Szerkesztővita:Sheriff

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt SheriffIsInTown 8 évvel ezelőtt a(z) Usurpation témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Sheriff!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Armyyour üzenőfüzet 2007. augusztus 21., 16:31 (CEST)Válasz

Kérdés[szerkesztés]

Szevasz. Láttam hadtudománnyal kapcsolatos cikkeket szerkesztesz. Ha gondolod csatlakozz a Hadtudományi műhelyhez. További jó szerkesztést - Dili vita 2008. január 2., 23:03 (CET)Válasz

A szöveg elküldésével visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerint, és elfogadod, hogy az újrafelhasználóknak elég közvetve, a wikioldalra mutató linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk rád. Részletesebben lásd a felhasználási felételekben.

Usurpation[szerkesztés]

{{subst:usurpr}}

Your account does not have much contributions on English Wikipedia, i will like to request that if you can choose a name which could be translation of "Sheriff" in the language in which you are making significant contributions so that "Sheriff" becomes available for me.

SheriffIsInTown vita 2015. szeptember 10., 18:31 (CEST)Válasz