Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Sokol~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Syp 17 évvel ezelőtt a(z) jogtisztaság témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Sokol~huwiki!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. A Wikipédia használatáról szóló rövid bevezető tanfolyamon vehetsz részt, ha ráklikkelsz a Az első lépésekre.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - Péter 2006. augusztus 3., 13:24 (CEST)Válasz

TGV[szerkesztés]

Kedves Sokol, kérlek olvasd el szerkesztés előtt az útmutatókat, és egy-két jól megírt cikket. A TGV cikk nagyon hasznos, de egyelőre sok probléma van vele. Elsősorban a tragikus helyesírása miatt kell sokat javítani rajta, de a formázás is fontos dolog. Az angol vagy a francia verzió is érdemes megnézni, abból mindig lehet ötleteket szerezni. Péter 2006. augusztus 3., 13:53 (CEST)Válasz

Kedves Péter!

Tisztában vagyok vele,hogy a sok a probléma mivel még nem készültem el teljesen ,ezért előfordulhat hogy vannak benne hibák.Szerintem mindnyájan így vagyunk ezzel.Viszont igazából csak egyet nem értek.Miért van az ,hogy eddig senki nem írt a TGV-ről? Most ,hogy én írtam(de még nem készültem el)egyből beleszerkeszt mindenki.Lehetséges hogy nem így képzeltem el a végeleges változatot.Ezt azért jó lenne figyelembe venni.

Köszönöm a megértést.

Tisztelettel Szentkuti Gábor (Sokol)


Szia!

Juhasz peter tényleg túl hamar leszólt, első cikkhez képest teljesen rendben volt. Bocs, hogy belepiszkáltunk, csak volt benne pár hiba, a szócikk meg tényleg fontos.

Csinálj még hiányzó fontos szócikkeket !

Bye : Osbi 2006. augusztus 3., 14:31 (CEST)Válasz

jogtisztaság[szerkesztés]

Kérlek, ügyelj a cikkek jogtisztaságára. Nem lehet csak úgy bemásolni szöveget egy weblapról, legalábbis teljes szócikket biztosan nem. SyP 2006. augusztus 3., 20:26 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:41 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:47 (CEST)