Vita:Csizmadia Ervin

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

Kivágtam a szerkesztő monológját:

"A szerző megjegyzése: Az életrajz megírása során kizárólag saját ismereteimre, valamint Csizmadia Ervin hivatalos és nyilvános, vázlatos önéletrajzára támaszkodtam (amely fellelhető magyarul és angolul az ME BTK Politikatudományi Tanszékének website-ján, és bárki számára szabadon hozzáférhető), és mindezen ismeretek felhasználásával és elrendezésével egy rövid, lényegre törő, teljesen más felépítésű, szövegszerű életrajzot hoztam létre, amely e minőségében az én saját munkám, sehol fel nem lelhető élatrajzi szöveg, és amelynek tartalmáért készséggel felelősséget vállalok. Mivel a szöveg nem más szövegrészek felhasználásával, hanem egy nyilvános életrajz adatainak, illetve saját ismereteknek csupán felhasználásával készült, nem sért semmilyen szerzői jogot. Az életrajz írója maga is politológus-hallgatója az ME BTK-nak. Sereg Szabolcs".

Kedves új szerkesztőnk!
Megkérünk, hogy a személyes jellegű mondanivalódat ne a cikk névtérbe, hanem a vitalapra írjad.Üdv.--Linkoman 2006. november 16., 13:18 (CET)