Szerkesztővita:Moo-ching

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dhanak 18 évvel ezelőtt a(z) Almodovar.jpg témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Wikipédia:Segítség allapjait. További útmutatókat a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lap tartalmaz (ennek frissítésén dolgozom itt: Wikipédia:Segítség). A Wikipédia-szövegek formai lehetőségeiről itt olvashatsz. További útmutatókat a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lap tartalmaz. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a Portán vagy a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói (user)lapodon.

Lehet, eddig elkerülte a figyelmed a szerkesztés közben a lap alján lévő felirat:

A weblapokról bemásolt anyagok a leggyakrabban nem szabadon terjeszthetőek! Ezeket a legtöbb esetben törölnünk kell, ha nem mellékeled a szerző engedélyét! ENGEDÉLY NÉLKÜL NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT ANYAGOKAT!

Kísérletezéshez használd nyugodtan a Wikipédia:Homokozót!

Ha személyes segítség kell, írhatsz a vitalapomra.

Sok sikert és jó szerkesztést! --Rodrigó 2005. június 9., 09:26 (CEST)Válasz

Almodovar.jpg[szerkesztés]

Szia!

Úgy látszik, nem olvastad el a felküldő űrlap előtti szöveget (pedig ennél feltűnőbbre már nehéz csinálni), mert a címbeli képet forrás- és licencmegjelölés nélkül küldted fel, ráadásul nagyon valószínűnek látszik, hogy jogvédett képről van szó. Ha mégis jogtiszta, kérlek add meg a kép leírásánál a pontos forrást és a felhasználás alapját képező licencet, ellenkező esetben a képet törölni kell.

Köszönöm,

--DHanak :-V 2005. június 9., 16:48 (CEST)Válasz