Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:SonofOdin

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dorgan 16 évvel ezelőtt a(z) Szócikk témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves SonofOdin!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Egy segítőtársat, mentort keresel? Akkor Kattints ide! Ez megnyitja szerkesztésre a „felhasználói lapodat” és a megnyíló szerkesztőablak fölött elolvashatod, hogy mit kell tenned.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. december 10., 18:53 (CET)Válasz

Szócikk[szerkesztés]

Üdv! A(z) AFC Csíki Lángok lapot, amit te alkottál, sajnos törölnünk kellett, mert sem stílusában, sem tartalmában nem felelt meg az egy szócikkel szemben támasztott minimális követelményeinknek.
  • A lap tartalmát alább idemásolom, hogyha kedved támadna a későbbiekben szócikké kidolgozni, úgy, hogy a téma és a forma is megfelelően legyen kidolgozva (de ha már töröltük, akkor se ess kétségbe, az adminisztrátorok, ha kell, vissza tudják nyerni a tartalmát).
  • További segítséget az első lépésekhez, illetve egy jó szócikk megalkotásához a Wikipédia:Hogyan írj jó szócikket lapon és a Wikipédia:Segítség lapon találod.

További jó munkát és sok örömöt kívánunk! Dorganvita 2007. december 10., 19:30 (CET)Válasz

Az AFC Csiki Lángok egy amatör fotball klub , amely egy kis erdélyi városban jött létre , Csikszeredában. Minden ugy kezdődött , hogy az fotball kedvelő fiuk összegyültek , focizni. Egy idö után unalmassá vált az állando felosztás , meg felcserélt játékosmód , ezért kitaláltuk , hogy csinálunk csapatot. Eleinte a nyerő csapat a "Harfűz" volt , de nem tartott sokáig , oly igéretes hatalmuk , hisz ebben az idöben létrejött az AFC. Csíki Lángok és kezdetét vette a hatalom váltás , a bajnokságot illetően. Egy darabik működött a bajnokság menetele , de közben a Harfűz csapata megszünt létezni , és ezért a bajnokságnak is vége lett , hisz nem volt ellenfél. Egy idő után , újabb bajnokság jött létre , ezuttal egy komolyabb. Ellenfelünk az "Annonimus" volt , hisz nem volt a csapatnak normális neve , így kreativ elménknek köszönhetően ezt a nevet adtuk nekik. Ebben a bajnokságban már nem volt oly könyű dolgunk , hisz az Annonimus is egy felkészült gárda volt.Számos bajnoki meccs után , ez a bajnokság is részben abba maradt , inkább hobbivá vált mintsem komoly tornává. Egy-két szezon kihagyásával , a Csiki Lángok játékosai nagy fába vágták a fejszéjüket , városi bajnoksága neveztek. Nem volt az olyan nagy fa , mint ahogy azt ők gondolták , ugyanis az első bajnokságukon , egy kitünő negyedik hellyel mehettek haza. Így kezdetét vette egy újabb sikersorozat. :D Jelenlegi csapattagok :

                       Kapus(ok):-Stoica József Károly (1991.06.04)
                       Védők:    -Nagy Lajos
                                 -Ráduly Dénes
                                 -Attila
                       Csatárok: -Nagy Csaba
                                 -Ladó Lóránd