Szerkesztővita:92.249.181.99/Archív15

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vakondka 8 évvel ezelőtt a(z) táblázat témában

rövid tartalom

Szia 92.249.181.99! Te már régóta wikizel. Most láttam február 17-én egy rövid tartalmat teljes egészében a portról másoltál a Sebaj Tóbiáshoz. Szerintem már többen említették a másolás engedély nélkül nem megengedett, ennyi idő után pedig már elvárják tőled, hogy ezt a szabályt betartsd. Amúgy már eleve van egy hibás szó a porton. Az nem "megváltozatni" hanem "megváltoztatni" akar lenni, csak ott is elírták a végén. Amennyiben a szöveg szerzője engedélyezte, akkor használhatod fel, de jelezned kell, hogy a szerzője megadta az engedélyét. A portról meg más oldalakról szöveget ne másolj be, magadtól írj szöveget vagy fordíts le egy külföldi cikkből. Géppel ne fordíts, magad próbáld lefordítani. Akkor írd meg ha már láttad a történetet, ha meg még nem, akkor előbb nézd meg, és utána írd meg. Ha jelenleg nem éred el, akkor érdeklődj utána, valahonnan megtudod e nézni. Ha meg nem tudsz nyelveken szöveget alkotni, akkor előbb tanuld meg azt a nyelvet, és utána fordíts. Ha nem megy a szöveg írás, akkor végesetben kihagyhatod a történet írását, mert nem kötelező, és meghagyhatod másnak, majd írja meg. A port vagy más szövegét átfogalmazhatod, de lehetőleg egy olyanra, hogy láthatóan eltérő legyen. Ez mondjuk azért nem jó ötlet, mert sokszor nagyon hasonló marad a szöveg, és engedély nélkül még az is sértőnek minősülhet. Arra ügyelj, a szavak, szórendek és az értelmezhetőségek helyesek legyen a szövegben, valamint enciklopédikus legyen. Ellenkező esetben, azzal rosszat tehetsz magadnak, azért ha nem tudsz jól szöveget írni gyakorold, ha meg nem megy az esetben nyugodtan kihagyhatod. De ha gyakorlod, előbb-utóbb majd csak menni fog. Most már ne felejtsd el sose, amiket említettem, tartsd be mindig, és legyél körültekintő, figyelmes. Na jó szerkesztést akkor. --Vakondka vita 2016. március 3., 13:01 (CET)

Nem tudom miről beszél? --92.249.181.99 (vita) 2016. március 3., 14:56 (CET)

erről a rövid tartalomról --Vakondka vita 2016. március 3., 15:47 (CET)

A szakasz az maradhatott volna, egy olyan jelzéssel segíts te is a kibővítésében, az engedett. --Vakondka vita 2016. március 3., 16:08 (CET)

A Sebaj Tóbiást elrendeztem. --Vakondka vita 2016. március 3., 16:28 (CET)

Mesék a hó alatt

Tessék meg mutatni a bevezetővel a szerkesztésen keresztül a Sasuke88 szerkesztőnek, legyen szíves. --92.249.181.99 (vita) 2016. március 3., 16:10 (CET)

Minek? Ő az animékkel foglalkozik, itt teljesen mindegy neki, mind bent van, vagy a wikidatából van bent. A cikk meg amúgy így rendbe van. --Vakondka vita 2016. március 3., 16:16 (CET)

Kértem volna tőle, csak most wiki szabin van, így most nem szeretném zavarni. --Vakondka vita 2016. március 5., 09:41 (CET)

Na ne sértegessen, jó? Először is én nem szoktam vandálkodni, másodszor csak jóvá akartam hagyni mindent. --92.249.181.99 (vita) 2016. március 5., 09:53 (CET)

Mi sértő neked? Nem mondtam sohasem ilyet, hogy vandálkodni szoktál. A cikk amúgy rég rendbe van. Azok az infók benne is lehetnek, de elég, ha a wikidatából megjelennek. Sasukét az animés cikkek érdeklik. Egyelőre ott szeretné még benne legyenek, de majd egyszer lehetséges áttér ő is a wikidatásra. A Mesék a hó alatt ott mindegy neki, hogy van, az nem tartozik azok cikkek közé, amiket ő lényegesen szerkeszt. --Vakondka vita 2016. március 5., 10:07 (CET)

Ugye nem sértődtél meg akkor? --Vakondka vita 2016. március 6., 09:19 (CET)

A következő vitában arról van szó, hogy megint azt a nagy fehérséget keletkezteted az info-box mellet? Ha valóban arról, akkor azt tényleg abbahagyhatnád már. --Vakondka vita 2016. március 9., 21:57 (CET)

Van fogalma erről a három disney filmről? Az oroszlánkirály 2, A kis hableány 2 és a Susi és Tekergő 2 További animációs filmek-nél? nézzen bele.

Nem akartalak megsérteni, csak Sasuke88 wiki szabin van most, azért nem akartam zavarni, de a Mesék a hó Alatt cikkel ő nem foglalkozik, neki az jó így is, ahogy jelenleg van. Amúgy meg rendbe van a cikk, én is láttam jó, meg Márti barátom is látta jó. Majd biztosan ő is áttér a wikidatázásra csak még egyelőre ragaszkodik ahhoz, hogy benne legyen minden infó, de azok csak a japán stílusú animéknék kell figyelembe venned. Amúgy, ha megtanulod a szép táblázat kezelését, akkor nem kell nagy fehérséget keletkeztetned a box mellé, az se szép, sőt az még rosszabb látvány úgy. Azt kerüld, és inkább gyakorold a szép táblázatot. A három disney-film alatt nem tudom mire gondolsz. Igazság szerint nem kell szóköz a perjel elé és után, de szerintem szebb ha van: CD / DVD és bizonyos esetekben talán jobb is. Ha megsértettelek, az esetben tudom bocsánat kéréssel tartozom feléd, én kérek tőled, remélem megbocsátasz. Bocsi ha láttál mérges hangnemben írni, rád nem voltam nem vagyok nem leszek mérges, te nem akartál rosszat, te rendes vagy, és sajnos megértem mi miatt nem tudsz pontos kommunikálást végezni. Csak néha a wikipédia miatt vagyok, csupán azért mert sok embert már nagyon nem szeretek a wikipédián, de már az elején se nagyon kedveltem őket. Kivéve akik félre ismerést tettek magukra, őket kedveltem régen, de most már többé nem fogok őket. --Vakondka vita 2016. március 10., 21:43 (CET)

Na jó megteszem a kedvedért, mert látom egy nap egyszer azért felnéz. --Vakondka vita 2016. március 11., 09:08 (CET)

Halihó, Vakondka! Ismerjék el, hogy Tapsi Hapsi Artúr király udvarában cikket hoztam létre.

Táblázatok

Szia! Kérlek ne állítgasd át a táblázatok szélességét. Ez egy teljesen fölösleges dolog, és csak azt éred el vele, hogy akinek keskenyebb a képernyője, annál a táblázat leszalad az infobox alá, mert nem fér ki. Ha nem adsz meg fix szélességet, szépen beigazítja a táblázatot az infobox mellé és nem lesznek öklömnyi lyukak a szócikkekben. Használd a {{széptáblázat}}(?) sablont, pontosan elegendő a táblázatokhoz, nem kell túlcicomázni a szócikkeket, ez egy enciklopédia. Xia Üzenő 2016. március 7., 14:13 (CET)

...és a kis lángocska

Ezt a címet honnan csudából szedted? Hiszen azt mondják be a nézés előtt, hogy ...és a tűzmanó. --Vakondka vita 2016. március 23., 14:35 (CET)

Inkább maradjunk az ...és a tűzmanónál, jó? Szeretném ha meg nézné mit hoztam létre a Tapsi Hapsi Artúr király udvarában szócikket, legyen szíves, nézze meg jobban. --92.249.181.99 (vita) 2016. március 23., 15:01 (CET)

Persze, jó. A cikket nagyon jól megírtad, ügyes vagy. --Vakondka vita 2016. március 23., 15:20 (CET)

címek, bemutatók, ünnepek

Szia 92.249.181.99! Ha csak a magyar meg egy eredeti van, amit fel kell tüntetni, úgy mehet előre azt utána jöhet a magyar címben is meg bemutatóban is, meg akkor elég annyit írni eredeti, Nyuszika írta egyszer. De érdekes a magyar bemutatónál november 10 úgy írtad a befejezőt a táblázatban meg október 20 úgy írtad, ugyanígy az eredeti bemutatónál február 6 azt írtad a boxba, a táblázatba meg február 2, de csak egy premier lehet a jó. Amúgy legutóbb Sasukének írtam e-mailen, amikor kértél valamit, hogy kérjek őt meg rá, csak nem jött még válasz, látod wikiszabin van most, még a köszöntésemet se vette észre. Mostanában Ákos is ritkán jár erre, Garfbob meg már tavaly ősz óta nem járt itt. Neked is boldog ünnepeket. --Vakondka vita 2016. március 26., 09:15 (CET)

Most akkor október 20. vagy május 28. melyik a jó? --Vakondka vita 2016. március 26., 10:58 (CET)

Na, köszi. --Vakondka vita 2016. március 26., 11:04 (CET)

Hupikék Törpikék

Szia 92.249.181.99! A Hupikék Törpikékkel kapcsolatban kellene segíts, mert egy napon le szeretném mindnek a nevét és hangját pontosítani, tudsz segíteni, (majd küldök vidiket is)? --Vakondka vita 2016. április 12., 15:04 (CEST)

Nagyon szívesen segítek, de mutatok magának valamit.

Vannak olyanok, ami a DVD-ből valók

DVD
1. Király törp / Tréfi orvossága; Szent törp és a sárkány; A törpmágus / A palack szelleme; A törpök és az óriásmadár
2. Vili a varázslat; A varázsszemüveg / Álmoska lidércálma (Álmodozó rémálma); Törpleves; Pamacstámadás / Nem minden arany ami fénylik
3. Rómeó és Törpilla; A varázstojás / Szupertörp; Törpilla balettcipője; Az áltörp / Törpicúrok
4. A törperős úr; A lila törpök / A kísértetkastély (Szellemes történet); Mutatványos törpök; A barlangjáró törpök / Egyszer fenn, egyszer lenn
5. Törppingáló és Költtörp; A nagylelkű Hókuszpók / Törpök és a pénztermő fa (A csokipénztörpölő fa); A törprobot; Bibircsóka hódít / Sziamiaú csengettyűje
6. Eltörpölt paradicsom / A morcos Yeti (A fertelmes hószörnyeteg); Az ifjúság forrása; A jó, a rossz és a törpös; Törptestvér / Hami teletömi magát
7. A törp, aki nem tudott nemet mondani; Törp nap, mint kolbász / A korai tél (Didergő törp); Járványos jérceség; Nyifi / A törpönkívüli
8. Manócsemege; Jótett helyébe jót várj / Törpbossszú (A bosszúálló törpök); Ki nevet a végén? / Abrakadabra (Abrakadabra, a nagy varázsló); Szeressük-e Hókuszpókot? / Az átaludt idő (Lusti nehéz napja)
9. Mi potyog az égből? / A köpönyegforgató; Törpapa esküvője; A jövendőmondó kő / Álom, vagy valóság? (Az álmok koronája); A kerti beteg / A mágikus tekercs
10. Törpök a tengeren; A komisz trükkök doboza / Alvajáró törpök (Trilla asszony furulyája); A legkisebb óriás; Minden törp, ha vége törp
11. Bálint-napi kívánságok; Karácsonyi különkiadás; Büdöske / A tűzoltó törpbrigád; Sárga sipka / Idő ide-oda
12. Az arany törpdíj; Ügyifogyi, az agyágyú/ A jó vendég; Egy kis öntörp bizalom / A szellemes szimfónia; Az utolsó törpbogyó

Olyanok is, amik a RTL Klub csatornájából valók (ha nincs)

Hupikék törpikék és a csodafurulya
Hupikék törpikék (1984-es film)
Törpös április elseje / A varázsbot
Törpikép
A repülő varázsló / Az első törplefon
Favándorlás / A locsifecsi madár 
Tűzoltó törpök
Ügyifogyi felhője / Bálint-napi szeretet ünnepe
A törpdadusok / Törpiri olvas
A legkisebb viking
Tréfi köpenye / A varázsige (A problémás Törpci)
Az elveszett város
Bibircsóka hódít / Sziamiau csengettyűje
Törpillának álcázva / A bűvös fülbevaló
A csodaszer
Törperős szíve / Ki a tolvaj?
Hókuszpók költözik / Kertitörp szerelmes
Mindenszentek előestéje
Törpkönny / Szivárványünnep
A törpök és az akaraterő / Balszerencse
Ügyi kedvese
A bűvös virág / Apák napi ajándék
A törp, aki király akart lenni / A szépség eset egy törpnyit fontos
Törpolimpla
A nemes szarvas
Dullfuli ölelése / Hókuszpók esküvője
A törpök időtojása
A csodacsőrgő / Szeressünk minden élőlényt
A törpkő nyomában / Törpföldön
Törpicur eltűnt / A legkisebb boszorkány
Hami és a varázsedény / Jelbeszéd
A tündérfüzi tündérek
Hókuszpók óriása / A csetepaté palota sárkánya
Tréfi árnyéka / Az igazat, csakis a tiszta igazat
Varázs-zsugor
A ringó ingovány titka / Törpszöröződés
A törp-baj nem törpe baj
Az utazó / A holdemberke
Törpicúr bigyója / A bölcsesség jelei
A gyömbértörpök / A kívánságkút
Törpi-cirkusz
A karneváli kocsihúzó / Flóra tündér virágai
Tréfi humorcsontja / A bal jóslat
Mélák barátja / Okoska törp minden állatok barátja
A csokness-i szörny
Törportya / Törpilla királynő
Dulifuli játszmája / A nagy iszapvész
Ki ugat a végén? / Költörpnek elment az ihlete
Szeressétek egymást, törpök! / A törpszépségverseny
Törpilla rózsája / A pánsíp varázsereje
Üstökös érkezik
Hókuszpók utazása az időben / A munka néha fertőző
Az igazságtalan játák / A falusi vandál
Az árulkodó törpök / Az aranyszív
Károgi
A rakoncátlan kutymorgó / A lovagias törp
Utazás a Törpkerekség közepébe / Vili szerelme
Törpicur első szava
Hókuszpók új állása
Dr. Gonosz és Mr. Rendes / Don Törpilló
Lusti lidércálma
A gonoszság gyökere / Az utolsó kecskefejű madár
Törpapa és Törpapa
A király dob
Vili mester / Dulifuli úszni tanul
A piros pötty / Trójai fatörp
A foltos mackó / Az édesszájú törpilla
Az aranypatkós, narancsszínű lovacska
Törpöltö varázstűje / Reggeli Haminál
Törpvasút / Tréfi tréfatára
Nem mind arany, ami fénylik / Építörpész
A törpacsirta / Riportörp igaz törpénete
Törprengő döntése / Don Törpo visszatér
Vili és a nagy varázskönyv
Csereberélő törpök
Törpicur fantörpikus játéka / Az orvvadász
Törpilla visszaváltozása
Vadócka (1. rész)
Törpvágó / Vadócka (2. rész)
Hókuszpók agya / Törpilla szerencsecsillaga
Törperős vetélytársa / Mindentudó költörp
Manómókák / A nyisszantörpök
Törpiri méhkasa
Klorihidra elveszett szerelme
Törpszakáll törpénete
Robotörpilla
Virrasztörpök / Számithatunk-e a törpökre?
Költörp meséskönyve / Vadócka

És végül vannak olyanok, amik nincsenek meg

Hupikék törpikék és Törpicur
Tik-tak törpök / A kézikerekező
A csuklugró-kór
Törpilla szöszi hajtincse / Szörnytörpök
A varázsfa
Törpapa családi albuma
Hami sztrájkol
Színpadra törpök! / Vakmerő törpök
A legnépszerűbb törp / A muzsika örök
Törpojáca átváltozása
Kőtörpök / Óriási ormánygondok
Törpapa idegragyája / A törpomatikus törpömata
Lusti-Szundi bulija / A törpmobilverseny
A legfőbb főtörp
Boldog szomorúnapot! / Törpapa szabadnapja
Csere-bere törp és a borskalózok
Lázadás a törpön / Mi történik éjszaka?
Okoska zseni zsúrja / A riasztótörpök
A hangbura / Etesd rendesen a háziállatokat!
Ügyi elköltözik / A törpös jó tanács
A legmagasabb törp / Törpilla ajándéka
Törpiri foga / Törpök keréken
A világ törpifjoncok szerint / Hívják Törpdoktort
Kutyaélet / Kertitörp dzsinnje
Okoska lényege / Törpilla virága
Zokogó törpök / Lyuk a jövőbe
Hókuszpók bábuja / Hókuszpapus és a rejtett igazságok temploma
Törpicúr új játéka / Ügyi távolbatörpitője
A békaherceg
Törpapa utolsó varázslata / Milyen kék a törpikék?
Söprőtörp / A bőségszaru
A varázsgömb vonzereje
A Mikulás bűvös zsákja (és ami van)
Hókuszpók második gyerekkora / A kísérttörpök
A törpifjoncok / Iszapbirkózó törpök (és ami van)
Törpiri
Törpapa repülő ágya / Letört törpök
Kutymorgó / Az álarcos tortadobáló
A jövendömondó törpilla
Törpilla lovagja / Törpojáca kalandja
Elfolyó idő / A rugnyos törp
A törpherceg / A törpítélet
Hókuszpók, a nyomkereső / Papa egy napra
A törp, aki nem tudott hibázni
A legendás törpök / Hókuszpók végrendelete
A leggyorsabb varázsló a világban
Az összenőtt törpök / Melák nevelése
Nem hajlongung, nem görnyedünk
A homoki boszorka / Ábrándos levelezőtársai
Okoska farkastőrppé vált / Törpörgő bábja
Az elátkozott remete
Senkitörp / Törpojáca legszorosabb barátja
A táncoló mackó / Az egyszarvú
Hókuszpók szerelme
Hajótörött törpök / Törpiri boszorkányos barátsága
Az aranyba öntött törpök
Bíbice udvari kalandja
Az ormányos

A szinkron az MTV 2-es csatornából valók, nagyjából csak ennyien voltak, amikor az RTL Klub adta, a többit sajnos nem. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 12., 18:03 (CEST)

Az MTV 2-n régen ment rengeteg rész, amit jelenleg most nem találnak. Pl. Ábrándos levelezőtársai Ennek van magyar szinkronosa, de ennek csak egyszer picit a végét láttam magyarul. Iszapbirkózó törpök Ennek is már nem rég láttam egyik oldalon magyar szinkronosát. A Mikulás bűvös zsákja Igen ennek is láttam nem rég egyik oldalon magyar szinkronosát. A Hókuszpók bábuja és Hókuszpapus és a rejtett igazságok temploma. Ezeknek láttam régen tévében a magyar szinkronosát, a bábus után jött a templomos. Kertitörp dzsinnje Ez szerintem az, amelyik megy az RTL Klub-on is, a Gurdi-s rész, és az után jö na Duli Fuli úszni tanul azt hiszem. Meg emlékszek egy része, annak van magyarja, ahol Törpojáca bibircsókos békává változik, de kék marad a színe. Most, ahogy írod a Törpojáca átváltozása szerintem ez lesz az. Meg egy olyanra emlékszem, ahol Törpojácának az orra változik csak át egy ilyen csúnyára, abban a részben Hókuszpók meg Mela elcserélik az orrukat egy időre, még arra emlékszek benne, de az nem tudom melyik lehet. Az első évadból Pilótörp, Törpsegéd, A századik törp, Törpfónia C-dúrban Ezeknek van magyarja. Meg egy olyanra emlékszem, hogy Bibircsóka levágja Törpilla haját, és valami varázslatot akar csinálni, annak is van magyarja. Meg még biztosan láttam régen többet is, csak már nem jut eszembe. Pl. A Janó és Bibice sorozatból is ment sok rész régen magyarul. --Vakondka vita 2016. április 12., 19:05 (CEST)

Szia 92.249.181.99! A Nati meg a Zöldőr ez érdekelne, hogy ez ugyanaz a törp, csak két neve van, vagy külön két másik törp. Mert vannak jelek, ami alapján úgy vélhető egy törp, de nem vagyok benne biztos. --Vakondka vita 2016. április 14., 09:56 (CEST)

Pl. Asztronauta törp / Asztronautörp / Pilótörp / Űrtörp, Ábrándos / Ábrándoska / Ábrándos kapitány / Ábrándos király, Álmodozó / Álmoska, Picurka törp / Törpilóta / Repülőtörp Itt egy rajzfigura játszott négy szerepet, azon belül több neve van, a négy szerepében, az 1. szerepben 4 neve, a 2. szerepben is 4 neve, a 3. szerepben 2 neve, a 4. szerepben 3 neve van, összesen 13 neve. A sorrendeket alfabetikusan tettem most. --Vakondka vita 2016. április 14., 20:30 (CEST)

szívesség kérés

Szia 92.249.181.99! Ebben a cikkben kérlek szépen ha tudsz, akkor egy kicsit segíts bővíteni. Szörnyek az űrlények ellen --Vakondka vita 2016. április 14., 13:34 (CEST)

A Jetson család

Szia 92.249.181.99! Kérlek szépen nézz utána, hogy a további szereplőknek, kik kölcsönözték a magyar hangjuk, az 1. és a 2. szinkronos változatban. A következő rajzfigurákat nézd meg, Rosie-t (1. szinkronosban), Mac-et, Unibabát, Sivító Jet-et vagy Jet Screame-t, Boxer Öcsit vagy Boxer Banditát, Macska Jancsit vagy Macskalopót, Frider Urat vagy Mr. Frider-t, Orbitty-t (Tudomásom szerint az elsővel csak az 1. évad készült el, és ez a rajzfigura csak a másodiktól játszott szerepet.), és az ismeretlen nevű betörőt. --Vakondka vita 2016. április 18., 09:20 (CEST)

A Boxer öcsire és az ismeretlen nevű betörőre, az első szinkronosban Farkas Antalt tippeltem, már régóta. --Vakondka vita 2016. április 18., 09:22 (CEST)

Nagyon szépen köszi, még négy infó hiányzik, de no problem, majd ha meglesznek, akkor beírod. --Vakondka vita 2016. április 18., 20:52 (CEST)

Közben arra jöttél rá, hogy Frider Úrnak / Mr. Fridernek mégse Soós László és Galbenisz Tomasz, hanem Galgóczy Imre és Breyer Zoltán kölcsönözte a hangját? Nagyon szépen köszi, a további infók beírását is. --Vakondka vita 2016. április 20., 09:18 (CEST)

Egy nagy kérés

Szia! Szeretnélek megkérni, hogy regisztrálj magadnak egy felhasználói nevet és használd azt a szerkesztéseidhez. El nem hiszed, hogy mennyire megkönnyítené a járőrök munkáját, ha nem kellene utánad ellenőrzötté tenni a szócikkeket. Ha regisztrálsz, én leszek az első, aki támogatni fogja a megerősített státuszodat. Köszönöm. Csigabiitt a házam 2016. április 23., 18:34 (CEST)

Ha tudnám, attól félek, hogy nem megy nekem a regisztrálás. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 23., 18:37 (CEST)

Szívesen segítek, csak kérdezz. Csigabiitt a házam 2016. április 23., 19:36 (CEST)

Hogyan kell regisztrálni magamnak? --92.249.181.99 (vita) 2016. április 23., 19:40 (CEST)

Jobb oldalon, felül látsz egy „bejelentkezés” menüpontot. Ha erre kattintasz, egy következő oldalra jutsz el, aminek az alján a „Csatlakozz a Wikipédia wikihez” gombot látod. Ezt megnyomva a regisztrációs oldal jelenik meg. Itt írd be a kívánt felhasználónevedet, a jelszót, majd a jelszót még egyszer. Ha akarod az e-mail címedet is megadhatod, az e-mail címedet senki sem látja, de a Wikipédia felületén keresztül ezen a címen keresztül kaphatsz üzenetet. Az alsó dobozban látható krikszkrasz betűket írd be az „Enter the text you see above” mezőbe és nyomd meg a „Felhasználói fiók létrehozása” gombot. Ezzel készen is vagy legközelebb már csak a felhasználói nevedet és jelszavadat kell beírni a belépéshez. Csigabiitt a házam 2016. április 23., 19:49 (CEST)

Kösz a tanácsot, de még a jelszavamat se tudom. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 23., 20:03 (CEST)

A jelszót neked kell kitalálnod. Ne legyen egyszerű, de olyan legyen, amit nem felejtesz el. Csigabiitt a házam 2016. április 23., 20:20 (CEST)

regisztrálás

Na akkor sikerült vagy nem sikerült? --Vakondka vita 2016. április 25., 21:14 (CEST)

Mondtam, hogy nem tudom a jelszót. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 25., 21:33 (CEST)

De a jelszót, csak pont neked szabad tudnod. Hol akadsz el pontosan? Amikor regisztrálnod kell, neked kell valamit a jelszó helyére beírnod, azt amit akarsz. Utána azt kell beírnod mindig a belépésnél, csak ne felejtsd el. De a jelszót azt nem írhatod ki a vitalapodon, sőt nem is írhatod meg senkinek sem a vitalapján. --Vakondka vita 2016. április 25., 21:43 (CEST)

A jelszót neked megadnak kell létrehozni. Ugyanúgy, mint amikor például egy levelező fiókot regisztrálsz. Csak egy példa egy használható jelszóra: Kisvakond249. De nehogy ezt hozd létre, készíts valami egyedit! Sajnos helyetted nem tudok regisztrálni. Csigabiitt a házam 2016. április 25., 21:44 (CEST)

Tehát az az oldal megvan, hogy jobb felül rámész a fiók létrehozása, és ott bejön a regisztráció, ahol adatokat kell kitölteni, azt megtalálod? --Vakondka vita 2016. április 25., 22:45 (CEST)

Ez a jelszó nem létezik még, majd amikor regisztrálsz, akkor jön létre azáltal, hogy te magad beírod. És amit megadsz jelszóként, azt kell majd a későbbiekben használnod belépéskor. Tényleg nagyon hasznos lenne, ha regisztrálnál, nagyon sok munka van így a szócikkek ellenőrzésével, mert nem jelennek meg a szerkesztéseid automatikusan a szócikkekben, amíg nem regisztrálsz. nyiffi üzenj! 2016. április 26., 07:48 (CEST)

E-mail címed van? Ne add itt meg, csak az érdekel van e neked. --Vakondka vita 2016. április 26., 08:34 (CEST)

Itt tudsz regisztrálni. --Vakondka vita 2016. április 26., 09:22 (CEST)

  • felhasználónév: Kitalálsz magad egy nevet, azt írd be ide.
  • jelszó: Kitalálsz magadnak egy jelszót, azt írod be ide.
  • új jelszó megerősítése: Amit kitaláltál jelszót, ide beírod még egyszer.
  • e-mail cím (opcionális): Ami van e-mail címed, azt kell beírnod. Ha még nincs, akkor csinálnod kell egyet, és utána kell beírnod.

Ha ez megvan, a végén azt amit látsz ellenőrző kódot, azt beírod az alatta levő négyzetbe, azt megnyomod a felhasználói fiók létrehozása gombot, és kész is vagy. Utána jobb felül a kijelentkezés azt kell megnyomnod, ha már nem akarsz a wikipédián lenni. Később a bejelentkezés ezt kell megnyomnod, ott a felhasználónevedet meg a jelszavadat kell ismétlődően megadnod, amikor beakarsz lépni. --Vakondka vita 2016. április 26., 09:30 (CEST)

Létre hoztam három Tapsi Hapsi szócikket a videósztár csatát, a sport világosat és a bűnügyeset nezzen bele, mint a hárombat, legyen szíves. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 26., 17:58 (CEST)

Látom, nagyon ügyes vagy. :-) Sajnos nem leszel sohase szerkesztő, anon maradsz. :-( --Vakondka vita 2016. április 26., 22:16 (CEST)

táblázat

Miért tetted megint 70%-ra? Miért nem tudod csak 65%-ra tenni? --Vakondka vita 2016. április 27., 09:26 (CEST)

Ugyan miért teszem 70%-ra? Mert a táblázatnál a leírás túl hosszú magyar hang mellet. --92.249.181.99 (vita) 2016. április 27., 09:42 (CEST)

De arról van fogalmad, hogy a táblázat mellett balra ilyen nagy fehérség keletkezik? Ami aztán annyira nagyon rossz csinálás. De a táblázatot tudod szépen formázni, máshogy is, hogy nem kell nagy fehérséget keletkeztetni mellette balra. Azt is leírta már neked Teemeah, hogy kell. --Vakondka vita 2016. április 27., 09:50 (CEST)

De te a hangok alá is tudod az tenni, ahogy szoktad, és akkor nem kell még egy leírás sor. :) Bár most nem láttam, hogy írtál volna leírást a szereplőkhöz, sőt leírás sort se láttam. :D --Vakondka vita 2016. április 27., 09:53 (CEST)

Hát akkor meg kell kérni Teemeah szerkesztőt, hogy írja le a szeleplők leírását, persze meg kell igazítani a szereplők leírását, amit én írtam le, de hibásan, mert tem tudom leírni a szereplők leírását. Ezért kell megkérni kérni Teemeah-t, hogy írla le helyettem, de csak az én kedvemért, jó? --92.249.181.99 (vita) 2016. április 27., 10:02 (CEST)

Őt nem kell megkérni helyetted, a leírásokat te letudod írni, azt bárki javíthatja utánad, én csupán a táblázat formázásáról beszéltem, hogy arról van egy szabály, azt egyszer már ő elküldte neked. Fentebb a vitalapodon ott van valahol, megtalálod. --Vakondka vita 2016. április 27., 10:17 (CEST)