„Vita:Megváltozott munkaképesség” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
(lektor sablon, forma sablon indoklása, útmutató)
 
A betegségek leírásait le kellene rövidíteni, mivel ezekről általában van (vagy lesz) önálló szócikk, és ennek a szócikknek nem a betegségek felsorolása és ismertetése a témája. (ilyen pl. az [[epilepszia]]). Az itt lévő információkat azokban a saját szócikkekben fel lehet használni esetleg. [[User:Misibacsi|misibacsi]]*<sup>[[User_vita:Misibacsi|üzenet]]</sup> 2009. szeptember 3., 23:09 (CEST)
 
== egy mondat ki ==
 
"A mentális problémával érintett személyek'''et''' az esetek többségében elmegyógyász szakember ajánlásával érkeznek, aki háttér-információval is szolgál."
: Még ha az általam félkövérrel kiemelt értelemzavaró ragozást el is távolítjuk, a mondat szabályossá lesz bár, de értelme nem tárul fel. Nem világos, hová érkeznek a mentális problémával érintett személyek, és hogy oda mért kell elmeorvosi ajánlás. Nem világos, miféle ''háttér''-információval szolgál az orvos - kiteregeti a beteg családi hátterét, vagy mi? <span title="bétaverzió"> <font color="red">♥</font><font color="white">♥</font><font color="green">♥</font> [[User:Gubbubu|<font color="green" face="Lucida calligraphy">Kerge Kísértet</font>]][[User_vita:Gubbubu|<font color="green"> <big>✍</big></font>]] </span> 2012. február 17., 20:08 (CET)

Navigációs menü