Heiszler Gabriella

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Heiszler Gabriella (Budapest, 1975 -) magyar közgazdász, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. elnök - ügyvezető igazgatója. Etyeken él férjével és két leánygyermekével.

Életpályája[szerkesztés]

Egyetemi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem kezdte, majd Passauban és Sankt Gallenben folytatta. 2005-ben szerzett jogi szakokleveles közgazdász végzettséget. 2015 óta a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója. Pályafutását a General Electricnél kezdte pénzügyi elemzőként. Ezután a Worldmark Hungarynél dolgozott pénzügyi kontrollerként. 2006 óta a SPAR-nál dolgozik. Kezdetben belső ellenőrzési vezető volt, majd controlling vezetővé nevezték ki. 2010-2012 között számviteli és controlling vezetőként dolgozott, cégvezetői kinevezéséig. 2015 és 2016 között gazdasági területekért felelős ügyvezető igazgatóként folytatta munkáját. 2017 január elseje óta első számú ügyvezetőként irányítja a vállalatot. [1]

Nyelvismerete[szerkesztés]

Angolul, németül és oroszul beszél.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Hozzá tartozik a jogügy, a HR, az expanziós terület, a pénzügy, a számvitel, a controlling, a kommunikáció, a minőség- és környezetirányítás, a belső ellenőrzés, a business process terület, valamint az élelmiszer-termelési üzletághoz tartozó Regnum Húsüzem és Oktatóközpont és a SPAR Enjoy Convenience üzem.

Források[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]