Boruto: Naruto Next Generations

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Boruto: Naruto Next Generations
BORUTO-ボルト- -Naruto Next Generations
Boruto: Naruto Nekusuto Jenerēshonzu
Televíziós anime: Boruto: Naruto következő generációja
Rendező
Író
Zene
StúdióStudio Pierrot
OrszágJapán Japán
CsatornaTV Tokyo
Első sugárzás2017. április 5. –
2023. március 26.
Epizódok

A Boruto: Naruto Next Generations (BORUTO-ボルト- NARUTO NEXT GENERATIONS?) japán mangasorozat, amelynek írója Kodacsi Ukjó(wd) és rajzolója Ikemoto Mikio. A Boruto: Naruto Next Generations manga alapján készülő anime rendezője Abe Norijuki. A manga 2016. május 9-én, míg az anime 2017. április 5-én indult. Jelenleg 293 része van. Az anime a 293.rész után szünetre vonul határozatlan ideig.

epizódlista: epizódlista

A manga a Súkan Sónen Jumpban jelenik meg. Az animét a TV Tokyo sugározza.


Takanasi Jaszuharu(wd) a Boruto: Naruto the Movie(wd) szereplőit ábrázoló képek előtt

Cselekmény[szerkesztés]

Az első rész eleje a jövőre utal. Láthatjuk a felnőtt Borutot, aki Naruto fia, hogy harcol egy Kawaki nevű nagyjából vele egykorú sráccal. Akiről gyanítják ,hogy a későbbi részekben feltűnő Jigen fia.A csata a hokage arcoknál került sor, és az ő kőarcának a fele van meg, és megtudjuk, hogy a harc kezdetén történt valami Naruto-val idézem Kawakit:,,oda küldelek ahova a hetedik et” és mint ugye már tudjuk a hetedik hokage, Naruto.

Fogadtatás[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Boruto: Naruto Next Generations című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]