Szerkesztővita:Gyurci

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szalakóta 14 évvel ezelőtt a(z) Magyar kökörcsin témában

Üdv[szerkesztés]

Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

- NCurse 2005. október 31., 12:30 (CET)Válasz

Kérés[szerkesztés]

Szia! Kérlek, ne hozz létre szótári cikknek sem megfelelő szócikkeket, mert ezzel csak további munkát csinálsz az adminoknak, hiszen úgyis törölni kell. Ha továbbírod, kérlek ügyelj erre, ha nem, akkor jelölnöm kell azonnali törlésre. Köszönöm. NCurse 2005. november 1., 08:13 (CET)Válasz

Magyar kökörcsin[szerkesztés]

Szia!

Az a gond a cikkel, hogy szövege teljes egészében egy olyan honlaphoz kapcsolódó anyagból való, amin a következő olvasható:

„Figyelem!

A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött. A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött. ”

Ha van engedélyed, akkor bocsásd a Wikipédia nyilvánossága elé! Ha nincs, akkor annyira írd át a szöveget, hogy ne lehessen ráismerni az eredetire!

Köszönettel Szalakóta vita 2009. szeptember 27., 22:08 (CEST)Válasz