Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2011-05-19

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Facebook page[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Háj! tegyük fel, hogy van egy facebook oldal, amihez nincs wikipédia cikk hozzákötve. Én csinálok egy cikket róla angol wikin, akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy az ott bekerüljön facebook-ra is az "info" "related posts" alá? Előre köszönök minden választ!

Margarin

A wikipédiás neve egyelőre, mivel még nem regisztrált: 193.226.244.54

Kedves Margarin!
Ez egy olyan kérdés, ami elsősorban a facebookot érinti, az angol Wikipédiát is érinti némileg, csak éppen minket, a magyar Wikipédiát nem érint. Mivel azonban nagy az átfedés a weblapok publikumában, könnyen lehet, hogy hamarosan itt is választ kapsz.
 Karmela posta 2011. május 19., 09:20 (CEST)[válasz]

Sáska azonosítása[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy milyen fajba tartozik a képen látható sáska, és eldönthető-e, hím vagy nőstény? A fénykép a Budai-hegységben készült, Kamaraerdő dolomitsziklagyepes dombjain, szórványos művelés alatt álló területen.
-- Γουββος Θιλοβούββος 2011. május 19., 15:46 (CEST)[válasz]

Ú, basszus, akkor oda nem megyek. Alensha 2011. augusztus 17., 03:37 (CEST)[válasz]