Singles 2: Triple Trouble

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Singles 2: Triple Trouble
FejlesztőRotobee
KiadóDeep Silver
PlatformokMicrosoft Windows
Kiadási dátum2005
Műfaj
  • életszimulációs játék
  • erotic video game
Játékmódokegyjátékos videójáték
Adathordozódigitális letöltés
SablonWikidataSegítség

A Singles 2: Triple Trouble 2005 júniusában megjelent számítógépes játék, a Singles: Flirt Up Your Life folytatása. Fejlesztője a Rotobee, kiadója a DeepSilver.

Játékmenet[szerkesztés]

A játék hasonló a Sims sorozathoz, azonban itt inkább a randevúkon és a csábításon van a hangsúly. Figyelni kell karakterünk éhségére, tisztaságára, baráti viszonyaira. A játékos beszélgethet és flörtölhet a többi szereplővel, a cél az, hogy sikerüljön a másikat az ágyba csábítani.

A játékban 16 választható karakter van, 8 férfi és 8 női, mindegyikük eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.

Kritika[szerkesztés]

A játék 18 éven felülieknek besorolást kapott a meztelenség és a szex nyílt ábrázolása miatt. Lehetséges választani csókot, francia csókot, szexuális aktust, egyedüllét esetében pedig lefekvés után az önkielégítést is. Amerikában csak a cenzúrázott változat jelent meg, ahol az erotikus részek kitakarva jelennek csak meg. Ezt különböző hack-ek alkalmazásával azonban ki lehet kapcsolni.

Ismert hibák[szerkesztés]

A játék nem működik együtt bizonyos videókártya illesztőprogramokkal, ezt a hibát az 1.3-as patch-csel lehet megszüntetni. Windows XP-től újabb operációs rendszer esetében csak a Windows XP kompatibilitási üzemmódban hajlandó elindulni.

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]

Külső linkek[szerkesztés]