Szerkesztővita:Kgajdatsy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tukan 16 évvel ezelőtt a(z) Szavazás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Kgajdatsy!

Üdvözlünk!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Winston vita 2008. január 10., 12:52 (CET)Válasz

Lidl[szerkesztés]

Szia

A törlés valóban törlést jelent, tehát nem csak áthúzzuk a kérdéses szöveget. :-) Ha esetleg vitatott, akkor HTML-kommentbe lehet tenni az egyszerűbb visszaállíthatóság érdekében, de itt egyértelműen nem erről van szó.

Winston vita 2008. január 10., 13:03 (CET)Válasz

Németország-műhely[szerkesztés]

Szia!

Látom, érdekelnek a német jellegű cikkek, többe beleszerkesztettél, javítottad az elütéseimet. Ha van kedved, csatlakozz a Németország-műhelyhez! Üdv, Tobi Üzi :) 2008. március 8., 16:09 (CET)Válasz

Szia, nincs más dolgod, mint felírni magad a műhely tagjai közé! Ezt a fent linkelt lapon megteheted. Kötelezettségek nincsenek, azt csinál bárki, amit akar. Minden új embert szívesen veszünk, hiszen bár nem állunk rosszul állunk Németországhoz kötődő cikkekben, de mindig van hova fejlődni! Az üzeneted teljesen jó volt, azt megkaptam. Üdv, Tobi Üzi :) 2008. március 8., 17:19 (CET)Válasz

Szavazás[szerkesztés]

Megkérek minden kedves Németország-műhelytagot, hogy szavazzon a Németország portál logóját illetően. Tukan okoskodik 2008. április 7., 15:00 (CEST)Válasz

Kérlek szavazz a Brandenburg történelme c. szócikkről a Németország műhely vitalapján. Crusader 2008. április 16., 21:41 (CEST)