Szirénázó szupercsapat: Halloween-i hercehurca

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Szirénázó szupercsapat: Halloween-i hercehurca
(Vennebyen: Halloween-mysteriet)
2011-es norvég televíziós különkiadás
Gyártás
Ország Norvégia
Nyelvnorvég
Játékidő30 perc
Képarány1,78:1
Forgalmazás
Forgalmazó
Bemutató2011
Eredeti magyar adóMinimax
KorhatárKorhatár nélkül megtekinthető
Kronológia
Kapcsolódó filmSzirénázó szupercsapat: Karácsonyi kalamajka
Kapcsolódó műsorSzirénázó szupercsapat
További információk
SablonWikidataSegítség

A Szirénázó szupercsapat: Halloween-i hercehurca[1] (eredeti cím: Vennebyen: Halloween-mysteriet) norvég 3D-s számítógépes animációs film, amely a Szirénázó szupercsapat című sorozat halloweeni különkiadása. Ezen kívül készült még egy karácsonyi különkiadás a Szirénázó szupercsapat: Karácsonyi kalamajka.

Magyarországon 2012. október 29-én a Minimax-on adták le.

Ismertető[szerkesztés]

A történet egy barátságos városkában játszódik, ahol a lakók vidámak és boldogak egymás között. Így megy ez a városban három jó baráttal, akik hárman újoncok a városban lévő sürgősségi állomásokon: a rendőrségen, a mentőknél és a tűzoltóknál. A lazsálást itt hanyagolni kell, mert a városban lévő forgatagban nincsen unatkozás, de ezek azok amiket nem is bánnak. A munkában mindannyian nagy örömet lelnek, mert mindig van számukra fontos feladat és mindig akad egy ember, akinek szükséget nyújt egy segítő kéz, vagy éppen mancs. Most meglátni, hogyan bolydul fel ebben a városban lévő élet mindenszentek előestéjén.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Ezt mint címet hagyományosan a fenti alakban írják. A magyar helyesírás szabályai szerint azonban a következő forma lenne a helyes: Szirénázó szupercsapat: Halloweeni hercehurca. Indoklás: AkH.12 215., OH 781.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]