Szerkesztő:Grayegnirf

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Nothing that matters is easy.
Grayegnirf

Lakhely Szeged
Regisztráció2016. október 20., 13:52
Beszélt nyelvek
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.

en-2 This user can read and write intermediate English.

Úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. 2007. május 28-at írtunk. A Hold fent világított az égen, kellemes tavaszi idő volt. Akkoriban Steven Erikson regénysorozatát olvastam, A malazai bukottak könyvének regéjét. Már túl voltam az első részen, a második kötetet forgattam kezemben. Érdekelt a téma, rákerestem és elkezdtem a Wikipédián olvasgatni róla. Feltűnt, hogy magyarul viszonylag kevés információ van fenn a könyvekről és a második könyvről nem is készült még cikk akkor. Mivel az első kötet szócikkénél felleltem a könyv elején feltüntetett szereplőlistát, ezért úgy gondoltam, begépelem és létrehozok egy új cikket a második kötetről. Habár a szereplőkön kívül más információt nem tartalmazott az oldal, de hosszas gépelés után megszületett az eredmény. Mivel akkoriban nem regisztráltam még, ezért csak az akkori IP címem jelenik meg a történetben. Visszanézve azóta sem sok módosítás történt a szócikkben. Ezek után hosszú szünet után 2016. október 20-án regisztráltam az oldalra, de addig is rendszeresen kerestem fel az oldalt, főleg televíziós sorozatokkal kapcsolatos információk után kutatva de érdeklődésem más témák iránt is kiterjedt.
Azóta több új szócikket is létrehoztam az általam megtekintett és kevésbé felkapott sorozatokkal kapcsolatban, melyek nem tartalmaztak még magyar szócikket és a jövőben is ezt tervezem tenni szabadidőmben, valamint időközönként helyesírási hibák javításával igyekszem olvashatóbbá tenni a felkeresett cikkeket.

Külön szeretnék köszönetet mondani kedves ismerősömnek, nyiffinek, aki nagyon sokat segített a regisztráció után és azóta is fáradhatatlanul próbálja megválaszolni végtelennek tűnő kérdéseimet. Rája.