Mentorok kezelése

Ez a lap listázza a mentorokat. Az adminisztrátorok eltávolíthatják azokat a mentorokat, akik megsértik a közösségi sztenderdeket vagy irányelveket, valamint módosíthatják a mentorálással kapcsolatos beállításaikat. A mentorok listája a MediaWiki:GrowthMentors.json lapon található, laptörténettel együtt.

Mentornak jelentkezéshez látogass el a Special:EnrollAsMentor lapra.

Automatikusan hozzárendelt mentorok

Az új szerkesztők véletlenszerűen hozzárendelődnek az alábbi mentorok egyikéhez.

# Felhasználónév Utoljára aktív Hozzárendelt új szerkesztők Állapot Üzenet kezdőknek
1 Mugli (vitalap | szerkesztései) 2024. április 23., 07:56 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
2 SZERVÁC Attila (vitalap | szerkesztései) 2024. április 25., 21:30 Átlagos (alapértelmezett) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!
3 Tacsipacsi (vitalap | szerkesztései) 2024. április 26., 21:01 Az átlag kb. fele Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!

Manuálisan hozzárendelt mentorok

Ezekhez a mentorokhoz nem rendelődnek hozzá automatikusan új szerkesztők, de – a többi mentorhoz hasonlóan – manuálisan elvállalhatnak mentoráltakat. Ez a szakasz elsősorban a szerkesztőmaratonok és egyéb rendezvények szervezőinek van, akik csak a személyesen megismert szerkesztőket szeretnék virtuálisan is mentorálni.

# Felhasználónév Utoljára aktív Hozzárendelt új szerkesztők Állapot Üzenet kezdőknek
1 Tgr (vitalap | szerkesztései) 2024. április 23., 12:45 Nincs (manuálisan vállalom el őket) Aktív Azért vagyok itt, hogy segítsem a Wikipédiában való eligazodásodat. Kérdezz tőlem bátran!