Szerkesztővita:Radsek

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Donum 16 évvel ezelőtt
Üdvözlünk! Üdvözlünk a magyar Wikipédiában, Radsek!

Ezúton szeretnélek köszönteni a Wiki-közösségben és egyúttal felhívni a figyelmedet néhány dologra, amit érdemes elolvasnod, mielőtt aktív szerkesztésbe kezdesz!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran ismételt kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a „Segítség” lapokon, akkor a kocsmafalakon érdeklődhetsz. De nyugodtan megkereshetsz engem, vagy bármelyik másik wikipédistát. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ahogyan ez az üdvözlet is példa rá. A közösségi lapokon ügyelj rá, hogy mindig írd alá hozzászólásaidat, hogy a társalgás követhető maradjon.

Hasznos, és egyben kellemes időtöltést kívánok a magyar Wikipédiában! - Opa vita | meló 2007. február 26., 14:07 (CET)Válasz

Lakhely[szerkesztés]

Szia! Láttam, hogy budapesti vagy. Most többen is próbálunk kategórizálni asszerint, hogy hol lakunk (Sablon:User lakhely). Ha szeretnéd akkor az ott található budapesti sablont kiteheted az userlapodra, ha nem akkor légyszi csak ennyit írj a lapod legaljára: "Kategória:Budapesti wikipédisták". Köszi Szajci 2007. június 7., 10:29 (CEST)Válasz

Üzenet Neo figyelmeztetésével kapcsolatban[szerkesztés]

Kedves Radsek!

Személyes támadásai és az ezzel kapcsolatos többszöri felszólítások figyelmen kívül hagyása miatt szükségesnek látszott figyelmeztetni Neot, és kitenni egy erre való személyes támadás sablont a felhasználói vitalapjára (Személyes támadás sablon kitétele) valamint az apropót adó szócikk vitalapjára is (Válasz Neonak II. - Személyes támadás sablon kitétele).

Mivel az indoklásomban szerepel a Neohoz intézett korábbi hozzászólásod is, úgy láttam etikusnak, hogy erről értesítselek. Amennyiben az előzmények elolvasása után nem értesz egyet az indoklással, kérlek kommentáld a figyelmeztetésemet az előbb említett két helyen.

Köszönöm!

Üdvözlettel: --Donum 2007. június 29., 14:34 (CEST)Válasz