Vita:Dream Team Asztalitenisz Club

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rlevente 8 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2015. október) témában

Törlési megbeszélés eredménye (2015. október)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A cikk tárgy nem nevezetes, a Wikipédia pedig nem reklámhordozó. Törölve. – Rlevente üzenet 2015. október 12., 16:25 (CEST)Válasz

Dream Team Asztalitenisz Club[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Amatőr pingpong klub (alig egy éve alakult, a Budapest bajnokság XI. ker. II. oszt. 2. csoportjában játszanak), nevezetessége a WP szerint nem elegendő. Nl vita 2015. október 4., 08:31 (CEST)Válasz

Nevezetességünk a magyar asztaliteniszben nem tapasztalható promóciós anyagok készítése (fotók, videók) formájában. Emellett pedig a sportteljesítményünk és az amatőr szinttel szembeni profi mentalitás, melyet a képek és az anyagok, valamint ez a cikk is alátámaszt.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője DTAC2014 (vitalap | szerkesztései) 2015. október 4., 14:43

  •  törlendő Nem látok bizonyítékot a nevezetességre. --Tudor987 vita 2015. október 4., 18:24 (CEST)Válasz
  •  törlendő Ha ennyire megértik, hogy a wikipédiát többen hiteles enciklopédiának látnák szívesen, bizonyára megértik azt is, hogy a wikipédia hitelességéhez hozzátartozik az is, hogy nem a csak youtube által népszerűsített linket, hanem helyette min. két, nem a Dream Team Asztalitenisz Clubhoz köthető forrást (pl. egy olyan újságcikket vagy az elektronikus sajtó egyik olyan hírét, amely behatóan foglalkozik a tevékenységükkel) kell ahhoz felmutatni, hogy wikinevezetesnek legyenek tekinthetőek.

Együttműködésükben bízunk! :-) Apród vita 2015. október 6., 15:10 (CEST)Válasz

Szíves türelmüket kérjük bő hétig!

Összeült csapatunk vezetősége vasárnap délután, ahol arra jutottunk a válságtanácskozás során, hogy az oldal megmaradása végett a Wikipédiát, mint Hiteles, Szabad Enciklopédiát szívesen reklámoznánk olyan formában, hogy a mezünkre felrakatjuk polónyomással a logót és a szlogent, amivel hetente a meccsek és az edzések alkalmával 30-35 embert érünk el személyesen, és a pörgő youtube csatornánk révén még több emberhez jutna el a mezünkön lévő logó, valamint a portfólió fotózások során is ebben a szponzorált mezben lennénk. A szóróanyagainkra (meccslap, szurkolói füzet) szintén elhelyeznénk a Wikipédia logóját, szlogenjét, és a linkjét QR kóddal, emellett pedig a videóink, facebook csatornánk leírása között az első helyre tennénk a Wikipédia linkjét.

Együttműködésükben bízunk! DTAC2014 üzenőlapja  2015. október 4., 20:46 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)


Én szeretném kérni hogy tarcsátok meg ezt a szócikket, a wikipédia alapelveiben nincs olyan kitétel amely törlést mondana ki erre a szócikkre, a tartalom a wikipédiának megfelelő módon van megalkotva, azokat a bekezdéseket alkalmazza amely az alapelv része. Nincs okotok törölni a lapot, szócikket.

Kedves Dream Team!
Sajnos, van okunk törölni ezt a szócikket, mert minden egyes szavaddal még jobban megerősíted az a benyomásunkat, hogy Te csak a saját cégedet akarod reklámozni a Wikipédián. A Wikipédia nem igényli, hogy bárki reklámozza és nem is kíván senkinek ingyenes lehetőséget nyújtani arra, hogy saját magát reklámozza. Ebben különbözik a többi közösségi oldaltól.
És ezt a Wikipédia irányelvei is világosan tartalmazzák. --– Linkoman vita 2015. október 12., 10:08 (CEST)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!