Cikkjelöltvita:Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hkoala 10 hónappal ezelőtt a(z) Lektorálandó, mert... témában

Lektorálandó, mert...[szerkesztés]

nem világos, hogyan kapcsolódik a Polgári Gondola a Magyar Polgári Együttműködés Egyesülethez, és mit is csinál ez az egyesület az évértékelő beszédre való felkérésen kívül. Vépi vita 2023. május 4., 12:38 (CEST)Válasz

  • A bevezetőnek azzal kell kezdődnie, hogy röviden meghatározza a cikk tárgyát; itt ez nincs meg.
  • Kellene egy "Története" szakasz. Lényeges információ lenne, hogy kik alapították, de ez hiányzik.
  • Kellene egy "Tevékenysége" szakasz. Ebből ugyan morzsák vannak itt-ott, de nem alakul ki egy átfogó kép. Nem világos, hogyan mi a Polgári Gondola és mi köze a cikk tárgyához (ezt már Vépi is írta).
  • Nem ártana több független forrás. Az évértékelők helyszínét alátámasztó jegyzeteket leszámítva húsz hivatkozást számoltam, mindegyik a MPEE honlapja vagy azonosíthatatlan eredetű docplayer. A Források szakaszban megadott 15 forrás közül kilenc egyértelműen az MPEE-hez kötődik, egy docplayer anyag.
  • Nem ártana mondatokban fogalmazni. A "Rendezvények" szakasz alfejezetei ömlesztett felsorolások. Tagolás híján eléggé zavaró például a "Szent István nyomában Granasztói 85' Emlékkonferencia Mádl Ferencre emlékeztünk" rész.
  • Nem ártana belső hivatkozásokat elhelyezni már csak a tisztánlátás kedvéért is, például jó lenne tudni, hogy a 2009 és 2019 között elnök Balog Zoltán azonos-e a 2012-2018 közötti miniszterrel vagy a 2019 óta elnök Vízkelety Mariann azonos-e a 2015 és 2020 között tevékenykedő államtitkárral. – Hkoala 2023. május 21., 21:20 (CEST)Válasz