Szerkesztővita:Markodani1997

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Poeltenberg Ernő[szerkesztés]

Szia! Nem hiszem, hogy indokolnom kellett volna (vagy kellene) egy jelöletlen állapotról jelöltre való visszaállítást, de kivételesen megteszem. Először is neked kellett volna indokolnod, hogy miért írtad át a Wikipédiában elfogadott nevet egy másik alakra. Jelenleg a Poeltenberg Ernő a főalak, tehát a rá hivatkozó szócikkben is helyes ezt a változatot alkalmazni. Természetesen vitába szállhatsz azzal, hogy melyik a helyes változat, és ha meggyőzöd a közösséget álláspontod helyességéről, akkor átnevezés után átírható a szócikk(ek)ben is, de addig maradjon így. Ha pedig máshol is javítani kell, akkor WP:BSZ! CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2013. november 13., 13:03 (CET)

Szia! Köszönöm az indokot. Azért javítottam, mert két különbözően leír név, ami egy személyre utal sok mindenkiben zavartságot kelthet (eleinte köztük bennem is :D), így gondoltam helyesnek a javítást. Őszintén nem tudom, hogy hivatalosan Poeltenberg vagy Pöltenberg, de gondoltam, hogy az utóbbi, mivelhogy sok helyen így találkoztam vele. Nem óhajtok vitába szállni a helyes alakot illetőleg, én ennyire nem vagyok jártas a témában. Köszönöm válaszod: Markó Dániel vita 2013. november 13., 16:57 (CET)

:)[szerkesztés]

" a kínai nyelvre igényes olvasók a valódihoz közellebi kiejtési útmutatást kapjanak" :) Az a baj ezzel, hogy a kínaiul tanuló wikipédia-olvasók száma egész miniscule, a pinjin pedig senki más magyar anyanyelvűnek nem mond az égegy világon semmit. Vigyor Pl. az én usernevemet (Xiaolong) és fojton KSZIAOLONG-nak ejti mindenki, ahogy a Xiaomit is ksziaomi-nek :))) A pinjin semmivel sincs közelebb az eredeti kiejtéshez. A magyarost legalább ki tudják olvasni. ;) Xia Üzenő 2018. június 9., 18:28 (CEST)

Hohhot[szerkesztés]

Szia!

Átnéztem a cikkedet, örülnék, ha megnéznéd a javításaimat. Csuja 2018. június 10., 15:59 (CEST)

Szia!
Köszönöm, megnézem őket. Markó Dániel vita 2018. június 10., 16:17 (CEST)

Tím Szam[szerkesztés]

Szia, ezt nem szabad így csinálni, elveszlik az eredeti lap laptörténete, azok szerkesztőinek nevével együtt! A megoldás ilyenkir az átnevezés gomb használata. Ha a rendszer nem engedi az átnevezést, akkor az adminüzenőn lehet megkérdni egy admint, hogy nevezze át felülírással, ők tudnak ilyet. Kérlek, hogy ne csinálj több ilyen kézzel átmásolós dolgot! Köszönöm. Xia Üzenő 2018. július 4., 14:38 (CEST)

Szia! Nagyon szorri, ezért szóltam a járőrfalon a dolgokért, akkor ott tényleg rosszul csináltam. Azóta rájöttem az átnevezés gomb használatára. Többé nem fordul elő. Markó Dániel vita 2018. július 4., 14:41 (CEST)

Próbalap[szerkesztés]

Szia! Szeretném felhívni a figyelmed, hogy próbalapon nem kategorizálunk. Másrészt a fordításnál meg kell adni, hogy melyik változatot fordítottad. Rámész a laptörténetre, beállsz a fordított változatra, rákattansz az előző feliratra. Akkor a fenti keresőben megjelenik a szerkesztett változat. A végén van, hogy pl. oldid=848058623, ezt beírod a fordítás sablon végére. Az is segítene, ha a saját beállításaidnál bejelölnéd, hogy az átirányítások zöldben jelenjenek meg. Most a Csin-dinasztia, Rjúkjú Királyság, második kínai-japán háború átirányítás. Ha rákattintasz láthatod. Üdv. Tambo vita 2018. július 12., 09:57 (CEST)

Kedves Tambo! Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet! A kategorizálást kiszedtem, illetve az átirányított linkeket is kicseréltem. Az oldidt viszont majd a lap elkészültével szúrom be, nem véletlenül próbalap, még nem fejeztem be a fordítását az enwiki cikknek, addig nem adok oldidt sem. Szép hetet! Markó Dániel vita 2018. július 18., 11:32 (CEST)