Szerkesztővita:Skach

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Porrima 11 évvel ezelőtt a(z) Újabb fontos tudnivaló témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Skach!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Porrimaeszmecsere 2013. március 13., 23:50 (CET)Válasz

Tanácsok[szerkesztés]

Helló Skach!

Üdvözöllek első szerkesztésed alkalmából.

Az Auxin cikk szerkesztésével nagy baj nincsen, de a fentebbi útmutatón túl az alábbiakra hívnám fel a figyelmedet:

  • A megjelenő cikkekben tett módosítást nem kell és nem is szabad aláírni a négy hullámvonallal.
  • Véletlenül törölted a Kategóriát, ez hiba volt.
  • Törölted a csonk sablont: azzal, hogy néhány szóval kiegészítetted és átformáztad a cikket, sajnos még csonk maradt, ezért a sablont is vissza kellett tennem. Ha tudsz angolul, akkor nézd meg az angol cikket: ha annak egy részét áthozod ide (a források megadásáról ne feledkezz meg!), akkor lekerülhet a csonksablon.
  • A Wikipédiában kényesen vigyázunk a helyesírásra. A manapság sajnos sok helyen előforduló szóközök elhagyása pongyolaság, itt nem megengedett, ezeket most pótoltam.

További jó szerkesztést kívánok: – Porrimaeszmecsere 2013. március 13., 23:59 (CET)Válasz

Újabb fontos tudnivaló[szerkesztés]

Helló Skach!

Örülök a vitalapomra tett megjegyzésednek, és ezzel kapcsolatban újabb fontos tudnivalóra hívnám fel a figyelmedet. Bárkinek a vitalapjára vagy a Kocsmafalakra új témát mindig a menüsorban lévő Új szakasz nyitása fülre kattintással kell indítani. Ezzel a beírásod a lap legaljára kerül, az időrendi sorrendnek megfelelően. Ugyanakkor a megjelenő ablak Téma/főcím: sorát értelemszerűen kitöltve mindjárt egy fejezetcímet is készít a rendszer, ami a lap elején látható tartalomjegyzékbe is behelyezi a beírásodat. Ezekben az esetekben viszont alá kell írni a négy hullámvonallal vagy az ablak fejlécében lévő ikonok közül a harmadik, ceruzás ikonra kattintással, hogy tudjuk, ki írta. --Porrimaeszmecsere 2013. március 16., 18:14 (CET)Válasz