Szerkesztővita:Mollach

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 16 évvel ezelőtt a(z) Képek + nagymorva témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Mollach!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - Serinde üzenet 2006. január 19., 17:41 (CET)Válasz

Képek + nagymorva[szerkesztés]

Szia!

Ha nem jelenik meg a felhasználóneved, csak az IP-d, az azért lehet, mert véletlenül kijelentkeztetett a rendszer. Ha belépsz a wikipédiára, ikszeld be, hogy ne léptessen ki (feltéve, ha egyedül te használod azt a gépet), akkor nem kell mindig bejelentkezned, mert megjegyzi.

A Nagymorva Birodalom egy történelmileg érzékeny téma, számítani lehet rá, hogy harcok lesznek körülötte. A legfontosabb itt, hogy minden állításhoz keresni kell megbízható forrást. (Legideálisabb az lenne, ha az ügyben nem érintett, tehát nem magyar és nem szláv történészek könyve lenne az, nem tudom, van-e ilyen.) Azért ha ilyet látsz a cikkben, hogy „szlovák áltörténész”, az törölhető.

A vitalapról a kulturált szerkesztők tudnak, ott beszélhetsz velük, a nem kulturáltakat meg rá kell szoktatni, sajnos ez is a wikis tevékenység része, hogy a kevéssé közreműködő egyéneket rá kell nevelni a kommunikáció helyes módjaira.

A kódexből ha van képed, amit fel tudsz ide küldeni, az nagyon jó lenne, ehhez engedélykérés nem kell, mert a szerzői joga jó régen lejárt. Egyébként kép nélkül is nagyon örülnénk a róla szóló cikknek, de képpel mégiscsak szebb. Annyi az egész, hogy ha felküldöd, licencnek azt add meg, hogy közkincs-régi. – Alensha üzi 2008. január 24., 00:03 (CET)Válasz