Szerkesztővita:Dzomba

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dunee 17 évvel ezelőtt a(z) Társasház témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Dzomba!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. március 9., 11:44 (CET)Válasz

Társasház[szerkesztés]

Szia Dzomba!
A társasházról írt szócikkedre feltettem a jogsértõ sablont, mert véleményem szerint a szöveg egy másik weblapról származik. Jogszabály szövegét nem jogsértõ feltenni, viszont egy jogszabály értelmezése már saját munka, azaz szerzõi jogi védelem alá esik. Mivel új szerkesztõ vagy itt a Wikipédián és a szócikk elsõ szerkesztésed, egész hosszúságában, nekem egy kicsit gyanús. Légy szíves jelöld meg a forrásokat, vagy pedig írd meg, hogy az idézett szöveg pontosan melyik jogszabály és pl. a Magyar Közlöny melyik számában jelent meg.
Elég, hogy ha ezen az oldalon válaszolsz. Elképzelhetõ, hogy a dologban nincsen igazam, kérlek írj valamit a szócikk elkészülésének körülményeirõl, hogy tiszta szívvel vehessem le a jogsértõ sablont az elsõ wikipédiás oldaladról.
Köszi!
Dunee msg 2007. március 10., 12:38 (CET)Válasz