„Oláh Gábor (játékvezető)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
AtaBot (vitalap | szerkesztései)
Bot: qczTemplate – játékvezető sablon cseréje
Lajos52 (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
9. sor: 9. sor:
| hazai státusz 1 = Játékvezető
| hazai státusz 1 = Játékvezető
}}
}}
'''Oláh Gábor''' ([[Szigetszentmiklós]], [[1979]].) [[magyarok|magyar]] nemzeti [[Labdarúgás|labdarúgó]]-játékvezető. Polgári foglalkozása: a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán kiemelt főreferens.
'''Oláh Gábor''' ([[Szigetszentmiklós]], [[1979]].) [[magyarok|magyar]] nemzeti [[Labdarúgás|labdarúgó]]-[[játékvezető (labdarúgás)|játékvezető]]. Polgári foglalkozása: a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán kiemelt főreferens.


==Pályafutása==
==Pályafutása==

A lap 2010. szeptember 8., 12:35-kori változata

Oláh Gábo
Személyes adatok
Teljes névOláh Gábor
Születési dátum1979
Születési helyMagyarország
Egyéb foglalkozásBV Főreferens
Nemzeti játékvezetés
ÉvekBajnokságStátusz
2001I. LigaJátékvezető
SablonWikidataSegítség

Oláh Gábor (Szigetszentmiklós, 1979.) magyar nemzeti labdarúgó-játékvezető. Polgári foglalkozása: a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán kiemelt főreferens.

Pályafutása

Labdarúgó-játékvezetőként

Stílusa

Alkalmazott taktikája elősegítette azt a hozzáállást, hogy a játékszabályok és azok szelleméből eredő döntések biztosítsák a játék szolgálatát. Szabályalkalmazása határozott, ítélkezése következetes, játékos párti sportember. Átfogó figyelemmel és gyors reagálókészséggel rendelkezik. Kifogástalan fizikai- és szellemi állapota biztosította, hogy a valósághoz viszonyított taktikája eredményes legyen. Fellépése erélyes, de nem erőszakos, szolgálata nem részrehajló. Szabályszerűen büntette a durvaságot, az alattomos játékot, a túlzott erő alkalmazását illetve a súlyosan sportszerűtlen magatartást. Fegyelmezési módszere alkalmazkodik a szabályi előírásokhoz, feleslegesen nem kapkodja el a lapok osztogatását.

Nemzeti játékvezetés

A játékvezetői vizsgát 1999-ben a Ráckevei Körzeti Labdarúgó Szövetség keretében tette le, ezt követően Pest megyében, mint gyakorló játékvezető, különböző labdarúgó bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2005-ben let országos, majd 2010-ben a legmagasabb, az NB. I-es játékvezetői keret tagja.

Források

Külső hivatkozások