Szerkesztővita:Revesztamas

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hujber Tünde 9 évvel ezelőtt a(z) TWD Investments Nyrt. témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Revesztamas!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Tündi vita 2014. október 12., 09:32 (CEST)Válasz

TWD Investments Nyrt.[szerkesztés]

Üdv! Értesítelek, hogy az általad létrehozott TWD Investments Nyrt. szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/TWD Investments Nyrt. oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon lehet. Köszönöm a figyelmedet. Tündi vita 2014. október 12., 09:33 (CEST)Válasz

Kedves Tünde! köszönöm az észrevételeit, az oldalt megpróbálom a javaslatok alapján módosítani. Kérem, legyen kedves tájékoztatni, hogy ha esetleg mégis a törlés mellett döntenek, akkor ennek mi a technikai menete? Mikor döntenek róla? --Revesztamas vita 2014. október 13., 10:58 (CEST)Válasz

A döntésre, illetve a vélemények ütköztetésére kb 1-2 hét áll rendelkezésre, ez függ a törlésre jelölt cikktől is. Azonban azt el kell mondanom, hogy a cikk egyelőre nem jobb, mint volt, hiába írtál hozzá sokat. A legjellemzőbb hibák:

  • Cégadatok megjelentetése, úgymint telefonszám, emailcím, adószám, ilyesmik. A Wikipédia nem telefonkönyv, nem Aranyoldalak és nem ingyenes reklámfelület, ezért ilyen adatokat nem teszünk közzé, tehát töröltem őket
  • Ennek a cikknek a cégről kell szólnia, ennélfogva szintén töröltem az igazgatósági tagok életrajzát, csak a puszta felsorolásuk maradt.
  • Ugyanezen okból nem maradhat az a rész sem, ami a gyémántbányászat mikéntjéről, hogyanjáról és nemzetközi előírásairól szól.
  • Ezzel a gyémántbányászatos résszel kapcsolatban még az is gond, hogy többes szám egyes személyben írtad: mosunk, használjuk, megszervezzük, stb. A Wikipédia enciklopédia, ennél fogva így nem lehet benne fogalmazni, törekedni kell a függetlenségre nem csak a felhasznált források esetében, de a megfogalmazásban is.
  • És végül: ezt a gyémántbányászos részt csak kimásoltad a cég honlapjáról, de sajnos a Wikipédia szabályai tiltják a copypaste-et az esetleges jogi problémák miatt.

- Tündi vita 2014. október 13., 14:43 (CEST)Válasz