Szerkesztővita:Kuruczb

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 16 évvel ezelőtt a(z) Kőszegi Imre témában
Üdvözlet! Üdv, Kuruczb! Köszöntelek a magyar Wikipédiában!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Kérlek, ne másolj be egy az egyben honlapokról szövegeket – hacsak nincs a birtokodban az oldal szerzői joga. A kacagójancsi cikket el kell távolítanunk, vagy újra kell írni, ha nem igazolod, hogy te írtad, vagy hogy az oldal engedélyt ad az utánközlésre GFDL licenccel.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - SyP 2006. július 22., 11:41 (CEST)Válasz


Kőszegi Imre[szerkesztés]

Innen másoltad a teljes szöveget. Ez valszeg jogsértő. Nincs kedved átírni, a Wikipédia életrajzainak megfelelő formában és dicshimnuszok nélkül?--Linkoman 2007. október 18., 13:08 (CEST)Válasz