Vita:Budakalász

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Khalai 14 évvel ezelőtt a(z) Budakalász lényeges változtatás témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Magyar településekkel kapcsolatos szócikkek (jól használható besorolás)
Földrajzi témájú szócikkek (besorolatlan)

Budakalász kissebb változtatás[szerkesztés]

2007 11. 23 Kha

Kivettem a címer mezői mellől a "Csikóvár" látképet. a, nem illik oda, csak zavaró b, a szerencsétlenül elfuserált Kalász-címerben a hármashalmú hegylátkép a Duna felől a Kevély hegyet ábrázolná, előterében a Kálvárián lévő keresztekkel "Khalai"

Budakalász lényeges változtatás[szerkesztés]

2007 08. 29 Kha 2007. augusztus 29., 16:57 (CEST) KhalaiVálasz

Két lényegesnek tûnõ javítást eszközöltem. Indokom: a, nincs még régészeti kutatás, s csak nehezen indokolható feltételezés létezik Õsbuda és/vagy Árpád/Attila sírja itteni fellelhetõségére. Ne töltsünk "Történetbe" nem igazolt feltételezéseket.

b, dícséretes egy könyvterv elkészítése, akár jelenjen is meg a tervezõ neve, de üzleti célú weboldalra nem vélem helyénvalónak a kimutatást.

2008. 02. 21., Kha

Átnézve az oldalt, kiszedtem a lényegtelen, fecsegő, ömlengő részeket, igyekeztem a lexikonhoz méltóbb tömörséget megtartani.

2008. 05. 04. Kha

Ismét. Tisztelt névtelen beírogató!

Lexikonhoz méltó szócikkek lennének jók ide, nem kisdolgozatok, hibás hivatkozásokkal. Budakalászról ajánlatos lenne a róla megjelent könyvek, tanulmányok átnézése, mielőtt újra belerondít az oldalba.


2009. 08. 27. Kha

Tisztelt névtelen (IP: 84.1.60.27) beírogató!

Megint csak megismételni kényszerülök a magam nézetét: Lexikonhoz méltó szócikkek lennének jók ide, nem kisdolgozatok, hibás hivatkozásokkal.

Kérem, próbálja meg a jövõben sem stilisztikailag, sem formailag nem tönkretenni ezt a formálódó oldalt. Tisztelettel: Khalai vita 2009. augusztus 27., 21:23 (CEST)Válasz