Rokycanyi járás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Rokycany-i járás szócikkből átirányítva)
Rokycanyi járás
Közigazgatás
Ország Csehország
KerületPlzeňi kerület
RendszámRO
Földrajzi adatok
IdőzónaCET, UTC+1
Elhelyezkedése
Rokycanyi járás (Csehország)
Rokycanyi járás
Rokycanyi járás
Pozíció Csehország térképén
é. sz. 49° 44′ 32″, k. h. 13° 35′ 41″Koordináták: é. sz. 49° 44′ 32″, k. h. 13° 35′ 41″
A Wikimédia Commons tartalmaz Rokycanyi járás témájú médiaállományokat.
A Rokycanyi járás

A Rokycanyi járás (csehül: Okres Rokycany) közigazgatási egység Csehország Plzeňi kerületében. Székhelye (Rokycany. Lakosainak száma 48 347 fő (2009). Területe 575,11 km².

Városai, mezővárosai és községei[szerkesztés]

A városok félkövér, a mezővárosok dőlt, a községek álló betűkkel szerepelnek a felsorolásban.

BezděkovBřasyBřezinaBujesilyBušoviceCekovCheznoviceChlumChomleČiláDobřívDrahoňův ÚjezdEjpoviceHlohoviceHoloubkovHrádekHradištěHůrkyKakejcovKamenecKamenný ÚjezdKařezKařízekKlabavaKladrubyKornaticeLhota pod RadčemLhotka u RadnicLiblínLíšnáLitohlavyMedový ÚjezdMešnoMirošovMlečiceMýtoNěmčoviceNevidOsekOstrovec-LhotkaPlískovPodmoklyPříkosicePřívěticeRadniceRakováRokycanySebečiceSiráSkomelnoSkořiceSmědčiceŠtítovStrašiceSvojkoviceTěněTerešovTěškovTrokavecTýčekÚjezd u Svatého KřížeVejvanovVeseláVískyVolduchyVšeniceZbirohZvíkovec

A Rokycanyi járás települései

További információk[szerkesztés]

Commons:Category:Rokycany District
A Wikimédia Commons tartalmaz Rokycanyi járás témájú médiaállományokat.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Rokycany District című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben az Okres Rokycany című cseh Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.