Szerkesztővita:Drbogdanp/Emlékhelyek1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A meglévő információ áthelyezése allapra[szerkesztés]

Igazából nem is bonyolult. Bejelentkezés után a szóbanforgó lapon kéred az Átnevezés műveletet. (Jobbra az Eszközök alatt.) Átmozgatásnak is hívják itt-ott, de ugyanerre gondolnak.

Hoz egy űrlapot, ezt kitöltöd:

Az új cím:

Szerkesztő
Drbogdanp/Emlékhelyek1 (vagy akármi, például Drbogdanp/próba-3, csak legyen ott az elején a szerkesztői lapod neve, akkor lesz allap belőle)

Indoklás

Más ok

Más/további ok:

Nagyobb volumenű szerkesztés, áttérés saját allapra (vagy amit gondolsz)

És van egy kék gomb, hogy Lap átnevezése, ott aktiválható a folyamat.

A továbbiakban az új nevet kell beírni megnyitásra, hogy mondjuk Szerkesztő:Drbogdanp/Emlékhelyek1, és akkor már allapon történnek a szerkesztések.

(Majd amikor kész lesz, megint át kell nevezni az allapot, akkor mondjuk Közép-magyarországi régió satöbbi névre.)

A képek maradnak ugyanott, ahol már vannak. Azt nem kell bántani. Magát a szerkesztett szöveget egyébként (szerkesztési módban, hogy benne legyenek a felhasználói módban nem látható dolgok is) a szokványos ctrl-C ctrl-V művelettel is el lehet menteni a saját gépre például a notepad közvetítésével. Mivel feltehetőleg több lap is készül a mostani piszkozatból, az ilyesmi célszerű is lehet. Csak a Wiki illemtan miatt nem szokás az egész szerkesztés alatti lapot kimásolni, a régi helyén megszűntetni, másutt létrehozni. Ezért kell az átnevezési procedúra.

Itt írnak az ide vágó okosságokról: Wikipédia:ÁtnevezésGaramond vita 2023. december 28., 13:01 (CET)Válasz