A Csodálatos Pókember

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Csodálatos Pókember szócikkből átirányítva)
Csodálatos Pókember
KiadóAdoc-Semic (korábban Semic Interprint néven)
Nyelvmagyar
Formátumpuhaborítós
Megjelent számok1. sorozat – 127
2. sorozat – 90
3. sorozat - 2

A Csodálatos Pókember havonta megjelenő képregénysorozat, melynek főszereplője a Marvel Comics népszerű szuperhőse, Pókember. Az első sorozat az Amazing Spider-Man-ben megjelent történeteket közölte magyarul 1989 és 1999 decembere között. A második sorozat első száma, másfél éves kihagyás után, 2001 májusában jelent meg az Adoc-Semic kiadásában. A második sorozatban az Ultimate Spider-Man történetei jelentek meg. A 3. sorozat, 2011. januárjától (technikai okokból csak februártól jelent meg a Pókember-képregény) futó sorozata ismét az Amazing Spider-Man címekből közölt képregényeket.

A magyar kiadás története[szerkesztés]

A lap pályafutása nagy részében 32 oldalas terjedelemben jelent meg. De mivel egy átlagos történet 22 oldalas, a fenn maradó tíz oldalt is ki kellett tölteni. Legelőször egyszerűen a soron következő epizódot közölték, a következő számban a rész második felével kezdtek.

A 27. számtól ezt az űrt más Marvel hősök kalandjaival töltötték ki. Az első ilyen egy Köpeny és Kard történet volt, ezt követte az első magyar X-Men történet a 35. számban. A 36. és 50. szám között a Kitty Pryde és Rozsomák-történet futott. Az utolsó ilyen történet egy Magyarországon a Hepiend lapokból már ismert Megtorló kaland volt, melyet időnként megszakított a A titkos háború és Az Esküvő.

A 69-es számtól második történet mindig egy régebbi Pókember-kaland volt. Először más hősökkel vendégszerepben, majd kizárólag Pókemberrel. A 104. számtól fokozatosan elhagyták a klasszikusok közlését.

A 120. számtól 72 oldalon jelent meg, csak új történetekkel.

Számok[szerkesztés]

A Csodálatos Pókember 1. sorozata főként az amerikai Amazing Spider-man füzetekből közölt történeteket. Gyakorlatilag, kisebb kivételektől eltekintve, az Amazing 200. és 303. közti számait mind kiadták Magyarországon. Ezt követően a Semic kiadó már nem sorrendben jelentette meg az egyes történeteket, hanem egy „válogatást” közölt az Amazing 300. és 400. közti számaiból. Egy kisebb időre a magyar kiadás bepillantást nyújtott a Web of Spider-man sorozatba is az 1996 és 1997-es esztendőben (Csodálatos Pókember: 84-89. és 94-99.). A Pókember 116. számától elkezdték megjelentetni a híres-hírhedt Klóntörténetet, amely azonban nem jelent meg a végéig, legalábbis ezidáig. A Csodálatos Pókember 120. számától (1999. május) a magyar kiadónál áttértek egy új koncepcióra, s gyakorlatilag az Amerikában megjelenő legfrissebb történeteket kezdték el közölni hazánkban. Ekkoriban a magyar kiadás mindössze 5 hónappal volt lemaradva az Amerikaitól. Az újság oldalszámát megnövelték (a 120. jubileumi szám 96 oldalas, az utána következők 76 oldalasak voltak), s 3 történet kapott helyet 1-1 képregényben. Az Amazing Spider-man 2. sorozatát; a Peter Parker: Spider-man 2. szériáját és a Webspinners: Tales of Spider-man című amerikai kiadvány számait tartalmazta a honi Pókember-lap. Azonban a hálószövő magyar kalandjait közlő újság ekkor már nem élt meg túl nagy sikert hazánkban, hiszen az oldalszám növekedésével párhuzamosan a kiadvány ára is jelentősen megdrágult. A 119. szám még csak 328 Ft volt, a 120. számtól 650Ft-ot, míg a 125. számtól már 750Ft-ot kellett fizetni egy akkori magyar Pókemberért. E drasztikus áremelkedést követően a lap olvasótábora erősen megfogyatkozott, s a 127. számmal a Csodálatos Pókember 1. sorozata meg is szűnt.

Közel másfél évet kellett várni a lap újraindulására, amelyre 2001 májusában került sor. Az új sorozat azonban nem ott folytatódott, ahol a 127. szám befejeződött. A Csodálatos Pókember 2. sorozata az ún. Ultimate Spider-man című amerikai kiadványt közölte. E Pókember-történetek egy alternatív világban játszódnak, Peter Parker ifjúkorában, s semmi közük nincs a korábban megismert történetekhez. E 2000-es évek elején indított lapnak az volt a célja Amerikában, hogy új olvasókat szerezzen a Marvel-kiadónak. Ezek az „újvilági, ultimate” történetek a kezdetektől mesélik el a Marvel-kiadó hőseinek történetét, így könnyebb olyan olvasóknak bekapcsolódni, akik addig egyáltalán nem követték az egyes karakterek kalandjait. Nyilván emiatt döntött a magyar kiadó is e sorozat közlése mellett, s adta ki azt egészen 2010 decemberéig (az utolsó Ultimate Spider-man-történetet közlő kiadvány a Csodálatos Pókember 2. sorozatának 90. száma volt).

Pókember „klasszikus” történeteinek folytatására bő 5 évet kellett várni. Az olasz Panini kiadó magyar leányvállalata, a Panini Comics Magyarország 2005. októberétől folytatta az Amazing Spider-man című képregény magyarországi közlését. Az új Pókember-lap A Hihetetlen Pókember címet viselte, s az Amazing 2. sorozatának 30. számától folytatta a magyar kiadást. E magyar sorozat azonban nem élt meg túl sok számot, a 27. részt követően megszűnt a lap honi kiadása. Az utolsó történet, amit kiadtak, az a Múlt bűnei elnevezést viselte (Amazing Spider-man 509-514. számok).

Ez idő tájt a Kingpin kiadó már a 9. kiadott képregényénél tartott, s úgy döntött, hogy átveszi a Paninitől magyar Pókember-történetek közlését. Először kiadásra került a Múlt bűneinek folytatása, a Múlt emlékei (Spectacular Spider-man 2. sorozat, 23-26. számok), majd pedig az Amazing Spider-man 519. számánál folytatódott a magyar Pókemberek közlése. A Kingpin kiadványai könyvesbolti terjesztésbe kerültek, újságárusoknál nem kaphatóak (kivéve a Pókember és a Fekete Macska képregények 2 számát, amik csak újságárusoknál voltak kaphatóak, és amely kiadványokat a Kingpin és a Semic kiadó közösen adta ki). 10 Pókember-kiadványt követően azonban úgy hozta a sors, hogy Pókember kiadásának jogai visszakerültek a Semic kiadóhoz, így 2011 januárjától ismét újságárusnál voltak kaphatóak a „klasszikus” Pókember kalandjai.

2010 decemberében a Semic kiadó befejezte a hazánkban 2001. májusa óta futó, Ultimate Spider-man képregényeket közlő Pókember-füzetek megjelentetését (az utolsó, Csodálatos Pókember 2. sorozat 90. szám 2011 januárjában jelent meg technikai okokból kifolyólag). Ez idő alatt valamennyi Ultimate Spider-man képregényt kiadtak (Ultimate Spider-man 1-133 és 2 Ultimatum: Spider-Man Requiem #1-2) Magyarországon. Habár Amerikában újraindult/folytatódott a sorozat Ultimate Comics Spider-man címen, azonban annak mind a rajzai, mind pedig a történetei megosztották az olvasóközönséget. A Semic kiadó ezért úgy döntött, hogy 1999 után visszatér az Amazing-cím közléséhez onnan, ahol a Kingpin kiadó tartott (a legutolsó Kingpin-kiadvány a Pókember: A Másik címet viselte, ami hazánkban 2 kötetben jelent meg; ezekben az alábbi amerikai Pókember kiadványok szerepelnek: Amazing Spider-man: 525-528; Marvel Knights Spider-Man: 19-22 és Friendly Neighborhood Spider-Man: 1-4). 2011 januárjától A Csodálatos Pókember 3. sorozata az Amazing Spider-man 529. és 530. számával folytatódott.

Csodálatos Pókember #1[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #181 (1978. június)
  • Borítót rajzolta: Gil Kane
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadásban az Amazing Spider-man Vol. 1 #181 számából 2 oldal kimaradt.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #181 1978. június Bill Mantlo Sal Buscema Szeredás Lőrinc Flashback! Visszapillantás
Amazing Spider-man Vol. 1 #182 1978. július Marv Wolfman Ross Andru Szeredás Lőrinc The Rocket Racer's back in town Rakéta Robi visszatért!

Csodálatos Pókember #2[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #210 (1980. november)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #2 nem jelent meg teljes terjedelmében.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #210 1980. november Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc The prophecy of Madame Web! Madame Necc jövendölése
Amazing Spider-man Vol. 1 #2 1963. május Stan Lee Steve Ditko Szeredás Lőrinc The Uncanny Threat of the Terrible Tinkerer! A Pléhsuszter alattomban támad!

Csodálatos Pókember #3[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #211 (1980. december)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 450 Ft
  • Megjegyzés: A What If? Vol. 1 #19 számából csak 2 oldal jelent meg.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #211 1980. december Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc The Spider and the sea-source! Veszélyes vizeken
Marvel Tales Vol. 2 #198 1987. április Sholly Fisch James Fry Szeredás Lőrinc Clobberin’ Time Most jön a bunyó!
What If? Vol. 1 #19 1980. február Peter Gills Pat Broderick Szeredás Lőrinc What If Spider-Man had Stopped the Burglar Who Killed His Uncle? A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #4[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #212 (1981. január)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadásban az Amazing Spider-man Vol. 1 #213 számából 1 oldal kimaradt (a legelső).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #212 1981. január Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc The coming of Hydroman! Támad a Vízember!
Amazing Spider-man Vol. 1 #213 1981. február Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc All they want to do is kill you, Spider-Man... A Varázsló 1. rész

Csodálatos Pókember #5[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #213 (1981. február)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadásban az Amazing Spider-man Vol. 1 #214 számából 2 oldal kimaradt.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #213 1981. február Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc All they want to do is kill you, Spider-Man... A Varázsló története folytatódik
Amazing Spider-man Vol. 1 #214 1981. március Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Then shall we both be betrayed! A Varázsló 2.: A Varázsló története folytatódik!

Csodálatos Pókember #6[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #215 (1981. április)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadásban az Amazing Spider-man Vol. 1 #216 számából 1 oldal kimaradt (legelső oldal).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #215 1981. április Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc By my powers shall I be vanquished! Fordul a kocka!
Amazing Spider-man Vol. 1 #216 1981. május Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Marathon A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #7[szerkesztés]

  • Megjelent: 1989
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #216 (1981. május)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Allen Milgrom
  • Eredeti ár: 38 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadás 1 oldalán az Amazing Spider-man Vol. 1 #216-ból az egyik képkocka lemaradt. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #217-ből az 1. oldal nem került bele a magyar kiadásba.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #216 1981. május Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Marathon A maraton
Amazing Spider-man Vol. 1 #217 1981. június Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Here's mud in your eye! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #8[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. január
  • Borító eredetije: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #219 számának 1. oldala került a magyar borítóra.
  • Borítót rajzolta: Luke McDonnell
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #218-ból az 1. oldal nem került bele a magyar kiadásba. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #219 számának 1. oldala a borítón jelent meg.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #218 1981. július Dennis O’Neil John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Eye of the Beholder! A cím nem került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #219 1981. augusztus Dennis O’Neil Luke McDonnell Szeredás Lőrinc Peter Parker-Criminal! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #9[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #222 (1981. november)
  • Borítót rajzolta: Walter Simonson
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadás 1 oldalán az Amazing Spider-man Vol. 1 #219-ből az egyik képkocka lemaradt.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #219 1981. augusztus Dennis O’Neil Luke McDonnell Szeredás Lőrinc Peter Parker-Criminal! Gyerünk a Börtönszigetre Vízköpő és Boronás Jónás után!
Amazing Spider-man Vol. 1 #222 1981. november Bill Mantlo Bob Hall Szeredás Lőrinc Faster than the eye! A csodálatos Pókember és az Ámokfutó

Csodálatos Pókember #10[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #16 (1982. december)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 45 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #16 1982. december Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Who's That Lady? A rejtélyes hölgy

Csodálatos Pókember #11[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #223 (1981. december)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #223-ból 1 oldal nem került bele a magyar kiadásba. E magyar szám utolsó oldalán 1 képkocka kimaradt az Amazing Spider-man Vol. 1 #224-ből.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #223 1981. december Dennis O’Neil és J. M. DeMatteis John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Night of the Ape! A majmok éjszakája
Amazing Spider-man Vol. 1 #224 1982. január Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Let Fly these aged wings! Öreg keselyű nem vén keselyű

Csodálatos Pókember #12[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. május
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #225 (1982. február)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #224-ből 2 oldal kimaradt, valamint a magyar szám 1. oldalán található lapon a középső képkocka szintén nem került kinyomtatásra. A magyar képregény utolsó oldalán a Hírharsonáról találhatunk egy képet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #224 1982. január Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Let Fly these aged wings! A Keselyű története folytatódik
Amazing Spider-man Vol. 1 #225 1982. február Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Fools...like us! A Tisztogató?

Csodálatos Pókember #13[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #228 (1982. május)
  • Borítót rajzolta: Michael Nasser
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #230 előzményei, amik a #229 számban jelentek meg, nem kerültek kiadásra Magyarországon. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #230-ból 1 oldal kimaradt.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #228 1982. május Jan Strnad Rick Leonardi Szeredás Lőrinc Murder By Spider Agyonhara-pók
Amazing Spider-man Vol. 1 #230 1982. július Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc To Fight the unbeatable Foe! Legyőzni a félelmetes ellenséget!

Csodálatos Pókember #14[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. július
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #229 (1982. június)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 45 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #230 1982. július Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc To Fight the unbeatable Foe! A cím az előző számban került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #231 1982. augusztus Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Caught in the Act... Tettenérve...

Csodálatos Pókember #15[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #231 (1982. augusztus)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Al Milgrom
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: A Marvel Fanfare Vol. 1 #27 nem jelent meg teljes terjedelmében.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #232 1982. szeptember Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Hyde...in plain sight Hyde...teljes életnagyságban!
Marvel Fanfare Vol. 1 #27 1986. július Marc Hampel Marc Hampel Szeredás Lőrinc Spidey Gets Antsy Amikor a csáprágó... berág!

Csodálatos Pókember #16[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #232 (1982. szeptember)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 45 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #234 1982. november Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Now Shall Will-O'-The-Wisp Have His Revenge! Itt az idő! Füsti Willy bosszút áll!
Amazing Spider-man Vol. 1 #235 1982. december Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Look Out, There's a Monster Coming! És a Tarantella elindult feléjük!

Csodálatos Pókember #17[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #236 (1983. január)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Frank Giacoia
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #236-ból 2 oldal nem jelent meg Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #235 1982. december Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Look Out, There's a Monster Coming! A cím az előző számban került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #236 1983. január Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Death Knell! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #18[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #237 (1983. február)
  • Borítót rajzolta: Bob Hall
  • Eredeti ár: 45 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #237 1983. február Roger Stern Bob Hall Szeredás Lőrinc High and Mighty! Magas és hatalmas
Amazing Spider-man Vol. 1 #238 1983. március Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Shadow of evils past! A múlt árnyéka

Csodálatos Pókember #19[szerkesztés]

  • Megjelent: 1990. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #239 (1983. április)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr
  • Eredeti ár: 45 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #239-ből 2 oldal nem jelent meg Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #238 1983. március Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Shadow of evils past! A cím az előző számban került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #239 1983. április Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Now Strikes The Hobgoblin! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #20[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #249 (1984. február)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr
  • Eredeti ár: 49 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #250-ből 1 oldal kimaradt a magyar kiadásban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #249 1984. február Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Secrets! Rejtélyes rejtegetnivalók
Amazing Spider-man Vol. 1 #250 1984. március Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Confessions! Century Club

Csodálatos Pókember #21[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #251 (1984. április)
  • Borítót rajzolta: Ed Hannigan és Klaus Janson
  • Eredeti ár: 49 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas rövid leírás A titkos háborúról.
  • Megjegyzés: A magyar kiadás 1 oldalán az Amazing Spider-man Vol. 1 #250-ből az egyik képkocka lemaradt. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #251-ből a legelső oldal nem jelent meg hazánkban. Időrendi sorrendben nézve e szám végén látható, hogy Pókember „eltűnik”. Közvetlenül ezután játszódik A titkos háború című történet, amely Magyarországon csak bő 2 évvel később jelent meg.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #250 1984. március Roger Stern John Romita Jr. Szeredás Lőrinc Confessions! A cím az előző számban került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #251 1984. április Tom DeFalco és Roger Stern Ron Frenz Szeredás Lőrinc Endings! Heuréka!

Csodálatos Pókember #22[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #252 (1984. május)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Klaus Janson
  • Eredeti ár: 49 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #252 1984. május Tom DeFalco és Roger Stern Ron Frenz Szeredás Lőrinc Homecoming! Hazatérés
Amazing Spider-man Vol. 1 #253 1984. június Tom DeFalco Rick Leonardi Szeredás Lőrinc By Myself Betrayed! Magad vagy az áruló!

Csodálatos Pókember #23[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #254 (1984. július)
  • Borítót rajzolta: Rick Leonardi és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadásban az 1. oldalról a bal szélső képkocka lemaradt. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #254-ből 3 oldal kimaradt.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #253 1984. június Tom DeFalco Rick Leonardi Szeredás Lőrinc By Myself Betrayed! Magad vagy az áruló – folytatás
Amazing Spider-man Vol. 1 #254 1984. július Tom DeFalco Rick Leonardi Szeredás Lőrinc With Great Power... Megint a Vészmanó?

Csodálatos Pókember #24[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. május
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #255 (1984. augusztus)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 55 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #255 1984. augusztus Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Even a Ghost can fear the Night! Az éjszaka, amikor a Vörös Szellem is fél!
Amazing Spider-man Vol. 1 #256 1984. szeptember Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Introducing... Puma! Bemutatkozik a Puma!

Csodálatos Pókember #25[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #257 (1984. október)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Megjegyzés: A magyar kiadás első oldaláról a középső képkocka hiányzik, valamint az Amazing Spider-man Vol. 1 #256 utolsó oldala nem jelent meg hazánkban. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #257 számának első oldala nem került leközlésre Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #256 1984. szeptember Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Introducing... Puma! A Puma!
Amazing Spider-man Vol. 1 #257 1984. október Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Beware The Claws Of Puma! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #26[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. július
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #258 (1984. november)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 55 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #258 1984. november Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Sinister Secret Of Spider-Man's New Costume! A fekete pókruha hátborzongató rejtélye
Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #18 1984. december Stan Lee Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Scorpion takes a Bride! Lányszöktetés Skorpió módra

Csodálatos Pókember #27[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #18 (1984. december)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Megjegyzés: E szám közepén 2 oldalon bemutatásra kerül egy új magyarországi kiadvány, a Trans Former, az alakváltók „Üdvözöllek az örökváltozó TRANSZFORMEREK BIRODALMÁBAN!” címmel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #18 1984. december Stan Lee Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Scorpion takes a Bride! Lányszöktetés Skorpió módra

Csodálatos Pókember #28[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #259 (1984. december)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Megjegyzés: E szám második felében 10 oldalon keresztül egy Pókemberhez nem kötődő új történet került közlésre, melynek főhősei Köpeny és Kard. A Cloak and Dagger Vol. 1 (1. sorozat) egy négyrészes minisorozat volt, ami Amerikában eredetileg 1983-84-ben jelent meg. Hazánkban e képújságokból csak az első 3 rész jelent meg (több Pókember-számban, teljes terjedelemben), a 4. rész viszont nem.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #259 1984. december Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc All My Pasts Remembered! Feltámadt a múlt...
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter One: The Priest Köpeny és Kard első fejezet: A pap
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Two: The Detective Köpeny és Kard második fejezet: A nyomozó
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Three: Faith Köpeny és Kard harmadik fejezet: Bizalom

Csodálatos Pókember #29[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #260 (1985. január)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Dokumentáció: Köpeny (eredeti neve: Tyrone Johnson) 1 oldalas dokumentáció a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: Köpeny és Kard kalandjai folytatódnak 10 oldalon keresztül.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #260 1985. január Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Challenge of Hobgoblin! A Vészmanó kihívása
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Three: Faith Köpeny és Kard harmadik fejezet: Bizalom
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Four: Hope Köpeny és Kard negyedik fejezet: A remény
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Five: Charity Köpeny és Kard ötödik fejezet: Könyörület

Csodálatos Pókember #30[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #261 (1985. február)
  • Borítót rajzolta: Charles Vess
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Dokumentáció: Kard (eredeti neve: Tandy Bowen) 1 oldalas dokumentáció a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: Köpeny és Kard kalandjai 10 oldalon keresztül folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #261 1985. február Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Sins of my Father! Túszszabadítás
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Chapter Five: Charity Köpeny és Kard ötödik fejezet: Könyörület
Cloak and Dagger Vol. 1 #1 1983. október Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Epilogue: The Church Köpeny és Kard: Epilógus
Cloak and Dagger Vol. 1 #2 1983. november Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Bellyful of Blues! Köpeny és Kard: Méreg és bánat

Csodálatos Pókember #31[szerkesztés]

  • Megjelent: 1991. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #262 (1985. március)
  • Borítót rajzolta: Eliot Brown
  • Eredeti ár: 55 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon keresztül a szerkesztő elmélkedése „Kedves Pókbarátok!” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak az elülső belső borítón. Köpeny és Kard kalandjai 11 oldalon keresztül folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #262 1985. március Bob Layton Bob Layton Szeredás Lőrinc Trade Secret Harc egy arcért
Cloak and Dagger Vol. 1 #2 1983. november Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Bellyful of Blues! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #32[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #263 (1985. április)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 65 Ft
  • Megjegyzés: Köpeny és Kard kalandjai 9 oldalon keresztül folytatódnak. Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény utolsó oldalán. A hátsó belső borítón „Névadópályázat” található 2 szuperhőssel kapcsolatban (Nightcrawler és Colossus magyar elnevezéseire írt ki pályázatot a Semic kiadó).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #263 1985. április Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Spectacular Spider-Kid! A Csodálatos Pók-kölyök!
Cloak and Dagger Vol. 1 #2 1983. november Bill Mantlo Rick Leonardi, Terry Austin és Glynis Wein Szeredás Lőrinc Bellyful of Blues! A cím nem került lefordításra
Cloak and Dagger Vol. 1 #3 1983. december Bill Mantlo Rick Leonardi és Terry Austin Szeredás Lőrinc Dark Is My Love, and Deadly! Sötét, halálos szeretet

Csodálatos Pókember #33[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #265 (1985. június)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 65 Ft
  • Megjegyzés: Köpeny és Kard kalandjai 10 oldalon keresztül folytatódnak. Fél oldalnyi terjedelemben „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény belső borítóján.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #265 1985. június Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc After The Fox! A Róka nyomában!
Cloak and Dagger Vol. 1 #3 1983. december Bill Mantlo Rick Leonardi és Terry Austin Szeredás Lőrinc Dark Is My Love, and Deadly! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #34[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #266 (1985. július)
  • Borítót rajzolta: Denys Cowan
  • Eredeti ár: 65 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #266-ból 1 oldal kimaradt. Köpeny és Kard kalandjai 8 oldalon keresztül folytatódnak. A Cloak and Dagger Vol. 1 utolsó, negyedik része nem jelent meg Magyarországon (a történet folytatása a későbbi Semic-füzetekben sem jelent meg, így az befejezetlen maradt). Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény utolsó előtti oldalán. A 32. számban található „Névadópályázat” végeredménye e szám végén olvasható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #266 1985. július Peter David Sal Buscema Szeredás Lőrinc Jump For My Love Or Spring Is In The Air Itt a tavasz, avagy most ugrik a Béka a vízbe
Cloak and Dagger Vol. 1 #3 1983. december Bill Mantlo Rick Leonardi és Terry Austin Szeredás Lőrinc Dark Is My Love, and Deadly! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #35[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #267 (1985. augusztus)
  • Borítót rajzolta: Mark Bright
  • Eredeti ár: 79 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas X-men dokumentáció a képregény közepén.
  • Megjegyzés: E szám kibővített lapterjedelemmel, összesen 50 oldalon jelent meg. Másfél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény közepén. A füzet második felében egy X-men történet is közlésre került, amiben nem szerepelt Pókember. Ez volt a hazánkban kiadott legelső X-men-cselekmény , ami eredetileg a The Uncanny X-men #159 számában jelent meg. Ezen X-men-lap utolsó képkockája nem került kinyomtatásra hazánkban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #267 1985. augusztus Peter David Bob McLeod Szeredás Lőrinc The Commuter Cometh! Külvárosi kirándulás
The Uncanny X-men #159 1982. július Chris Claremont Bill Sienkiewicz Láng István Night Screams! A sötétség hercege

Csodálatos Pókember #36[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. május
  • Borító eredetije: The Spectacular Spider-man Vol. 1 #158 (1989. december)
  • Borítót rajzolta: Sal Buscema
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: 9 oldalas terjedelemmel e számban kezdődik el a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet. Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény közepén.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #268 1985. szeptember Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc This Gold is Mine! Aranyláz
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #1 1984. november Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Lies Kitty Pryde

Csodálatos Pókember #37[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #269 (1985. október)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet. Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel és „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #269 1985. október Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Burn, Spider, Burn! ”Megsütlek, Pókember!”
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #1 1984. november Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Lies Kitty Pryde

Csodálatos Pókember #38[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. július
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Annual Vol. 1 #2 (1986)
  • Borítót rajzolta: Charles Vess
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet. A Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #2 számának első oldala nem jelent meg hazánkban. Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #270 1985. november Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Hero And The Holocaust! Bajnokok tornája
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #1 1984. november Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Lies Kitty Pryde és Rozsomák!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #2 1984. december Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Terror A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #39[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. augusztus
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #37 (1988. április)
  • Borítót rajzolta: Al Milgrom
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: E számban fél oldalon levelezési rovat szerepel „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon „Kandi-hírek” olvashatók az elülső belső borítón. 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #271 1985. december Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Whatever Happened to Crusher Hogan? Ami Durunggal történt
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #2 1984. december Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Terror Kitty Pride és Rozsomák

Csodálatos Pókember #40[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #272 (1986. január)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #272 1986. január Tom DeFalco Sal Buscema Szeredás Lőrinc Make Way For Slyde! Vigyázz, jön a Csúszka!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #2 1984. december Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Terror Kitty Pryde és Rozsomák
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #3 1985. január Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Death A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #41[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #273 (1986. február)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 9 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #273 1986. február Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc To Challenge The Beyonder! ”A Pumával a Túlontúli ellen!”
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #3 1985. január Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Death Kitty Pryde és Rozsomák

Csodálatos Pókember #42[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #274 (1986. március)
  • Borítót rajzolta: John Romita Sr. és Larry Lieber
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 4 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #274 1986. március Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Lo, There shall come a Champion! Az élet bajnoka
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #3 1985. január Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Death Kitty Pryde és Rozsomák

Csodálatos Pókember #43[szerkesztés]

  • Megjelent: 1992. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #275 (1986. április)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 69 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Pók-postaláda” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 6 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #275 1986. április Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Choice and the Challenge! Döntés és kihívás
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #3 1985. január Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Death Kitty Pryde és Rozsomák

Csodálatos Pókember #44[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #276 (1986. május)
  • Borítót rajzolta: Tom Morgan és Joe Rubinstein
  • Eredeti ár: 85 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Levelek a pókhálóban” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet. A Amazing Spider-man Vol. 1 #276 számából 2 oldal kimaradt. Az újság közepén 1 oldalon Marvel Extra-bemutató látható, további 1 oldalon pedig „Marvel-pályázat” olvasható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #276 1986. május Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc Unmasked! A maszk mögött!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #4 1985. február Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Rebirth Újjászületés

Csodálatos Pókember #45[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #277 (1986. június)
  • Borítót rajzolta: Charles Vess
  • Eredeti ár: 85 Ft
  • Megjegyzés: Fél oldalon levelezési rovat „Levelek a pókhálóban” címmel, további fél oldalon pedig „Kandi-hírek” olvashatóak a képregény elülső belső borítóján. 10 oldalas terjedelemmel e számban folytatódik a „Kitty Pryde és Rozsomák” című történet.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #277 1986. június Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Rules of the Game Játékszabályok
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #4 1985. február Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Rebirth Kitty Pryde és Rozsomák

Csodálatos Pókember #46[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #278 (1986. július)
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 89 Ft
  • Megjegyzés: A képregény hátsó belső borítóján 1 oldalon levelezési rovat található „Levelek a pókhálóból” címmel. „Kitty Pryde és Rozsomák” kalandjai 10 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #278 1986. július Tom DeFalco Mike Harris Szeredás Lőrinc If This Be Justice Ez lenne az igazság?!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #4 1985. február Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Rebirth A cím nem került lefordításra
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #5 1985. március Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Courage Bátorság

Csodálatos Pókember #47[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #279 (1986. augusztus)
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 89 Ft
  • Megjegyzés: A képregény hátsó belső borítóján 1 oldalon levelezési rovat található „Levelek a pókhálóból” címmel. „Kitty Pryde és Rozsomák” kalandjai újabb 10 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #279 1986. augusztus Tom DeFalco Rick Leonardi Szeredás Lőrinc Savage is the Sable! Sable begurul
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #5 1985. március Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Courage A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #48[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. május
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #280 (1986. szeptember)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 89 Ft
  • Megjegyzés: A képregény hátsó belső borítóján 1 oldalon levelezési rovat található „Kedves Pókember-rajongók!” címmel, amiben arról szól a szerkesztő, hogy mi történt az időrendben 47.és 48. szám között elhelyezkedő, Magyarországon ki nem adott történet. A Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #6 számának első oldala nem jelent meg hazánkban. „Kitty Pryde és Rozsomák” kalandjai újabb 10 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #280 1986. szeptember Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc The Sinister Syndicate! A Baljós Légió
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #5 1985. március Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Courage A cím nem került lefordításra
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #6 1985. április Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Honor A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #49[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #281 (1986. október)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Dokumentáció: „Kedves képregény-rajongók!” címmel 1 oldalas dokumentáció olvasható a Marvel Comics című képregényről és annak értékéről a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: A képregény elülső belső borítóján 1 oldalon levelezési rovat található „Levelek a pókhálóból” címmel. „Kitty Pryde és Rozsomák” kalandjai újabb 10 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #281 1986. október Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc When Warriors Clash! A nagy összecsapás!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #6 1985. április Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Honor A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #50[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. július
  • Borító eredetije:
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 118 Ft
  • Dokumentáció:
  • Megjegyzés: Az 50. szám kibővített terjedelemben jelent meg. E jubileumi kiadás 2 borítóval (egy kék és egy piros színű) jelent meg, amelynek közepén hologram van. A 2 füzeten lelhető hologramok eltérőek. E számban fejeződött be Kitty Pryde és Rozsomák közös kalandja (9 oldalnyi terjedelem). A hátsó külső borítón kisebb képek láthatóak „A Pókember akcióban” felirattal. A képregény közepén Todd McFarlane által rajzolt 2 darab 2-2 oldal terjedelmű Pókember-poszterek vannak. Ugyancsak e helyütt a Semic kiadó magyarországi munkatársairól láthatunk egy kétoldalas képet, amelynek hátulján rövid bemutatkozás is olvasható az egyes munkavállalókról. Az elülső belső borítón a szerkesztő rövid bevezetője található 1 oldalnyi terjedelemben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #282 1986. november Tom DeFalco Rick Leonardi Szeredás Lőrinc The Fury of X-Factor! A rejtélyes X-Faktor!
Kitty Pryde and Wolverine Vol. 1 #6 1985. április Chris Claremont Al Milgrom Szeredás Lőrinc Honor A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #51[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #283 (1986. december)
  • Borítót rajzolta: Bob Layton
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Megjegyzés: Új képregényhős mutatkozik be a füzet második felében, a Megtorló (10 oldalnyi terjedelem). Az amerikai The Punisher Vol. 1 (1. sorozatának) 5 része végig megjelent hazánkban, néhány oldal kihagyásával, A Csodálatos Pókember 51-56, 58, 60-61 és 63-67. számaiban. Ugyanezen Megtorló-széria a Hepiend Képes Regényújság és a Hepiend Magazin lapjain is megjelent korábban, 1989-1990-ben, igaz fekete-fehér formátumban. A Pókemberben már színesben került újraközlésre eme történet, új fordítás kíséretében.

A képregény elülső belső borítóján 1 oldalon levelezési rovat található „Levelek a pókhálóból” címmel.

eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #283 1986. december Tom DeFalco Ron Frenz Szeredás Lőrinc With Foes Like These... Félelmetes ellenfelek
The Punisher Vol. 1 #1 1986. január Steven Grant Mike Zack és John Beatty Bata István Circle of Blood A Megtorló: A vér szaga 1. rész

Csodálatos Pókember #52[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #284 (1987. január)
  • Borítót rajzolta: Ron Frenz
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Megjegyzés: E számban 2 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel. A hátulsó külső borítón Megtorlóról látható 5 kisebb kép „A Megtorló akcióban” címmel. Folytatódik a Megtorló: A vér szaga című sorozat újabb 10 oldallal.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #284 1987. január Tom DeFalco és Jim Owsley Ron Frenz és Brett Breeding Szeredás Lőrinc And Who Shall Stand Against Them...? Bandaháború 1. rész: „Cinkos, aki néma!”
The Punisher Vol. 1 #1 1986. január Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Circle of Blood A Megtorló: A vér szaga 2. rész

Csodálatos Pókember #53[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #285 (1987. február)
  • Borítót rajzolta: Mike Zeck és Bob McLeod
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Dokumentáció:
  • Megjegyzés: E számban 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). Folytatódik a Megtorló: A vér szaga című sorozat újabb 10 oldallal.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #285 1987. február Tom DeFalco és Jim Owsley Alan Kupperberg Szeredás Lőrinc The Arranger Must Die! Bandaháború 2. rész: Meghalsz, Összekötő!
The Punisher Vol. 1 #1 1986. január Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Circle of Blood A Megtorló: A vér szaga 3. rész

Csodálatos Pókember #54[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #286 (1987. március)
  • Borítót rajzolta: Bob Hall
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Megjegyzés: E számban fél oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel valamint további fél oldalon csere-bere rovat olvasható (hátsó belső borító). A Megtorló: A vér szaga című sorozat újabb 10 oldallal folytatódik.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #286 1987. március Jim Owsley Alan Kupperberg Bata István Thy Father's Son! Bandaháború 3. rész: Apa és fia!
The Punisher Vol. 1 #1 1986. január Steven Grant Mike Zack Bata István Circle of Blood A Megtorló: A vér szaga 4. rész

Csodálatos Pókember #55[szerkesztés]

  • Megjelent: 1993. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #287 (1987. április)
  • Borítót rajzolta: Kyle Baker
  • Eredeti ár: 99 Ft
  • Megjegyzés: E számban 1 oldalon csere-bere rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). A vér szaga című sorozat újabb 10 oldallal folytatódik.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #287 1987. április Jim Owsley Erik Larsen Bata István ...And There Shall Come a Reckoning Bandaháború 4. rész: ... És elérkezett a leszámolás!
The Punisher Vol. 1 #1 1986. január Steven Grant Mike Zack Bata István Circle of Blood A Megtorló: A vér szaga 5. rész
The Punisher Vol. 1 #2 1986. február Steven Grant Mike Zack Bata István Back to the War A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #56[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #288 (1987. május)
  • Borítót rajzolta: Steve Geiger
  • Eredeti ár: 108 Ft
  • Megjegyzés: E számban 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). Megtorló kalandjai újabb 10 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #288 1987. május Jim Owsley Alan Kupperberg Szeredás Lőrinc Gang War Rages On! Bandaháború 5. rész: Dühöng a bandaháború!
The Punisher Vol. 1 #2 1986. február Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Back to the War A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #57[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #282 (1986. november)
  • Borítót rajzolta: Rick Leonardi
  • Eredeti ár: 108 Ft
  • Dokumentáció: 3 oldalas Fátum Doktor (eredeti neve: Victor von Doom) leírás a lap közepén.
  • Megjegyzés: Az újság közepén 2 oldalnyi terjedelmű Hulk-poszter található. A képregény hátsó belső borítóján a Marvel Super Heroes Secret Wars Vol. 1 #4 számának eredeti, amerikai borítója látható. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #289 dupla szám volt, Magyarországon 2 részletben jelent meg, az 57. és 58. számokban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Marvel Super Heroes Secret Wars Vol. 1 #4 1984. augusztus Jim Shooter Bob Layton és John Beatty Bata István Situation: Hopeless! Titkos háború 4. rész: A helyzet reménytelen!
Amazing Spider-man Vol. 1 #289 1987. június Peter David Alan Kupperberg, Tom Morgan és Jim Fern Szeredás Lőrinc The Hobgoblin Revealed! Vég-játékok

Csodálatos Pókember #58[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #289 (1987. június)
  • Borítót rajzolta: Tom Morgan
  • Eredeti ár: 108 Ft
  • Megjegyzés: E számban 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). A Megtorló című sorozat újabb 11 oldallal folytatódik. A The Punisher Vol. 1 #2 és #3 számából 1-1 oldal kimaradt a magyar kiadványban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #289 1987. június Peter David Alan Kupperberg, Tom Morgan és Jim Fern Szeredás Lőrinc The Hobgoblin Revealed! Vég-játékok
The Punisher Vol. 1 #2 1986. február Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Back to the War A cím nem kerül lefordításra
The Punisher Vol. 1 #3 1986. március Steven Grant Mike Zack és John Beatty Szeredás Lőrinc Slaughterday Vérfürdőhely

Csodálatos Pókember #59[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #290 (1987. július)
  • Borítót rajzolta: Al Milgrom
  • Eredeti ár: 108 Ft
  • Dokumentáció: 2 oldalas Doktor Octopus (eredeti neve: Otto Octavius) leírás a lap közepén.
  • Megjegyzés: 1 oldalon csere-bere rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #290 1987. július David Michelinie John Romita Jr. és Vince Colletta Szeredás Lőrinc The Big Question A nagy kérdés
Marvel Super Heroes Secret Wars Vol. 1 #7 1984. november Jim Shooter Mike Zeck és John Beatty Bata István Berserker! Titkos háború 7. rész: Őrjöngés!

Csodálatos Pókember #60[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. május
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #291 (1987. augusztus)
  • Borítót rajzolta: Al Milgrom
  • Eredeti ár: 108 Ft
  • Megjegyzés: 1 oldalas levelezési rovat van e számban „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). A Megtorló című történet 8 oldallal folytatódik e kiadványban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #291 1987. augusztus David Michelinie John Romita Jr. és Vince Colletta Szeredás Lőrinc Dark Journey! Rejtelmes utazás
The Punisher Vol. 1 #3 1986. március Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Slaughterday Megtorló

Csodálatos Pókember #61[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #292 (1987. szeptember)
  • Borítót rajzolta: Al Milgrom
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Megjegyzés: 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). A Megtorló című történet újabb 9 oldallal folytatódik e kiadványban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #292 1987. szeptember David Michelinie Alex Saviuk és Vince Colletta Szeredás Lőrinc Growing Pains! Komoly fordulatok
The Punisher Vol. 1 #3 1986. március Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Slaughterday A Megtorló
The Punisher Vol. 1 #4 1986. április Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 1 Végső megoldás

Csodálatos Pókember #62[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. július
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #21 (1987. október)
  • Borítót rajzolta: John Romita Sr.
  • Eredeti ár: 125 Ft
  • Dokumentáció: 3 oldalnyi képes dokumentáció „A Pókember kiadja legbensőbb titkait: A 25 legfontosabb nő az életemben!” címmel.
  • Megjegyzés: E szám kibővített oldalszámmal és 2 különböző borítóval került kiadásra. Az újságban 4 db 2 oldalas poszter is található, amelyeket Todd McFarlene rajzolt. 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). További 1,5 oldalon „Adok-ka-Pók” csere-bere rovat olvasható e füzetben. A hátulsó külső borítón rövid „köszöntő” olvasható Peter Parker és Mary Jane házassága alkalmából.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Annual Vol. 1 #21 1987. október David Michelinie és Jim Shooter Paul Ryan, Vince Colletta és Bob Sharen Szeredás Lőrinc The Wedding Az esküvő

Csodálatos Pókember #63[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #296 (1988. január)
  • Borítót rajzolta: John Byrne
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Megjegyzés: Megtorló kalandjai 9 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #296 1988. január David Michelinie Alex Saviuk és Vince Colletta Szeredás Lőrinc Force Of Arms Kar-hatalom
The Punisher Vol. 1 #4 1986. április Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 1 A Megtorló

Csodálatos Pókember #64[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #297 (1988. február)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Megjegyzés: E számban 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). Megtorló kalandjai újabb 9 oldallal folytatódnak.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #297 1988. február David Michelinie Alex Saviuk és Vince Colletta Szeredás Lőrinc I'll Take Manhattan! Leigázom Manhattant
The Punisher Vol. 1 #4 1986. április Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 1 A Megtorló

Csodálatos Pókember #65[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. október
  • Borító eredetije: E borító 2 kép összemontírozásával készült. Az egyik képrészlet a Superman vs. The Amazing Spider-man Vol. 1 #1 képregény borítóján szerepelt.
  • Borítót rajzolta: Ross Andru és Dick Giordano
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Megjegyzés: E számban jelent meg Superman és Pókember első közös kalandja. Ez volt az első DC/Marvel közös kaland, ahol a 2 nagy amerikai képregénykiadó vállalat két ismert karaktere egy közös történetben szerepelt. A 96 oldalas képregény hazánkban 4 részben jelent meg, 2 rész A Csodálatos Pókemberben (A Csodálatos Pókember 65. és 66. szám), kettő pedig a Superman és Batmanban (Superman és Batman 14. és 15. szám). A füzetben 2 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a Pókhálóból” címmel. 10 oldalnyi terjedelemben újra találkozhatunk a Megtorlóval. A The Punisher Vol. 1 #5 számának 1 oldala nem jelent meg hazánkban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Superman vs. The Amazing Spider-man Vol. 1 #1 1976. január Gerry Conway Ross Andru Szeredás Lőrinc The Battle of the Century! Superman és a Csodálatos Pókember: Az évszázad csatája! 2. rész
The Punisher Vol. 1 #4 1986. április Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 1 A Megtorló
The Punisher Vol. 1 #5 1986. május Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 2 A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #66[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. november
  • Borító eredetije: Egy a Superman vs. The Amazing Spider-man Vol. 1 #1 képregény belsejében szereplő képkocka került a borítóra.
  • Borítót rajzolta: Ross Andru
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Dokumentáció: Tom DeFalco valamint Gerry Conway bevezetője olvasható Superman és Pókember közös történetéhez a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: 5 oldalon újra találkozhatunk a Megtorlóval. Az elülső belső borítón levelezési rovat lelhető.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Superman vs. The Amazing Spider-man Vol. 1 #1 1976. január Gerry Conway Ross Andru Szeredás Lőrinc The Battle of the Century! Superman és a Csodálatos Pókember: Az évszázad csatája! 3. rész
The Punisher Vol. 1 #5 1986. május Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 2 A Megtorló

Csodálatos Pókember #67[szerkesztés]

  • Megjelent: 1994. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #298 (1988. március)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 115 Ft
  • Dokumentáció: Megtorló (eredeti neve: Frank Castle) 2 oldalas képes jellemzés a lap végén.
  • Megjegyzés: 1,5 oldalas levelezési rovat található e lapban „Levelek a Pókhálóból” címmel. E füzetben befejeződik Megtorló története (8 oldalnyi terjedelem). A The Punisher Vol. 1 #5 számából 1 oldal nem jelent meg hazánkban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #298 1988. március David Michelinie Todd McFarlane és Bob McLeod Szeredás Lőrinc Chance Encounter Egy véletlen Sansz
The Punisher Vol. 1 #5 1986. május Steven Grant Mike Zack Szeredás Lőrinc Final Solution, Part 2 A Megtorló

Csodálatos Pókember #68[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #299 (1988. április)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 138 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas bevezető található A Főnix halála című történethez az elülső belső borítón.
  • Megjegyzés: A Csodálatos Pókember 68. száma kibővített terjedelemmel jelent meg. E számban jelent meg a X-menhez kötődő A Főnix halála című történet első 2 része. Pókember ezen X-menhez kötődő kalandban nem szerepel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
The Uncanny-men Vol. 1 #129 1980. január Chris Claremont és John Byrne John Byrne és Terry Austin Szeredás Lőrinc God Spare the Child... A Főnix halála 1. rész: Isten, óvd a gyermeket
The Uncanny-men Vol. 1 #130 1980. február Chris Claremont John Byrne és Terry Austin Szeredás Lőrinc Dazzler A Főnix halála 2. rész: Káprázat
Amazing Spider-man Vol. 1 #299 1988. április David Michelinie Todd McFarlane és Bob McLeod Szeredás Lőrinc Survival of the Hittist! A túlélők pusztulása

Csodálatos Pókember #69[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #300 (1988. május)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 138 Ft
  • Megjegyzés: E számban jelent meg a DC és a Marvel kiadó 2. közös munkája, amelyben e kiadók 2 ismert karaktere egy történetben szerepel. A 62 oldalas képregény hazánkban 4 részben jelent meg, 2 rész a Csodálatos Pókemberben (Csodálatos Pókember 69. és 70. szám), kettő pedig a Superman és Batmanban (Superman és Batman 16. és 17. szám). Az Amazing Spider-man Vol. 1 #300 dupla szám volt, hazánkban két részletre osztva jelent meg az e füzetben szereplő történet, a 69. és 70. számban. A füzet közepén 1 oldalas „Tisztelt képregényrajongók!” címmel levelezéi rovat található.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #300 1988. május David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc Venom Venom
Superman and Spider-man 1981. Jim Shooter John Buscema és Joe Sinott Szeredás Lőrinc The Heroes and the Holocaust Superman és a Csodálatos Pókember: A hősök és a Végítélet 2. rész

Csodálatos Pókember #70[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. március
  • Borító eredetije: Egy az Amazing Spider-Man Vol. 1 #300 képregény belsejében szereplő képkocka került a borítóra.
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 138 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben közepén 1 oldalas levelezési rovat szerepel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #300 1988. május David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc Venom A Csodálatos Pókember Venom ellen – 2. rész
Superman and Spider-man 1981. Jim Shooter John Buscema és Joe Sinott Szeredás Lőrinc The Heroes and the Holocaust A Superman és a Csodálatos Pókember: A hősök és a Végítélet: 3. rész

Csodálatos Pókember #71[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. április
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #301 (1988. június)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 138 Ft
  • Megjegyzés: A 30 oldalas Marvel Team-Up #100 három részben jelent meg Magyarországon (Csodálatos Pókember 71-73. számok). Az ugyancsak Marvel Team-Up #100-ban szereplő Fekete Párduc-Vihar közös kaland nem jelent meg hazánkban. 2 oldalas „Adok-Ka-Pók” csere-bere rovat lelhetó a képregényben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #301 1988. június David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Sable Gauntlet! Sable vesszőfutása
Marvel Team-Up Vol. 1 #100 1980. december Chris Claremont Frank Miller Szeredás Lőrinc ...The Reason is Karma! Karma! She Possesses People! Karma! Aki megszáll másokat!

Csodálatos Pókember #72[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. május
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #302 (1988. július)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 148 Ft
  • Megjegyzés: A füzet elülső belső borítóján 1 oldalas levelezési rovat szerepel „Levelek a pókhálóból” címmel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #302 1988. július David Michelinie Todd McFarlane és Gregory Wright Szeredás Lőrinc (Mid)American Gothic! Közép-amerikai rémtörténet
Marvel Team-Up Vol. 1 #100 1980. december Chris Claremont és Frank Miller Frank Miller és Bob Wiacek Szeredás Lőrinc ...The Reason is Karma! Karma! She Possesses People! Karma – 2. rész

Csodálatos Pókember #73[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. június
  • Borító eredetije:
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 148 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-man Vol. 1 #303 számának utolsó oldala nem jelent meg Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #303 1988. augusztus David Michelinie Todd McFarlane és Rick Parker Szeredás Lőrinc Dock Savage Tengerparti bosszú-parti
Marvel Team-Up Vol. 1 #100 1980. december Chris Claremont és Frank Miller Frank Miller és Bob Wiacek Szeredás Lőrinc ...The Reason is Karma! Karma! She Possesses People! Karma – 3. rész

Csodálatos Pókember #74[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. július
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #315 (1989. május)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 148 Ft
  • Megjegyzés: A 22 oldalas Marvel Team-Up #135 három részben jelent meg Magyarországon (Csodálatos Pókember 74-76. számok). A Lap közepén két Joe Jusko által készített festmény található, amelyek Homokembert és Silver Sablet ábrázolják.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #315 1989. május David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc A Matter of Life and Debt Felejtés és emlékezés!
Marvel Team-Up Vol. 1 #135 1983. november Bill Mantlo Ron Frenz és Mike Esposito Szeredás Lőrinc Down Deep In Darkness! A Pókember és Árnymacska közös kalandja: Gyermekjátékok 1. rész

Csodálatos Pókember #75[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. augusztus
  • Borító eredetije:
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 178 Ft
  • Dokumentáció: Pókember (eredeti neve: Peter Parker) 4 oldalas képes dokumentáció a képújság közepén.
  • Megjegyzés: A 75. jubileumi szám hologramos borítóval jelent meg. A holodisc eredetileg az amerikai The Spectacular Spider-man Vol. 1 #225 számán szerepelt. A füzetben 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek a pókhálóból” címmel. Az elülső, belső borítón köszöntő található a jubileumi szám alkalmából, és a borítón levő holodisc használati útmutatója olvasható. A Gyermekjátékok című történet eredetileg a Marvel Team-Up Vol. 1 #135 számában jelent meg, amelyet később a Marvel Tales Vol. 2 #245 részében újranyomtak. A füzetben ez utóbbi újság van megnevezve, mint forrás, habár a korábbi magyar számokban az előbbi volt feltüntetve.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #316 1989. június David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc Dead Meat Mészárszék
Marvel Team-Up Vol. 1 #135 1983. november Bill Mantlo Ron Frenz és Mike Esposito Szeredás Lőrinc Down Deep In Darkness! A Pókember és Árnymacska közös kalandja: Gyermekjátékok 2. rész

Csodálatos Pókember #76[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #317 (1989. július)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 168 Ft
  • Dokumentáció: Venom (eredeti neve: Edward „Eddie” Brock) 2 oldalas képes dokumentáció a lap közepén.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #317 1989. július David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Sand and the Fury Homokvihar
Marvel Team-Up Vol. 1 #135 1983. november Bill Mantlo Ron Frenz és Mike Esposito Szeredás Lőrinc Down Deep In Darkness! A Pókember és Árnymacska közös kalandja: Gyermekjátékok 3. rész

Csodálatos Pókember #77[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #320 (1989. szeptember)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 168 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalon levelezési rovat szerepel „Levelek” címmel, valamint további 1 oldalon „Adok-ka-Pók” csere-bere rovat lelhető e számban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #320 1989. szeptember David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 1: License Invoked Nemzetellenes összeesküvés – 1. rész: Lovagias ügy
Amazing Spider-man Vol. 1 #201 1980. február Marv Wolfman Keith Pollard és Jim Mooney Szeredás Lőrinc Man-Hunt! A Csodálatos Pókember és a Megtorló: Embervadászat! 1. rész

Csodálatos Pókember #78[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #201 (1980. február)
  • Borítót rajzolta: John Romita Sr.
  • Eredeti ár: 168 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #321 1989. október David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 2: Underwar Nemzetellenes összeesküvés – 2. rész: Előcsata!
Amazing Spider-man Vol. 1 #201 1980. február Marv Wolfman Keith Pollard és Jim Mooney Szeredás Lőrinc Man-Hunt! A Csodálatos Pókember és a Megtorló: Embervadászat! – 2. rész

Csodálatos Pókember #79[szerkesztés]

  • Megjelent: 1995. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #322 (1989. október)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 168 Ft
  • Dokumentáció:
  • Megjegyzés: A 77. számban megkezdett Embervadászat című Pókember-Megtorló közös kaland a 79. és 80. számban folytatódott. A füzet hátsó belső borítóján 1 oldalas csere-bere rovat szerepel „Adok-ka-Pók” címmel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #322 1989. október David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 3: Ceremony Nemzetellenes összeesküvés 3. rész: A szertartás
Amazing Spider-man Vol. 1 #202 1980. március Marv Wolfman Keith Pollard és Jim Mooney Szeredás Lőrinc One For Those Long Gone! A Csodálatos Pókember és a Megtorló: A békében nyugvókért 1. rész

Csodálatos Pókember #80[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #323 (1989. november)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 189 Ft
  • Megjegyzés: 2 oldalas levelezési rovat lelhető a lap közepén.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #323 1989. november David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 4: Assault Rivals! Nemzetellenes összeesküvés – 4. rész: Vetélytársak, fegyvertársak!
Amazing Spider-man Vol. 1 #202 1980. március Marv Wolfman Keith Pollard és Jim Mooney Szeredás Lőrinc One For Those Long Gone! A Csodálatos Pókember és a Megtorló: A békében nyugvókért – 2. rész

Csodálatos Pókember #81[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #324 (1989. november)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 189 Ft
  • Megjegyzés: A 38 oldalas X-men-Pókember közös kalandot tartalmazó Marvel Team-Up Vol. 1 #150 száma 4 Pókemberben került közlésre (A Csodálatos Pókember 81-84. számok). Ez volt amúgy az utolsó Marvel Team-Up szám (1. sorozat), ami Amerikában megjelent.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #324 1989. november David Michelinie Erik Larsen Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 5: Twos day Nemzetellenes összeesküvés 5. rész: Párharcok napja
Marvel Team-Up Vol. 1 #150 1985. február Louise Simonson Greg LaRocque Szeredás Lőrinc Tis Better to Give A Csodálatos Pókember és az X-Men: Boldog születésnapot! 1. rész

Csodálatos Pókember #82[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #325 (1989. november)
  • Borítót rajzolta: Todd McFarlane
  • Eredeti ár: 189 Ft
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #325 1989. november David Michelinie Todd McFarlane Szeredás Lőrinc The Assassin Nation Plot Part 6: Finale in Red! Nemzetellenes összeesküvés 6. rész: Vérvörös végjáték
Marvel Team-Up Vol. 1 #150 1985. február Louise Simonson Greg LaRocque Szeredás Lőrinc Tis Better to Give A Csodálatos Pókember és az X-Men: Boldog születésnapot! 2. rész

Csodálatos Pókember #83[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. április
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #56 (1989. november)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 189 Ft
  • Dokumentáció: Black Tom Cassidy (eredeti neve: Thomas Samuel Eamon Cassidy) 1 oldalas leírás a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: „Adok-Ka-Pók” 1 oldalas csere-bere rovat lelhető a lap végén.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #56 1989. november Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Skin-Deep HőBŐRgők
Marvel Team-Up Vol. 1 #150 1985. február Louise Simonson Greg LaRocque Szeredás Lőrinc Tis Better to Give A Csodálatos Pókember és az X-Men: Boldog születésnapot! 3. rész

Csodálatos Pókember #84[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. május
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #57 (1989. november)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 189 Ft
  • Megjegyzés: A hátsó belső borítón 1 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #57 1989. november Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Flesh and Blood Hús és vér
Marvel Team-Up Vol. 1 #150 1985. február Louise Simonson Greg LaRocque Szeredás Lőrinc Tis Better to Give A Csodálatos Pókember és az X-Men: Boldog születésnapot! 4. rész

Csodálatos Pókember #85[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. június
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #58 (1989. december)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: Joe (Joseph) Robertson és Sírkő (eredeti neve: Lonnie Thompson Lincoln) 1-1 oldalas leírások a lap közepén, valamint az Ámis-szekta féloldalas összefoglaló a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: E füzetben kezdődött a 32 oldalas Marvel Team-Up Annual Vol. 1 #6 száma, ami 4 Pókember képregényben került kiadásra (A Csodálatos Pókember 85-88. számok). A füzetben féloldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #58 1989. december Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Rematch Visszavágó
Marvel Team-Up Annual Vol. 1 #6 1983. október Bill Mantlo Ron Frenz és Kevin Dzuban Szeredás Lőrinc The Hunters and the Hunted! A Csodálatos Pókember és az X-Men: A vadak és a vadászok 1. rész

Csodálatos Pókember #86[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. július
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #62 (1990. március)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: Farkas (eredeti neve: Rahne Sinclair) 1 oldalas és Mirázs (eredeti neve: Danielle „Dani” Moonstar) 3 oldalas összefoglalók e kiadványban.
  • Megjegyzés:
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #62 1990. március Gerry Conway Alex Saviuk, Keith Williams és Bob Sharen Bata István All That Glitters ... ... Ami fénylik!
Marvel Team-Up Annual Vol. 1 #6 1983. október Bill Mantlo Ron Frenz és Kevin Dzuban Bata István The Hunters and the Hunted! A vadak és a vadászok 2. rész

Csodálatos Pókember #87[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. augusztus
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #66 (1990. július)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: Napfolt (eredeti neve: Roberto Da Costa) 2 oldalas összefoglaló e lapban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #66 1990. július Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Friends and Enemies Barátok és ellenségek
Marvel Team-Up Annual Vol. 1 #6 1983. október Bill Mantlo Ron Frenz és Kevin Dzuban Szeredás Lőrinc The Hunters and the Hunted! A Csodálatos Pókember és az Új Mutánsok: A vadak és a vadászok 3. rész

Csodálatos Pókember #88[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. szeptember
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #67 (1990. augusztus)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: A Zöld Manó (eredeti neve: Norman Osborn) és az Ágyúgolyó (eredeti neve: Samuel Guthrie) 1-1 oldalas jellemzések a lap közepén.
  • Megjegyzés: A füzetben féloldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #67 1990. augusztus Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc With Friends Like These! Ments meg, Uram, a barátaimtól!
Marvel Team-Up Annual Vol. 1 #6 1983. október Bill Mantlo Ron Frenz és Kevin Dzuban Szeredás Lőrinc The Hunters and the Hunted! A vadak és a vadászok 4. rész

Csodálatos Pókember #89[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. október
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #68 (1990. szeptember)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas összefoglaló olvasható az amerikai képregény-történelemről „Néhány kocka a képregény történetéből” címmel (elülső belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #68 1990. szeptember Gerry Conway Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Tombstone Territory Sírkő birodalma
Amazing Spider-man Vol. 1 #96 1971. május Stan Lee Gil Kane és John Romita Szeredás Lőrinc ...And Now, The Goblin! A Zöld Manó visszatérése 1. rész

Csodálatos Pókember #90[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-man Vol. 1 #98 (1971. július)
  • Borítót rajzolta: Gil Kane
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel (elülső belső borító). Az Amazing Spider-man Vol. 1 #98 számának 1. oldala nem jelent meg Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-man Vol. 1 #96 1971. május Stan Lee Gil Kane Szeredás Lőrinc ...And Now, The Goblin! A cím az előző számban került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #97 1971. június Stan Lee Gil Kane és F. Giacoia Szeredás Lőrinc In The Grip Of The Goblin! A Zöld Manó visszatérése 2. rész
Amazing Spider-man Vol. 1 #98 1971. július Stan Lee Gil Kane Szeredás Lőrinc The Goblin's Last Gasp! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #91[szerkesztés]

  • Megjelent: 1996. december
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #31 (1987. október)
  • Borítót rajzolta: Mike Zeck
  • Eredeti ár: 198 Ft
  • Dokumentáció: E számban 5 oldalas dokumentáció olvasható a Kraven utolsó vadászatáról, „Kraven utolsó vadászata, avagy a rettentő szimmetria” címmel. További 7 oldalon bemutatásra kerül New York, valamint azon város ismertebb műemlékeiről is szó esik képekkel illusztrálva.
  • Megjegyzés: E szám kibővített terjedelemmel jelent meg (52 oldal). Itt kezdődött el a Kraven utolsó vadászata, amelynek a 2. és 3. része a Marvel Extra utolsó, 24. számában jelent meg, a 4. része a Csodálatos Pókember 92. számában, 5. része az X-men utolsó 36. számában, míg a befejező része a Csodálatos Pókember 93. számában került kiadásra.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #31 1987. október J. M. DeMatteis Mike Zeck és Bob McLeod Szeredás Lőrinc Kraven's Last Hunt, part 1: The coffin Kraven utolsó vadászata 1. rész: A koporsó
Amazing Spider-man Vol. 1 #98 1971. július Stan Lee Gil Kane és John Romita Szeredás Lőrinc The Goblin's Last Gasp! A Zöld Manó visszatérése 3. rész

Csodálatos Pókember #92[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. január
  • Borító eredetije: Web of Spider-man Vol. 1 #32 (1987. november)
  • Borítót rajzolta: Mike Zeck
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: A Kraven utolsó vadászata című történet az X-men 36. számában folytatódott. A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat olvasható „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). További 1 oldalon csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-man Vol. 1 #32 1987. november J. M. DeMatteis Mike Zeck és Bob McLeod Szeredás Lőrinc Kraven's Last Hunt, part 4: Resurrection Kraven utolsó vadászata 4. rész: Feltámadás!
Amazing Spider-man Vol. 1 #121 1973. június Gerry Conway Gil Kane Szeredás Lőrinc The Night Gwen Stacy Died A Zöld Manó végzete 1. rész

Csodálatos Pókember #93[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. február
  • Borító eredetije: Peter Parker, The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #132 (1987. november)
  • Borítót rajzolta: Mike Zeck
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas Vermin-jellemzés a füzet közepén.
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #121 számából 3 képckocka nem jelent meg a magyar kiadványban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Peter Parker, The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #132 1987. november J. M. DeMatteis Mike Zeck és Bob McLeod Holik Tünde Kraven's Last Hunt, part 6: Ascending Kraven utolsó vadászata 6. rész: Felemelkedés
Amazing Spider-man Vol. 1 #121 1973. június Gerry Conway Gil Kane Holik Tünde The Night Gwen Stacy Died A Zöld Manó végzete 2. rész

Csodálatos Pókember #94[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. március
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #84 (1992. január)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Dokumentáció: Az újságban 2 oldalnyi terjedelemben képes dokumentáció található Gwen Stacy haláláról, valamint az Amerikában 1994-ben kiadott Kurt Busiek és Alex Ross alkotópáros által fémjelzett Marvels című kiadványról.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #84 1992. január Howard Mackie Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Family Ties A Rózsa neve 1. rész: Családi kötelékek
Amazing Spider-man Vol. 1 #122 1973. július Gerry Conway Gil Kane Szeredás Lőrinc The Goblin's Last Stand! A Zöld Manó végzete 3. rész

Csodálatos Pókember #95[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. április
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #85 (1992. február)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: Az elülső belső borítón 1 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #122 számából 6 képkocka kimaradt a magyar kiadásban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #85 1992. február Howard Mackie Alex Saviuk Szeredás Lőrinc Three the Hard Way A Rózsa neve 2. rész: Hárman egy ellen
Amazing Spider-man Vol. 1 #122 1973. július Gerry Conway Gil Kane Szeredás Lőrinc The Goblin's Last Stand! A Zöld Manó végzete 4. rész

Csodálatos Pókember #96[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. május
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #86 (1992. március)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: 2 oldalas levelezési rovat lelhető „Levelek a Pókhálóból” elnevezéssel a lap közepén. A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel (hátsó belső borító). Az Amazing Spider-man Vol. 1 #156 részéből 1 oldal kimaradt a magyar kiadványban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #86 1992. március Howard Mackie Alex Saviuk Oláh Gábor The Dark Within A Rózsa neve 3. rész: Lelkek sötét mélye
Amazing Spider-man Vol. 1 #156 1976. május Len Wein Ross Andru Szeredás Lőrinc On a Clear Day You Can See the Mirage! Érzékcsalódás tiszta időben: Feltűnik a Mirázs! 1. rész

Csodálatos Pókember #97[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. június
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #87 (1992. április)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben csere-bere rovat található „Adok-ka-Pók” címmel (hátsó belső borító). Az Amazing Spider-man Vol. 1 #156 számának utolsó oldala nem jelent meg magyarul.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #87 1992. április Howard Mackie Alex Saviuk Harza Tamás The Best Defense A Rózsa neve 4. rész: A legjobb védekezés
Amazing Spider-man Vol. 1 #156 1976. május Len Wein Ross Andru Harza Tamás On a Clear Day You Can See the Mirage! Érzékcsalódás tiszta időben: Feltűnik a Mirázs! 2. rész

Csodálatos Pókember #98[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. július
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #88 (1992. május)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben egy rövid Alex Saviuk-kal készült interjú olvasható (a Web of Spider-man képregények rajzolója volt 7 éven keresztül). Ugyancsak e számban „Levelek a Pókhoz” címmel levelezési rovat található fél oldalon. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #200 számából 2 oldal kimaradt hazánkban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #88 1992. május Howard Mackie Alex Saviuk Harza Tamás The King Makers A Rózsa neve 5. rész: Hatalomátvétel
Amazing Spider-man Vol. 1 #200 1980. január Marv Wolfman és Stan Lee Keith Pollard Datner Katalin The Spider and The Burglar...A Sequel A Betörő visszatér 1. rész

Csodálatos Pókember #99[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. augusztus
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #89 (1992. június)
  • Borítót rajzolta: Alex Saviuk
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Dokumentáció: 2 oldalas Harry Osborn, mint Zöld Manó (összeállította: Harza Tamás) leírás lelhető a lap közepén.
  • Megjegyzés: Az elülső, belső borítón a német Die Spinne 47. számának, Betörős-történethez kapcsolódó borítója látható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #89 1992. június Howard Mackie Alex Saviuk Harza Tamás A Rose by Any Other Name… A Rózsa neve 6. rész: Mit Rózsának hívunk,...
Amazing Spider-man Vol. 1 #200 1980. január Marv Wolfman és Stan Lee Keith Pollard Datner Katalin The Spider and The Burglar...A Sequel A Betörő visszatér 2. rész

Csodálatos Pókember #100[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. szeptember
  • Borító eredetije:
  • Borítót rajzolta:
  • Eredeti ár: 248 Ft
  • Dokumentáció: A füzetben egy 2 oldalas „Pókember történetei eredetiben…” cikk olvasható az Amerikában addig megjelent Pókember-címekről az Amazing Fantasy-től kezdve a mini-sorozatokig bezárólag. További 1 oldalon a Magyarországon addig megjelent Pókember-füzetek eredeti megjelenés szerinti, címenkénti sorba rendezéséről találhatunk 1 listát. Három oldalon a Pókember-füzetekben addig felbukkanó szereplőkről, amerikai elnevezés szerinti (természetesen a mellett a magyar elnevezésük is megtalálható), ábácé sorrendbe szedett, lista lelhető fel. Ezen összeírásban az is szerepel, hogy az egyes szereplők mely magyar számokban bukkantak fel. 1 oldalnyi terjedelemben, „A Csodálatos Pókember rövid pályaképe” (1. rész) címmel képes összefoglaló található Pókember ismertebb kalandjairól/történeteiről (összeállítója: Harza Tamás).
  • Megjegyzés: A 100. jubileumi szám kibővített terjedelemmel jelent meg. A borítón található 100. szám hologramként szerepel az előlapon. Az Amazing Spider-man Vol. 1 #345 számából kettő a #359 számából mindössze 1 oldal jelent meg, azok, amelyeken Eddie Brock (Venom) és Cletus Kasady (Vérontó) szerepeltek. Ez gyakorlatilag a „felvezetője” volt a 102. számban kezdődő Vérontós-történetnek. A 100. szám elülső, belső borítóján az 1997-es Pókember-kiadványok munkatársairól olvasható rövid, képes összeállítás. A hátsó, külső borítón a Marvel tales featuring Spider-man Vol. 1 #247 számának elülső borítója látható. A The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #189 nem jelent meg teljes terjedelmében Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #189 1992. június J. M. DeMatteis Sal Buscema Harza Tamás Osborn Legacy! Az Osborn-örökség
Amazing Spider-man Vol. 1 #200 1980. január Marv Wolfman és Stan Lee Keith Pollard Datner Katalin The Spider and The Burglar...A Sequel A Betörő visszatér 3. rész
Amazing Spider-man Vol. 1 #345 1991. március David Michelinie Mark Bagley Harza Tamás Gun From the Heart A cím nem került lefordításra
Amazing Spider-man Vol. 1 #359 1992. február David Michelinie Chris Marrinan Harza Tamás Toy Death! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #101[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. október
  • Borító eredetije: The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #185 (1992. február)
  • Borítót rajzolta: Sal Buscema
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Levelek a pókhálóból” címmel (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #185 1992. február J. M. DeMatteis Sal Buscema Harza Tamás és Erdei Imre Another Fine Mess! Egy újabb komoly zűr!
Amazing Spider-man Vol. 1 #130 1974. március Gerry Conway Ross Andru Harza Tamás Betrayed! Árulás! 1. rész

Csodálatos Pókember #102[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. november
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #361 (1992. április)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Randy Emberlin
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 1-1 oldalnyi terjedelemben levelezési és csere-bere rovat található.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #361 1992. április David Michelinie Mark Bagley Bata István Carnage Part 1: Savage Genesis! Barbár belépő
Amazing Spider-man Vol. 1 #130 1974. március Gerry Conway Ross Andru Szeredás Lőrinc Betrayed! Árulás! 2. rész

Csodálatos Pókember #103[szerkesztés]

  • Megjelent: 1997. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #363 (1992. május)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Randy Emberlin
  • Eredeti ár: 228 Ft
  • Dokumentáció: A füzetben 1 oldalnyi összefoglaló olvasható, a Venom szellemei történethez felvezető gyanánt, „Pókháló-zat” címmel (elülső belső borító).
  • Megjegyzés: . A lap végén 1 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található (hátsó belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #362 1992. május David Michelinie Mark Bagley Bata István Carnage Part 2: Savage Alliance! Vad- és dacszövetség
Amazing Spider-man Vol. 1 #131 1974. április Gerry Conway Ross Andru Szeredás Lőrinc My Uncle...My Enemy? A nagybátyám: az ellenségem 1. rész

Csodálatos Pókember #104[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #363 (1992. június)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Randy Emberlin
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalnyi terjedelemben, „A Csodálatos Pókember rövid pályaképe” (2. rész) címmel képes összefoglaló található Pókember ismertebb kalandjairól/történeteiről.
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi csere-bere rovat szerepel, „Adok-ka-Pók” címmel. A hátsó külső borítón a Super Spider-man with the super-heroes című képregény #179 számának elülső borítója látható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #363 1992. június David Michelinie Mark Bagley Boráros András és Szeredás Lőrinc Carnage Part 3: Savage Grace! Brutális búcsú
Amazing Spider-man Vol. 1 #131 1974. április Gerry Conway Ross Andru Szeredás Lőrinc My Uncle...My Enemy? A nagybátyám: az ellenségem 2. (befejező) rész

Csodálatos Pókember #105[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. február
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #364 (1992. június)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Randy Emberlin
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas a Rengető (eredeti neve: Herman Schultz) leírás az elülső belső borítón.
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel (hátsó belső borító). Ugyancsak ott, egy rövid megjegyzés található A bosszú szellemei – Venom szellemei történethez. A hátsó külső borítón az amerikai Web of Spider-man Vol. 1 #95 számának elülső borítója látható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #364 1992. június David Michelinie Mark Bagley Bata István The Pain of Fast Air Ellenszélben
Web of Spider-man Vol. 1 #95 1992. december Howard Mackie Alex Saviuk Bata István Spirits of Venom, part 1: Storm Shadows Venom szellemei 1. rész: Viharfelhők

Csodálatos Pókember #106[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. március
  • Borító eredetije: Spirits of Vengeance Vol. 1 #5 (1992. december)
  • Borítót rajzolta: Adam Kubert
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Dokumentáció: 1 oldalas a Gyík (eredeti neve: Dr. Curtis Connors) összefoglaló az elülső belső borítón.
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 egy jubileumi dupla szám volt, amely az első Pókember-történetet közlő füzet, az Amazing Fantasy #15 számának pontosan 30 évvel korábbi megjelenése előtt tisztelegett. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 számának első oldala nem jelent meg Magyarországon. Ugyanezen szám 2 részletben jelent meg hazánkban. A hátsó belső borítón levelezési rovat szerepel „Levelek a pókhálóból” címmel. A hátsó külső borítón a Spider-Man Vol. 1 #24 számának eredeti amerikai borítója látható.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 1992. augusztus David Michelinie Mark Bagley Bata István Fathers and Sins Az EGyík szülő 1. rész
Web of Spider-man Vol. 1 #95 1992. december Howard Mackie Alex Saviuk Bata István Spirits of Venom, part 1: Storm Shadows A cím az előző számban került lefordításra
Spirits of Vengeance Vol. 1 #5 1992. december Howard Mackie Adam Kubert Bata István Spirits of Venom, part 2: Chasing Shadows Venom szellemei 2. rész: Árnyékűzés

Csodálatos Pókember #107[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. április
  • Borító eredetije: Egy az Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 képregény belsejében szereplő képkocka került a borítóra. A borító a cseh Pókember, ezen Amazing Spider-man történetét közlő, számának alapulvételével készült.
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Dokumentáció: A lap közepén 1 oldalnyi terjedelemben, „A Csodálatos Pókember rövid pályaképe” (3. rész) címmel képes összefoglaló található Pókember ismertebb kalandjairól/történeteiről.
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 száma nem jelent meg teljes terjedelmében hazánkban. A hátsó belső borítón levelezési rovat szerepel „Levelek a pókhálóból” címmel.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #365 1992. augusztus David Michelinie Mark Bagley Bata István Fathers and Sins Az EGyík szülő 2. rész
Spirits of Vengeance Vol. 1 #5 1992. december Howard Mackie Adam Kubert Bata István Spirits of Venom, part 2: Chasing Shadows Venom szellemei 3. rész

Csodálatos Pókember #108[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. május
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #96 (1993. január)
  • Borítót rajzolta: Mark Texeira
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel. E számban olvasható az olvasói szavazatok alapján megválasztott, addig Magyarországon megjelent történetek közül, legjobb 10 történet. Rövidke bevezető olvasható „Pókháló-zat” címmel Peter Parker szüleiről, valamint az elkövetkezendő Magyarországon megjelenő történetekről.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #96 1993. január Howard Mackie Alex Saviuk Bata István Spirits of Venom, part 3: Enemies: A Hate Story Venom szellemei 3. rész: A gyűlölet története
Spirits of Vengeance Vol. 1 #6 1992. január Howard Mackie Adam Kubert Bata István Spirits of Venom, part 4: Last Rites Venom szellemei 4. rész: Befejezés? Lefejezés?

Csodálatos Pókember #109[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. június
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #368 (1992. november)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Randy Emberlin
  • Eredeti ár: 288 Ft
  • Dokumentáció: E képújságban 1 oldalnyi terjedelemben, „A Csodálatos Pókember rövid pályaképe” (4. rész) címmel képes összefoglaló található Pókember ismertebb kalandjairól/történeteiről. További 2 oldalnyi dokumentáció olvasható a Pókirtókról, A sorsdöntő kalandról valamint Gerry Conway és Gwen Stacy „kapcsolatáról”.
  • Megjegyzés: Amazing Spider-Man Vol. 1 #144. számából mindössze 2 oldal jelent meg (az amerikai képregény 2 utolsó oldala). A füzetben 1 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). A képregény hátsó borítóján az olasz Pókember, L’Uomo Ragno Classic 41. számának elülső, A sorsdöntő kalandhoz kapcsolódó, borítója látható. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #368 száma nem jelent meg teljes terjedelmében.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #368 1992. november David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 1: On Razored Wings A pókirtók inváziója 1. rész: Derült égből...
Spirits of Vengeance Vol. 1 #6 1992. január Howard Mackie Adam Kubert Bata István Spirits of Venom, part 4: Last Rites A bosszú szellemei – Venom szellemei 5. rész
Amazing Spider-Man Vol. 1 #144 1975. május Gerry Conway Ross Andru Harza Tamás The Delusion Conspiracy Előjáték a Sorsdöntő kalandhoz

Csodálatos Pókember #110-111[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. július-augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #370 (1992. december)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley
  • Eredeti ár: 536 Ft
  • Dokumentáció: A füzetben 2 oldalnyi terjedelemben, „A Csodálatos Pókember rövid pályaképe” (5. rész) címmel képes összefoglaló található Pókember ismertebb kalandjairól/történeteiről (összeállítója: Harza Tamás).
  • Megjegyzés: A Csodálatos Pókember 110. és 111. száma összevonva jelent meg technikai okokból kifolyólag. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #145, #146, #149, #369 és #370 számai nem jelentek meg teljes terjedelmükben. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #146 számából összesen 4 oldal jelent meg.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #369 1992. november David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 2: Electric Doom A pókirtók inváziója 2. rész: Electro-sokk!
Amazing Spider-Man Vol. 1 #370 1992. december David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 3: Life Stings! A pókirtók inváziója 3. rész: Egy falánk fullánk
Amazing Spider-Man Vol. 1 #146 1975. július Gerry Conway Ross Andru Bata István Scorpion......where is thy sting? A Sakál… bosszút forral!
Amazing Spider-Man Vol. 1 #145 1975. június Gerry Conway Ross Andru Bata István Gwen Stacy is alive...and, well...?! Gwen Stacy él, és... nos, hát igen...!
Amazing Spider-Man Vol. 1 #149 1975. október Gerry Conway Ross Andru Bata István Even if I live, I die! Ha túlélem is, belehalok!

Csodálatos Pókember #112[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. szeptember
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #371 (1992. december)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Megjegyzés: Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #150, #151 és #371 számai nem jelentek meg teljes terjedelmükben. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #151. számából mindössze 2 oldal jelent meg. A füzetben 1 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító).
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #371 1992. december David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 4: One Clue Over The Cuckoo's Nest A pókirtók inváziója 4. rész: Egy szál a kakukk fészkéhez
Amazing Spider-Man Vol. 1 #150 1975. november Archie Goodwin Gil Kane Bata István Spider-Man.... Or Spider-Clone? Pókember vagy Pókklón?
Amazing Spider-Man Vol. 1 #151 1975. december Len Wein Ross Andru Bata István Skirmish Beneath the Streets! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #113[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #372 (1993. január)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley
  • Eredeti ár: 268 Ft
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #372 és #373 számai nem jelentek meg teljes terjedelmükben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #372 1993. január David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 5: Arachnophobia Too! A pókirtók inváziója 5-6. rész: Az ízeltlábúak íze
Amazing Spider-Man Vol. 1 #373 1993. január David Michelinie Mark Bagley Dóczi Andrea Invasion of the Spider-Slayers part 6: The Bedlam Perspective A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #114-115[szerkesztés]

  • Megjelent: 1998. november-december
  • Borító eredetije: The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #200 (1993. május)
  • Borítót rajzolta: Sal Buscema
  • Eredeti ár: 536 Ft
  • Megjegyzés: A Csodálatos Pókember 114. és 115. száma összevonva jelent meg technikai okokból kifolyólag. A füzetben 1 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel (elülső belső borító). A képregény hátsó borítóján az olasz Pókember, L’Uomo Ragno Classic 44. számának elülső, A sorsdöntő kalandhoz kapcsolódó borítója látható. A The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #199 és #200, valamint az Amazing Spider-Man Vol. 1 #388 számai nem jelentek meg teljes terjedelmükben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #199 1993. április J. M. DeMatteis Sal Buscema Oláh Gábor Falling! A cím nem került lefordításra
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #200 1993. május J. M. DeMatteis Sal Buscema Oláh Gábor Best of Enemies A Zöld Manó halála
Amazing Spider-Man Vol. 1 #388 1994. április David Michelinie Mark Bagley Oláh Gábor The Sadness of Truth A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #116[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. január
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #389 (1994. május)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley
  • Eredeti ár: 328 Ft
  • Megjegyzés: A Web of Spider-Man Vol. 1 #112 számából összesen 5, míg a The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #216. számából 3 oldal jelent meg. A füzetben 2 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel. E szám végén rövid összefoglalaló található a 120. szám után bekövetkező változásokról. A hátulsó külső borítón egy Pókember-festmény látható Amazing Spider-man felirattal.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #112 1994. május Terry Kavanagh Alex Saviuk Hideg Csaba Pursuit, part 3: Trail's End A cím nem került lefordításra
Amazing Spider-Man Vol. 1 #389 1994. május J. M. DeMatteis Mark Bagley Hideg Csaba Pursuit, part 4: The Faceless Man A leszámolás: Az arcnélküli ember
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #216 1994. szeptember Todd DeZago és Tom DeFalco Sal Buscema Hideg Csaba Time Is On No Side! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #117[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. február
  • Borító eredetije: Web of Spider-Man Vol. 1 #117 (1994. október)
  • Borítót rajzolta: Steven Butler
  • Eredeti ár: 328 Ft
  • Megjegyzés: A füzet végén 1 oldalnyi tömör összefoglaló olvasható a kiadásra nem kerülő Pókember-történetekről, valamint rövid utalások találhatóak a 120. számtól kiadásra kerülő történetekről. A Web of Spider-Man Vol. 1 #117 nem jelent meg teljes terjedelmében. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #394 részének közlése a következő magyar számban folytatódott.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Web of Spider-Man Vol. 1 #117 1994. október Terry Kavanagh Steven Butler Hideg Csaba Shadow Rising Erő és felelősség: Sötét árnyak
Amazing Spider-Man Vol. 1 #394 1994. október J. M. DeMatteis Mark Bagley Hideg Csaba Breakdown Erő és felelősség: Összeomlás

Csodálatos Pókember #118[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. március
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 1 #394 (1994. október)
  • Borítót rajzolta: Mark Bagley és Larry Malstedt
  • Eredeti ár: 328 Ft
  • Megjegyzés: A füzet végén 1 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel. Ugyancsak ott 1 oldalas „Adok-Kapók” csere-bere rovat található. A hátulsó külső borítón a Spider-man Vol. 1 #51 számának eredeti, amerikai borítója látható. Az Amazing Spider-Man Vol. 1 #394 és a Spider-Man Vol. 1 #51 száma nem jelent meg teljes terjedelmében Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 1 #394 1994. október J. M. DeMatteis Mark Bagley Hideg Csaba Breakdown A cím nem került lefordításra
Spider-Man Vol. 1 #51 1994. október Howard Mackie Tom Lyle Hideg Csaba A Heart Beat Away! A cím nem került lefordításra

Csodálatos Pókember #119[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. április
  • Borító eredetije: Spider-Man: The Lost Years Vol. 1 #0 (1996. január)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 328 Ft
  • Megjegyzés: E számban egy rövid 1 oldalas felvezetés található 3 képpel a 120. számtól bekövetkező változásokról, valamint a füzet végén 2 oldalnyi levelezési rovat szerepel, „Levelek a Pókhálóból” címmel. A hátulsó külső borítón a Web of Spider-man Vol. 1 #117 számának eredeti, amerikai borítója látható. A The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #217-ből 1 oldal kimaradt a magyar kiadásban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #217 1994. október Tom DeFalco Sal Buscema Hideg Csaba Higher Ground Erő és felelősség 3. rész: Nemesebb cél
The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #217 1994. október J. M. DeMatteis Liam Sharp Hideg Csaba The Double, part 4: The Burial A másolat, a temetés

Csodálatos Pókember #120[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. május
  • Borító eredetije: Wizard: The Comics Magazine #84-B (1998. augusztus)[1]

A legtöbb Wizard magazin 2 borítóval jelenik meg.

  • Borítót rajzolta: Mike Wieringo
  • Eredeti ár: 650 Ft
  • Dokumentáció: A hátsó belső borítón „Pókember ruhatára” kerül bemutatásra.
  • Megjegyzés: A 120. szám 96 oldallal jelent meg annak tiszteletére, hogy éppen 10 évvel korábban jelent meg a Csodálatos Pókember 1. száma. E kiadványtól kezdődően jelentős változások történtek. A Pókember 119. számában futó Klón-történet nem folytatódott, hanem teljesen új, 1999-es történeteket kezdett el közölni a Semic kiadó. A 120. számtól kezdve, minden lapszámban 3 történet szerepelt, egy az Amazing Spider-Man Vol. 2 sorozatából, egy a Peter Parker: Spider-Man Vol. 2. és egy pedig a Webspinners: Tales of Spider-Man című szériából. A füzet végén 1 oldalas „Sziporkák Stan Lee levelezési rovatából”, valamint további 1 oldalon „Megkérdeztük az alkotókat – Ki mit csinált 1962 júniusában, amikor Pókember megszületett” összefoglaló olvasható. E számban 1 oldalas Pókember és Gwen Stacy poszter lelhető. Nem minden az Amazing Spider-Man Vol. 2 #1 és Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #1 részében szereplő képregény jelent meg Magyarországon.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #1 1999. január Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba The Legend Reborn! Where R U Spider-Man??? Hol vagy Pókember
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #1 1999. január Howard Mackie John Romita Jr. Becker Andrea és Hideg Csaba The New Beginning! Power Without Responsibility! Erő felelősség nélkül!
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #1 1999. január J. M. DeMatteis Michael Zulli Becker Andrea és Hideg Csaba ...As Dreams are Made on..., Part 1: Crash and Burn ...És az álmok folytatódnak... 1. rész: Halálos ütközés
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #1 1999. január J. M. DeMatteis John Romita Sr. Becker Andrea és Hideg Csaba The kiss A csók

Csodálatos Pókember #121[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. június
  • Borító eredetije: Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #2 (1999. február)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr. és Dan Jurgens
  • Eredeti ár: 650 Ft
  • Dokumentáció: Egyoldalas képes összefoglaló olvasható egy Magyarországon nem megjelent történetekről: Venom – A fegyverletétel (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #373-375).
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található. Egy oldal a „Mi is az a No-prize"? kérdéskörrel foglalkozik. A füzet elülső belső borítóján egy Venom kép szerepel, míg a füzet végében 1-1 teljes oldalon Mysterióról és Peter Parkerről láthatunk egy rajzot (ez utóbbi kép eredetileg a Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #1 részében jelent meg). Három oldalon a Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #2 és a The Amazing Spider-Man Vol. 1 #374 és #375 számainak amerikai borítója tekinthető meg eredeti méretben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #2 1999. február Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba I Can't ... (And I Don't Want To) ... But I Must! Nem tudom,.. (és nem is akarom)...de muszáj!
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #2 1999. február Howard Mackie John Romita Jr. Becker Andrea és Hideg Csaba Plaything of the Gods Istenek játéka
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #2 1999. február J. M. DeMatteis Michael Zulli Hideg Csaba ...As Dreams are Made on..., Part 2: In The Nightmare Factory És az álmok folytatódnak 2. rész: A rémálomgyárban

Csodálatos Pókember #122[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. július
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 2 #3 (1999. március)
  • Borítót rajzolta: John Byrne
  • Eredeti ár: 650 Ft
  • Dokumentáció: Egyoldalas képes összefoglaló olvasható egy Magyarországon nem kiadott történetekről: Cardiac és Styx & Stone (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #376-377).
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található. További 1 oldalon „Humor-oldal", egy másikon pedig „A képregény és a harcművészet" összefüggéseiről olvashat az érdeklődő. A füzet utolsó 2 oldalán Mary Jane-ről és a Parker lakásról szemlélehet meg 2 rajzot az olvasó (ez utóbbi művek eredetileg a Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #1 részében jelentek meg). Az elülső belső és a hátulsó belső borítón a közvéleménykutatás eredményei tekinthetőek meg 2 témával kapcsolatosan. Az egyik „A top 10 borító" a másik „A top 10 szuperhős".
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #3 1999. március Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba Off to a Flying Start! És a Pók ismét repül!
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #3 1999. március Howard Mackie John Romita Jr. Becker Andrea és Hideg Csaba Eyewitness A szemtanú
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #3 1999. március J. M. DeMatteis Michael Zulli Becker Andrea és Hideg Csaba ...As Dreams are Made on..., Part 3: Wake Up Call És az álmok folytatódnak 3. rész: Segélyhívás

Csodálatos Pókember #123[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. augusztus
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 2 #4 (1999. április)
  • Borítót rajzolta: John Byrne
  • Eredeti ár: 650 Ft
  • Dokumentáció: A lap közepén 2 oldalas összefoglaló olvasható a Maximum Carnage avagy Totális vérontás! című történetről (eredeti megjelenés: Spider-man Unlimited Vol. 1 #1-2; Web of Spider-Man Vol. 1 #101-103; Amazing Spider-Man Vol. 1 #378-380; Web of Spider-Man Vol. 1 #35-37 és a The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #201-203). Csapdász (eredeti neve: Peter Petruski) 1 oldalas dokumentáció a hátsó belső borítón.
  • Megjegyzés: A füzetben 1 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található. A képregény közepén 2 darab 2 oldalas poszter lelhető, amelyből az egyiken Pókember, Venom és Vérontó, míg a másikon Pókember, az Ezüst Utazó és Amerika Kapitány látható. 1 oldalas Howard Mackie-interjú is fellelhető e kiadványban egy rajzpályázat kíséretében. A hátulsó külső borítón a Maximum Carnage című történet külföldi borítóiból láthat ízelítőt a magyar olvasó. A Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #4 számából 1 oldal kimaradt a magyar képregényben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #4 1999. április Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba Betrayals Az árulás
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #4 1999. április Howard Mackie Bart Sears Hideg Csaba Beneath It All Mindenek alatt
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #4 1999. április Eric Stephenson Keith Giffen Becker Andrea és Hideg Csaba Out Of The Blue (Into The Fire), Part 1 Derült égből villámcsapás

Csodálatos Pókember #124[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. szeptember
  • Borító eredetije: Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #5 (1999. május)
  • Borítót rajzolta: Bart Sears
  • Eredeti ár: 650 Ft
  • Dokumentáció: Ezüst Utazó (angolul: Silver Surfer) 1 oldalas dokumentáció, valamint kétoldalas képes összefoglaló olvasható 2 Magyarországon nem kiadott történetekről: 1) Hulk és Dr. Samson (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #381-382); 2) Az Ítélőszék (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #383-385).
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található. Egy oldalon közvélemény-kutatás olvasható „Melyik tetszik jobban??? – Közvéleménykutatás: MJ" címmel. Egy teljes oldalon a The Amazing Spider-Man Vol. 2 #5 számának eredeti, amerikai borítója tekinthető meg. Az újság elülső belső és hátulsó belső borítóján festett képek találhatóak az Amerikában 1994-ben kiadott Kurt Busiek és Alex Ross alkotópáros által fémjelzett Marvels című kiadványból, amelyek Pókembert, Dr. Oktopuszt, Stacy kapitányt, Gwen Stacyt és a Zöld Manót (Norman Osborn) ábrázolják. A Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #5 számából 2 oldal kimaradt a magyar kiadásban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #5 1999. május Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba ...And Then There Was One! Legyen csak egy Póknő!
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #5 1999. május Howard Mackie Bart Sears Becker Andrea és Hideg Csaba The Trouble With Girls A nőkkel baj van
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #5 1999. május Eric Stephenson Keith Giffen Becker Andrea és Hideg Csaba Broken!, Part 2 Összetörve

Csodálatos Pókember #125[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. október
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 2 #6 (1999. június)
  • Borítót rajzolta: John Byrne
  • Eredeti ár: 750 Ft
  • Dokumentáció: Vezér (angolul: Kingpin, eredeti neve: Wilson Fisk) 1 oldalas képes dokumentáció a lap közepén. Szintén ugyanott egyoldalas összefoglaló olvasható egy Magyarországon nem megjelent történetekről: Vermin halála (The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #194-196).
  • Megjegyzés: A füzetben 3 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Tisztelt PókSzerkesztőség” címmel 1 oldalon pedig csere-bere „Adok-KaPók" elnevezéssel. További 1 oldalon az amerikai képregény-világ legfrissebb híreiről számol be az újság („Hollywoodi filmek képregényekből" témáról ír a cikk írója). Egy oldalon a Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #6 és a Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #6 képregények eredeti borítója látható egy Stan Leeről készült fénykép és egy rajongó által készített Pókember-rajz kíséretében. Az újság hátulsó belső borítóján festett képek találhatóak az Amerikában 1994-ben kiadott Kurt Busiek és Alex Ross alkotópáros által fémjelzett Marvels című kiadványból, amelyek Pókembert, Gwen Stacyt és a Zöld Manót (Norman Osborn) ábrázolják. A Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #6 számából 2 oldal kimaradt a magyar képregényben.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Amazing Spider-Man Vol. 2 #6 1999. június Howard Mackie John Byrne Hideg Csaba Truth be told(...or not) Igazság vagy hazugság
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #6 1999. június Howard Mackie John Romita Jr. Hideg Csaba The Whys Have It! Miértek és hogyanok
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #6 1999. június Eric Stephenson Andy Smith Hideg Csaba With Everything To Lose, Part 3 Túl sok a vesztenivaló

Csodálatos Pókember #126[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. november
  • Borító eredetije: Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #7 (1999. július)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 750 Ft
  • Dokumentáció: Blade – A Penge 1 oldalas képes dokumentáció a hátsó belső borítón. Egyoldalas összefoglaló olvasható 3 Magyarországon nem megjelent történetekről: 1) Sírkő-Kalapácsfej: Sírkő visszatér (eredeti megjelenés helye: The Spectacular Spider-Man Vol. 1 #204-206); 2) Vészmanó-Démanó-Zord Vadász (eredeti megjelenés helye: Spider-Man Vol. 1 #46-49); 3) A Zord Vadász-Kraven fia (eredeti megjelenés helye: Spider-Man Vol. 1 #50).
  • Megjegyzés: A füzetben 2 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Tisztelt PókSzerkesztőség” címmel. 1 oldalon „Kikapcsoldal" elnevezéssel Pókember-teszt lelhető fel 2 kisebb humoros Marvel-strip kíséretében. További 1 oldalon az amerikai képregény-világ legfrissebb híreiről számol be az újság („Kulcsjátékosok a Pókember filmben" és „Milyen Marvel-képregények léteznek még?" témáról ír a cikk szerzője). A The Spectacular Spider-Man Annual Vol. 1 #12-ből mindössze egy rövidebb, 3 oldalas történet jelent meg. A hátulsó külső borítón a Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #7 és a Spider-Man: Chapter One Vol. 1 #11 képregények eredeti, amerikai borítója látható. A Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #7 számából 1 oldal, míg a Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #7 részéből 2 oldal kimaradt hazánkban.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #7 1999. július Howard Mackie John Romita Jr. Becker Andrea és Hideg Csaba Creatures of the Night Az éjjeli lények
Amazing Spider-Man Vol. 2 #7 1999. július Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba Brave New World! Heroes & Villains Szép új világ 1. rész: Hősök és gazfickók
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #7 1999. július Joe Kelly Bart Sears és Andy Smith Hideg Csaba The Bridge, Part 1 of 3 A híd 1. rész
The Spectacular Spider-Man Annual Vol. 1 #12 1992 Tom Brevoort és Mike Kanterovich Aaron Lopresti Harza Tamás 10 Most Embarrassing Moments ... A 10 legzavarbaejtőbb pillanat Pókember életében

Csodálatos Pókember #127[szerkesztés]

  • Megjelent: 1999. december
  • Borító eredetije: Amazing Spider-Man Vol. 2 #8 (1999. augusztus)
  • Borítót rajzolta: John Romita Jr.
  • Eredeti ár: 750 Ft
  • Dokumentáció: Mysterio (Valódi neve: Quentin Black) 1 oldalas dokumentáció a hátsó belső borítón. Egyoldalas összefoglaló olvasható 2 Magyarországon nem kiadott történetekről: 1) Keselyű-Kaméleon: Életlopás (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #386-387); 2) Sikoltás! (eredeti megjelenés helye: The Amazing Spider-Man Vol. 1 #390-393). Ez utóbbi történet később, 2005 decemberében, a Sikoly és a Csodálatos Pókember című különszámban teljes terjedelemben megjelent.
  • Megjegyzés: A füzetben 4 oldalnyi terjedelemben levelezési rovat található „Tisztelt PókSzerkesztőség” címmel 2 kisebb humoros Marvel-strip kíséretében. További 4 oldalon a rajzpályázat végeredménye látható a díjazott alkotásokkal. A hátulsó külső borítón a Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #7 és #8 valamint a Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #8 és a The Amazing Spider-Man Vol. 1 #393 képregények eredeti, amerikai borítói láthatók. Ez volt A Csodálatos Pókember 1. sorozatának utolsó száma.
eredeti kiadvány eredeti megjelenés dátuma írta rajzolta fordította történet eredeti címe történet magyar címe
Peter Parker: Spider-Man Vol. 2 #8 1999. augusztus Howard Mackie John Romita Jr. Becker Andrea és Hideg Csaba Blood Feud Vérharc
Amazing Spider-Man Vol. 2 #8 1999. augusztus Howard Mackie John Byrne Becker Andrea és Hideg Csaba The Man Behind the Curtain! Szép új világ 2. rész: Ki van a színfalak mögött?
Webspinners: Tales of Spider-Man Vol. 1 #8 1999. augusztus Joe Kelly Andy Smith Becker Andrea és Hideg Csaba The Bridge, Part 2 of 3 A híd 2 rész

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Wizard: The Comics Magazine 84-B (angol nyelven). Comiccollectorlive.com, 2005. augusztus 18. [2016. március 4-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2011. január 11.)

Források[szerkesztés]

Ez a szócikk a Pókember és a Fekete Macska című képregény 1. részében (2006) megjelent lista felhasználásával, kiegészítésével és javításával történt.

További információk[szerkesztés]