Szerkesztővita:Ballli

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nyenyec 18 évvel ezelőtt a(z) Náci csonk témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2005. augusztus 12., 21:12 (CEST)Válasz

Kategóriák létrehozása[szerkesztés]

Szia!

Láttam, hogy létrehoztál egy keresztény zenészek kategóriát. Ez nem baj, csak szólok, hogy legközelebb tudd, kategóriák létrehozása előtt egyeztetni szoktunk a Wikipédia:Kategóriajavaslatok lapon.

Köszi és jó munkát,

--DHanak :-V 2005. augusztus 12., 21:12 (CEST)Válasz

Gondolom, azért mert átnevezted a lapot Petra-ra, az pedig egy női keresztnév, - az előző változat,-Petra Band, nálam működik. Üdv. ■ » KeFe « 2005. augusztus 13., 21:51 (CEST)Válasz

Képek forrása[szerkesztés]

Szia! Ha feltöltesz egy képet, mindig add meg a pontos forrást! Angol wiki esetében lehetőleg az {{enwiki}} sablonnal. (Ez többek között azért hasznos, mert pl. egy robot ez alapján tudja ellenőrizni az eredeti oldalt, hogy nincs-e vele licensz probléma, vagy nem került-e át a commonsba.)

Köszönöm, --TG® 2005. augusztus 23., 11:56 (CEST)Válasz

Náci csonk[szerkesztés]

Szia!

Milyen információkat hiányolsz még a náci szócikkből, amik nem a nemzetiszocializmus vagy az NSDAP lapokra valóak?

Köszi, nyenyec  2005. augusztus 30., 13:53 (CEST)Válasz

Bocs, már nem is tudom, miért tettem rá a sablont, lehet, h az NSDAP szócikkre akartam. --ballli 2005. augusztus 30., 15:09 (CEST)Válasz

Ok, semmi gond. Üdv, nyenyec  2005. augusztus 30., 16:54 (CEST)Válasz