Ez miez?

A "soha, senki, sehol nem tesztelte" szokás szerint úgy értendő, hogy nem a te kamrácskádban dolgozták ki, és személyesen se voltál jelen. Ha azonban valaki kitekint a dolgozószobájából, akkor kb. fél perc alatt rá lehet találni a felületre, ahol évek óta zajlik a LT előkészítése...

Bennóiroda2010. szeptember 14., 13:06

A LT ment élesben vagy egy évig a strategy wikin, ahol kb. 1000 szerkesző püfölte, így az (angol felületen is megjelenő) hibák egy jó részét már bizonyára felfedezték és talán nem voltak olyan szintűek, hogy bárki kiszaladjon a világból tőle.

A Tudakozóban, ahol főként nem wikisek kérdeznek, szerintem már most óriási előrelépés lenne, ha valaki belefektetne fél órát a magyarítás magyarításába (beszélgetésfolyam helyett mondjuk téma; a fenti hozzászólásszámláló valójában válasz-számláló; a beszélgetés előrehozása lehetne, a „téma sor elejére küldése” vagy valami hasonló jobban érthető), és még negyedórát a CSS minimális megbuherálásába (ne jelenjen meg a hozzászólás alatt a karakterbeszúró és a könyörtelen átszerkesztés szöveg – a licenc is kérdéses, hogy szükséges-e, de egye fene, maradhat) és mondjuk még háromnegyed/1 órát a tudakozó leírásainak frissítésébe.

A rendszer minden jelenlegi hibája mellett nagyon sokat javítana pl. a tudakozó használatán és talán az összes kocsmafalén. Általános bevezetéséhez még nem árt egy-két szoftverfrissítést megvárni, mert hamar 4 számjegyű lenne az új üzenet számláló a kicsit butuska figyelőlista-kezelés miatt. (A kevés közösségi lapon is nőne a számláló, de az még kibírhatóbb, főként, ha lesz "téma figyelmenkívül hagyása" opció.)

Üdv, Bence

Dami vita2010. szeptember 14., 18:10