Vita:Aqua Computer

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Winston 14 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye témában

Elsősorban az alábbi kifejezések miatt tettem rá a "reklám" sablont:

  • olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.
  • folyamatosan az elérhető árat, a jó minőségű és széles áruválasztékot, valamint a megbízhatóságot jelenti a hazai informatikai piacon.
  • a legmegbízhatóbbak közé számítanak, tulajdonosaik elégedettsége többek között azzal is mérhető, hogy nagy részük visszatérő régi vásárló. (ezt egyébként nem is értem - a tulajdonosok a visszatérő vásárlók?)
  • a márka által felvállalt termékek és szolgáltatások kínálata folyamatosan bővül, odafigyelve a vásárlói igényekre

Hkoala 2009. május 13., 18:08 (CEST)Válasz

Kisebbségi vagyok?[szerkesztés]

Én pl. nem fogok visszatérni még egyszer hozzájuk. A pár száz forintos átveréseket sem szeretem. --Bitman vita 2009. május 13., 18:16 (CEST)Válasz

Cikket megérne, de ne ilyet[szerkesztés]

Ez a cikk tisztán reklám, bár igaz, hogy Magyarországon jelentős dolog 10 éve informatikai kiskereskedelemmel is foglakozni. Nézzük ellenpéldaként a BlueFish milliárdos adótartozását, majd eltűnését. Esetleg a Mistral tündöklését, majd háttérbe szorulását.

Tehát, mint relatív jelentős hazai informatikai cég, megérne egy szócikket, de ilyen prospektus-jellegű firkát inkább töröljünk a Wiki-ről.

2009. május 13., 23:43 (CEST)

Lehet elfogult vagyok? - Szerkesztői vélemény[szerkesztés]

Viszont tény, hogy egy létező B2B brand-ről írtam, amit hivatalosan meg lehet tekinteni a superbrands.hu oldalon (forrás: http://www.superbrands.hu/index.php?article=1305&langcode=hu). Reklám? Maximum image-ről beszélhetünk, de a brand éppen erről szól.

És a felvetett kérdésekre adott válaszaim:

"...Elsősorban az alábbi kifejezések miatt tettem rá a "reklám" sablont:

  • olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek...."

Ezt nem én állítom, hanem a Superbrands értékel éppen eme szempontok alapján: Forrás: http://www.superbrands.hu/ (felső két bekezdés)

"...a legmegbízhatóbbak közé számítanak, tulajdonosaik elégedettsége többek között azzal is mérhető, hogy nagy részük visszatérő régi vásárló. (ezt egyébként nem is értem - a tulajdonosok a visszatérő vásárlók?)..."- Rendben, javítom.

A mondat eleje hiányzik, így valóban értelmetlen. Első látásra a Bilia is tagadja Isten létezését a Zsoltárok 14:1 (forrás: Károli fordítás :-)) versében miszerint "...Nincs Isten", de a teljes mondat így hangzik: "Azt mondja a balgatag az ő szívében: Nincs Isten....".

A vitatott mondatban az Aqua Computer számítógépek tulajdnonosairól van szó, mint elégedett vevőkről. - Ettől függetlenül kiveszem, mert valóban ez is egy szubjektív szempont.

"...a márka által felvállalt termékek és szolgáltatások kínálata folyamatosan bővül, odafigyelve a vásárlói igényekre..." - számomra és ismerősi köröm számára valóban ezt jelenti. Nyílván az "odafigyelés" igyekezetet jelöl, amely nem egyetemes. Hiába igyekszik az ember, van amikor ez sem elég. Sajnálom, ha valaki valaha becsapva érezte magát ezzel a márkával kapcsolatosan (nekem sem jött be a Dacia), de ha nem erről, hanem emberi tényezőről van szó, akkor az egy másik fórumra tartozik (ilyen-olyan felügyelet) és nem a brand okolható érte. - Ennek ellenére kiszedek minden olyan mondatot, ami elfogultságomat támasztaná alá a márkával kapcsolatosan.

Azt viszont nem értem, hogy miért kéne törölni. Akkor ezeket is töröljük, lécci!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Coca_Cola http://hu.wikipedia.org/wiki/McDonald%27s http://hu.wikipedia.org/wiki/Ford http://hu.wikipedia.org/wiki/Lidl http://hu.wikipedia.org/wiki/Media_Markt http://hu.wikipedia.org/wiki/Tesco

Vagy ha nem, akkor azért, mert 10 év még nem történelem, vagy mert nem Magyarok, vagy mert nincsenek jelen Magyarországon ők vagy a termékeik? Hm? És tessék mondani, ezt ki dönti el és mi alapján?

Az alábbiakat meg én érzem reklámnak (míg amit írtam, azt konkrétan nem, hiszen sem termék, sem weboldal nincs nálam megadva. Ez utóbbit pótolom):

http://hu.wikipedia.org/wiki/Laptopmatrica http://hu.wikipedia.org/wiki/A38 http://hu.wikipedia.org/wiki/OTP_Bank http://hu.wikipedia.org/wiki/T-com

Alapvetően viszont igaz, hogy objektívnek kell lennünk. Ha nincs több kérdés, akkor tisztelettel megköszönöm a véleményeket és a türelmeteket...és tudjátok be nekem, hogy ez az első cikkem. Egyébként sokban igazatok van, csak Még gyakorlom a szakmát :-)

Ez vicc?[szerkesztés]

Ez a cikk miben felel meg a Wikipédia:Nevezetességnek? Én már vásároltam ott, és ugyanolyan cég, mint ezer másik az országban. Villy Itt tessék beszólni 2009. június 11., 15:44 (CEST)Válasz

Törlési megbeszélés eredménye[szerkesztés]

Törölve, 2009. 07. 30.Winston vita 2009. július 30., 09:03 (CEST)Válasz