Ugrás a tartalomhoz

Sablon:Szemtám2

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Légy szíves, tartózkodj a személyes támadásoktól! A Wikipédia irányelvei tiltják a személyes támadásokat. Azokat a szerkesztőket, akik ismételten személyeskednek, blokkolhatják az adminisztrátorok vagy a közösség kitilthatja innen. A tartalmat, és ne a szerkesztőket véleményezd. Ha szükséges, használd a vitarendezés megfelelő lépéseit. Köszönöm,

A sablon használata

[szerkesztés]

A sablon használatánál élj a fokozatosság elvével: Tételezz fel jóindulatot, sokszor egy személyes figyelmeztetés a helyes viselkedésre többet ér, mint egy stoptáblás sablonszöveg.

Ha mindenképp figyelmeztető sablont használsz, kiválasztásánál mérlegeld az eset súlyosságát, csak akkor használd a sablon súlyosabb fokozatait ({{szemtám2}}, {{szemtám3}}), ha az eset azt valóban megkívánja, és ha a korábbi enyhébb figyelmeztetések eredménytelennek bizonyulnak.

A viták szítása, és egymás figyelmeztetésének személyes támadásként való felfogása nem a helyes megoldás, ha úgy érzed nem tudsz kikerülni egy ördögi körből az egyik felhasználóval, próbáld kerülni az illetőt, vagy kérd az adminok beavatkozását.

Ha minden kötél szakad: Kérjük, behelyettesítéssel használd ezt a sablont. Írd ezt {{subst:szemtám2}} és ne ezt: {{szemtám2}}.

Lásd még

[szerkesztés]