Szerkesztővita:Joojozsef

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Totya 17 évvel ezelőtt a(z) Képek licensze témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Joojozsef!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!


Képek licensze[szerkesztés]

Szia!

Láttam feltöltöttél két képet: Kép:Kenyérvig.jpg, Kép:800px-Testudo horsefieldii.jpg.

Teknőc: Nem adtál meg licenszet, pedig az fontos, azért hogy ne legyenek jogi problémák. Láttam, hogy az angol wikiből hoztad, mindjárt ráteszem a licenszet. Az ilyen képeket egyébként érdemesebb a Wikimedia Commons-ba tenni, onnan is elérhetők a magyar wikin.

A Republicos képnél pedig nekem elég gyanús az Public domain licensz. Ha jól sejtem ez egy album borítója, az pedig a legritkább esetben közkincs. Ha ez mégis az, akkor is oda kell írni, hogy mi alapján (pl. A jogtulajdonos lemondott a jogokról, itt és itt, email vagy link, stb.). Ha nem mondott le a jogokról a kiadó/együttes, akkor a Sablon:albumborító sablont kell alkalmazni. Ezért kérlek vagy add meg, hogy mi alapján Public domain vagy tedd rá a albumborító sablont.

Köszi, üdv, Totya (vitæ) 2006. november 22., 16:28 (CET)Válasz