Hold On

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Bonnie Tyler
Hold On
kislemez a(z) Between the Earth and the Stars albumról
Megjelent2019. február 1.
FormátumMP3-letöltés
Stílusrock, country-rock
Hossz3:18
KiadóearMUSIC
SzerzőDavid Mackay, Kevin Dunn
ProducerDavid Mackay
Bonnie Tyler-kronológia
Love is the Knife
(2013)
Hold On
(2019)
SablonWikidataSegítség

A Hold On Bonnie Tyler első digitális kislemezdala a 2019-es Between the Earth and the Stars című albumáról.

A dalt Bonnie Tyler két régi jó barátja, Kevin Dunn és David Mackay írta. Utóbbi egyben producere is volt a hetvenes években. A közepes tempójú country-rock dal az első kislemez Bonnie Tyler diszkográfiájának történetében, ami már csak digitális formában jelent meg.

A Digital Journal értékelése szerint a többszörösen Grammy-díjra jelölt rocksztár Bonnie Tyler, a Hold On című dalával erősebb, mint valaha. Az új dalban azt bizonyítja, hogy olyan mint a bor, minél régebbi, annál jobb. A dalban remekül érvényesül Bonnie erőteljes, rekedt hangja, amit a rajongók és a hallgatók is élvezni fognak. Mint a korábbi szívszaggató slágerei a Total Eclipse of the Heart vagy az It's a Heartache mellett a Hold On is ugyanolyan kényszerítő és rezonál. Összességében a Hold On egy új, nagyszerű dala a történelem egyik legnagyobb női rockhangjának. Ez a dalékes bizonyítéka, hogy a Between the Earth and the Stars albuma igazi csemege lesz mindenki számára. Tyler zenéje egyszerűen időtlen.[1]

Toplista[szerkesztés]

Toplista Csúcspozíció
German iTunes Singles Chart 62 [1]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Review: Bonnie Tyler rocks on new song 'Hold On,' to release new album. By Markos Papadatos. (Hozzáférés: 2019. február 18.)
  • zene Zeneportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap