Szerkesztővita:Bansky~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szabi237 13 évvel ezelőtt a(z) Brenta menti csata témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bansky~huwiki!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. július 24., 12:39 (CEST)Válasz

Brenta menti csata[szerkesztés]

Szia! Nagyon örülök, hogy bővítetted a Brenta-menti csata szócikket. Viszont kérlek, hogy legközelebb, amikor egy már meglevő cikket szerkesztesz, mielőtt kitörölnéd a lap teljes tartalmát, olvasd át előtte a cikket és azokat a dolgokat, amik az általad használt forrásban nincsenek benne, hagyd benne a szócikkbe. Tehát csak bővítsd és ne újraírd a cikket. Mindazonáltal tetszett a bővítésed, viszont kérlek erre a jövőben figyelj oda.

Jaj és még valami. Szó szerint ne másold be egy könyvnek a tartalmát, mert az jogsértésnek minősűl és a cikk emiatt törlésre is kerülhetne. Az általad beírt dolgokat ezért egy kicsit átfogalmaztamSzabi237 vita 2010. július 24., 19:34 (CEST)Válasz

Ajánlom a nagyképűségből végy vissza egy kicsit. Én szépen írtam neked, elvárom, hogy a válaszod hasonló hangnemben íródjon. Mi a bajod a kalandozások szóval? A 899 - 970 közötti külföldre vezetett hadjáratokat tudtommal kalandozó hadjáratoknak hívták. Világosíts föl ha nem így van.

Ami a besenyők elől való menekülést illeti: a magyarok Etelközt a besenyő támadás hatására hagyták el. Ha nem így van, bizonyítsd be.

Ha a könyvből nem szó szerint írtad be a dolgokat, akkor bocs, hogy meggyanúsítottalak. Viszont a történelem tudásomat nincs jogod minősítgetni!

Tisztelettel: – Szabi237 vita 2010. július 25., 12:33 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:20 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:23 (CEST)