Sablon:Szemtám

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Légy szíves, olvasd el a kerüld a személyes támadásokat irányelvet! A tartalmat véleményezd, ne a szerkesztőket. A személyes támadások megnehezítik a konstruktív vitát, gyengítik a közösség összetartását és elriasztják a felhasználókat. Légy szíves, őrizd meg a hidegvéred szerkesztés közben. Köszönöm,

A sablon használata[szerkesztés]

A sablon használatánál élj a fokozatosság elvével: Tételezz fel jóindulatot, sokszor egy személyes figyelmeztetés a helyes viselkedésre többet ér, mint egy stoptáblás sablonszöveg.

Ha mindenképp figyelmeztető sablont használsz, kiválasztásánál mérlegeld az eset súlyosságát, csak akkor használd a sablon súlyosabb fokozatait ({{szemtám2}}, {{szemtám3}}), ha az eset azt valóban megkívánja, és ha a korábbi enyhébb figyelmeztetések eredménytelennek bizonyulnak.

A viták szítása, és egymás figyelmeztetésének személyes támadásként való felfogása nem a helyes megoldás, ha úgy érzed nem tudsz kikerülni egy ördögi körből az egyik felhasználóval, próbáld kerülni az illetőt, vagy kérd az adminok beavatkozását.

Ha minden kötél szakad: Kérjük, behelyettesítéssel használd ezt a sablont. Írd ezt {{subst:szemtám}} és ne ezt: {{szemtám}}.

Lásd még[szerkesztés]