Szerkesztővita:Online Játékok

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tacsipacsi 4 évvel ezelőtt a(z) Más szerkesztői lapjának módosítása témában

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Online Játékok!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a közelmúltban szerkesztettél először a magyar Wikipédiában. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy az újonnan érkező közreműködők a jövőben könnyebben bekapcsolódhassanak a Wikipédia szerkesztésébe. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.


Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 01:02 (CEST)Válasz

Más szerkesztői lapjának módosítása[szerkesztés]

Szia! A szerkesztői lapok (tehát a Szerkesztő:valami című lapok) „saját felségterületnek” számítanak a Wikipédiában, azokra nem vonatkozik a Szerkessz bátran! felhívás, csak nagyon kivételes esetben nyúlhat bele bárki a lap tulajdonosán kívül (a helyesírási hibák javítása nem ilyen – ráadásul a mostani konkrét esetben nem is volt helyesírási hiba: a mível alak nem hibás, csak egy nem sztenderd változat). A legbiztonságosabb, ha sose módosítasz szerkesztői lapot. Természetesen az enciklopédiacikkekre ez nem vonatkozik, ott bátran javítsd a helyesírási hibákat és más hiányosságokat! (U.i.: Kérlek, ne vedd ezt az üzenetemet dörgedelemnek. Tudom, hogy kezdőként elsőre nehéz átlátni a Wikipédia működését; ez csak egy baráti útmutatás a jövőre nézvést.) Üdv: Tacsipacsi vita 2019. október 26., 11:01 (CEST)Válasz