatásába, mely az év klipje volt az egész világon."

A klipben fel is bukkan az Első Emelet egy pillanatra, amikor a munkások épp valami hűtőt pakolásznak. Érdemes figyelni, mit énekel Knopfler, miközben az Emelet-klip látszik pár másodpercre:

See the little faggot with the earring and the makeup
Yeah buddy thats his own hair
That little faggot got his own jet airplane
That little faggot hes a millionaire

[1], 1:52-től :) Szerintem megérte elmenni a forgatásra :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2008. szeptember 28., 12:18 (CEST)

A showbiz már csak ilyen... :) misibacsi*üzenet 2009. május 22., 12:13 (CEST)

A tecsős link nem megy, kicserélem egy működőre [2]. Ne maradjunk a little faggot nélkül :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 25., 00:37 (CEST)

Kivettem a cikkből pár igen csak reklámízű, illetve rajongói megnyilvánulást, többek közt a "nagybetűs Zenéről", az "emlékünkbe örökre bevésődő eseményekről", illetve a "legenda folytatódásáról". Álljunk meg egy pillanatra, azért nem a Beatles-ről írunk, ezek a jelzők még a róluk szóló cikkben se férnének el, pedig a különbséget zongorázni lehet (hogy stilszerű legyek). Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 25., 00:44 (CEST)

Hogy te milyen egy izé vagy... pedig az "á-á-állj, vagy lövök" kenterbe veri az egész Beatles-életművet VigyorΜαθθαίος Δαμασκηνός Vita 2009. július 25., 00:50 (CEST)
Jajj, az állj vagy lövök :DD Az csak a Voga-Turnovszky paródiában élvezhető, "á-á-állj vagy köpök/valamit lenyeltem/á-á-álmomban/az ágyba vizeltem" :D Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 25., 01:00 (CEST)
Szintén Voga-Turnovszky a következő, ami talán még ütősebb (csak épp nehezebb felismerni, hogy kikről is szól: "Ifjúgárdista, elmúlt már az állj vagy lövök, bedugult a KISZ-generáció; ifjúgárdista, már nem lehet ifjúkommunista, de büszke hogy ő a KISZ-generáció" ... valahogy így van, bár már évek óta nem hallottam, úgyhogy lehet, nem teljesen jól idézem. Gubb 2009. július 25., 16:21 (CEST)

Milyen hervasztó, hogy a fenti hozzászólások életetetek legnagyobb öröme!!!!! :) Én elmentem magánéletet élni, de kivettem, jó állampolgárhoz méltóan, az össze magasztalást, más formában viszont nem engedélyezem amit írtam, úgyhogy térjünk vissza a jó öreg eredeti állapothoz! (és ne vizelj ágyba :) ) köszi! Virágos

Ha már az Első Emelet magasztos zenei munkássága nem lehet az, de hát ez van :)) Mindamellett: a szócikkek senki tulajdonát nem képezik, mivel a teljes tartalom GFDL licenc alatt van [3]. Bárki átveheti, módosíthatja, átírhatja, tehát az a kijelentésed, hogy "nem engedélyezem" a wikipédiában nem értelmezhető. Ez egyébként a szerkesztési ablak alatt is látható, miközben gépelsz. Ha valaki szó szerint átveszi, teheti, ha csak egy részét veszi át, azt is megteheti, akinek pedig kedve van, átírhatja akár az egészet. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 25., 01:27 (CEST)

Legalább ismerkedj meg a GDFL-lel :) kicsit másképp értelmezed, mint ahogy le van írva...valamint nem ismered a szerzői jogot, ami a szeretett GDFL-ed felett áll :) Most mi van ha ez az anyag már megjelent valahol és a szerzője és a szerzői jogi törvény dönti el, hogy nem változtathatod meg, hoppp!:) - miután ti át akarjátok írni - ezt a szerzői jog meg nem engedi akkor most hogyan lészen?:) Akárhogy is, de köszönöm a közreműködést, elég nagy reklámot csaptunk az Emeletnek - és így még az anyagom is fenn marad!!!! Hurrá!!!!!!! Köszi!!!!!!! Összehoztuk így pénteki buli közben!!!

Ja és azért ne állíts valótlanságokat "akinek kedve van átírjatja az egészet" - ezt csak magatokra értitek, ti aztán átírtok kényetek-kedvére amit csak akartok, éljen a demokratikus szabadság, ami a viselkedésetek szerint csak a tiétek! Alkotmány minek ide? Van itt GDFL és "akinek kedve van"! Ennek is egy hurrá!!!!!!!:)

Figyi, ha akarom, most azonnal nekiállok, és átírom az egész szócikket. Fél perc az egész, és attól a pillanattól már nem a te szöveged lesz. Azt hiszem, ez a legmegfelelőbb lépés ahhoz, hogy belásd, a wikiben másképp működnek a dolgok, mint egy újságban. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. július 25., 08:19 (CEST)

Na, DD, azért ne légy ilyen ellenséges. (A V-T verzióját amúgy én is ismerem Vigyor.) Persze Virágosnak sem kéne ennyire bőszen hadakoznia egy veszett ügyért: aki anyagot tölt fel a Wikipédiára, az gyakorlatilag közkinccsé teszi, azaz akárki belenyúlhat utána... a szerzői jogot tehát nincs értelme emlegetni. Elmentetted a szöveget = lemondtál a szerzői jogaidról. (Ha korábban megjelent az anyag valahol, akkor ezen közléseddel mondtál le a jogokról.) – Μαθθαίος Δαμασκηνός Vita 2009. július 25., 16:02 (CEST)

Még mindig rajongói?[szerkesztés]

Most átfutottam a szöveget, és egész tűrhető. Kell még a "rajongó" sablon? Gubb 2009. december 28., 20:42 (CET)

Átszerkesztettem, szerintem is kivehető lenne a rajongós sablon.Kapeter77 vita 2018. október 19., 17:45 (CEST)