Szerkesztővita:Bai József

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szajci 16 évvel ezelőtt a(z) Wikipédia:Németország-műhely témában

Üdvözöllek a wikiben! Az a gond a cikkeiddel, hogy nem cikkek. Újságcikkek, de nem enciklopédia cikkek. Azért jelöltem őket törlésre, mert sajnos átdolgozhatatlanok semleges nézőpontú és hangvételű szócikkekké. Ahhoz igazából teljesen újra kellene írni őket. Azért írok, h ne haragudj meg rám. Az irányelvek szerint cselekszem. Köszönöm megértésed. NCurse üzenet 2006. május 23., 19:56 (CEST)Válasz

Wikipédia[szerkesztés]

Azt javaslom, hogy érdeklődésednek megfelelően nézelődj a wikipédiában, olvasgasd az irányelveket, fórumokat, és cikkeket, mert ez itt egy szubkultúra, és sok elv és módszer alakult ki, amelyek fenntartják a színvonalat és az egységességet. A Német wikiről is fordíthatsz le kész cikkeket.

Létrehozhtsz ideiglenes munkalapokat, pl: User vita:Bai József/vázlat , ahol nyugodtan dolgozhatsz, s ha kész, akkor csak át kell másolni a megfelelő lapra.

Ha írsz nekem témakört, akkor keresek neked mértékadó cikket, amit sablonként használva megírhatod a az új témát.

  • pl.:

Kategória:Elektronika:

Jó munkát kíván: --Rodrigó 2006. május 24., 20:03 (CEST)Válasz

Email[szerkesztés]

Hello, a Wikit is nagyon sok spamrobot fésüli át naponta, ezért érdemes kicsit átalakítani az email címedet úgy, hogy érthető legyen, de a robotokon kifogjon. Példa erre: alma(kukac)alma(pont)hu, almaKUKACalmaPONThu és a többi. -- puncsos vitám  2006. május 25., 03:56 (CEST)Válasz

Vastagbélgyulladás, Inzulinrezisztencia koraszülötteknél[szerkesztés]

Szia!

A két lapot a szavazás alapján nem törölhetem, viszont azzal mindenki egyetértett, hogy jelen formájukban nem alkalmasak megtartásra. Mivel te ajánlkoztál az átalakításukra, bátorkodtam őket a szócikk névtérből a te felhasználói allapjaid közé átmozgatni őket:

Itt addig maradhatnak, ameddig csak akarod, aztán ha már elég jók, vissza lehet őket mozgatni.

Üdv,

--DHanak :-V 2006. június 1., 10:48 (CEST)Válasz

Wikipédia:Németország-műhely[szerkesztés]

Szia! Ha van kedved csatlakozz a műhelyhez. Szajci reci 2008. január 11., 21:41 (CET)Válasz