Szerkesztővita:Hungarian Art Management

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Orosz Zoltán (harmonikaművész)[szerkesztés]

Kedves Hungarian Art Management! Az e-mail megérkezett, az oldalt visszaállítottam. További jó szerkesztést! – Balint36 🚌 buszmegálló 2017. február 7., 23:16 (CET)

Kedves Balint36, köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel, Hungarian Art Management

Ne törölj![szerkesztés]

Üdvözöllek! Kérlek, ne törölj ki teljes bekezdéseket, vagy egész oldalakat a Wikipédiában és ne hozz létre üres oldalakat. Ha egy olyan cikket törölsz, amely egyszer már szerepel a Wikipédiában, tehát egy duplikátum, kérlek, hogy a törlés után csinálj belőle átirányítást a másik cikkre. Ha úgy érzed, hogy a cikk tartalma hibás, egyoldalú, vagy rossz, arra kérlek, hogy a törlése helyett inkább bővítsd, vagy cseréld ki a helyes tartalommal, vagy legalább jelezd a problémát a cikk vitalapján. Ha úgy véled, nincs remény a lap „megmentésére”, kérlek, hogy olvasd el a törlési irányelveket a további lépésekhez. – nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2017. február 8., 13:04 (CET)

Kedves Nyiffi, köszönöm leveled és segítő hozzáállásod. Azt töröltem ki, amit én illesztettem be, nem akartam üres oldalt létrehozni, ez így létezett előtte is. A leírást kifogásolták, így úgy gondoltam, jobb, ha most leveszem a szöveget.

Üdvözlettel,

Hungarian Art Management