Bommi és barátai

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Bommi és barátai
(Bommi and friends)
Műfajoktató, kaland


Ország India[1]
Gyártás
Részenkénti játékidő22 perc
Sugárzás
Eredeti sugárzás kezdete2010
Első magyar adóKidsCo
KorhatárKorhatár nélkül megtekinthető
További információk
SablonWikidataSegítség

A Bommi és barátai (eredeti cím: Bommi and friends) indiai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat. Magyarországon a KidsCo adta le.

Ismertető[szerkesztés]

A főszereplő, Bommi, aki egy kislány. A könyve segítségével Kápráziában jár. A borzzlekürtön megtanul zenélni és megtanul sütni színes snuglibogyókat. Káprázatföldön a művészet napját élvezi. Történetei teli mosollyal nevetségesek és tanulságosak. Magányos mióta az új nagyvárosba költözött családjával, mert ritkán találkozik a régi barátjaival. Azóta rendszeresen a könyvét olvassa, amelynek címe Kalandok a káprázat földjén.

Szereplők[szerkesztés]

  • Bommi – Egy indiai kislány. Egy régi kis városban élt, ahol sok barátja volt. Egyszer családjával egy új nagyvárosba költözött, azóta a régi barátjaival ritkán találkozik és magányos. Mindennap a Kalandok a káprázat földjén című könyvét olvassa, amelynek segítségével a Káprázat földjén jár és új barátokra is lel. Néhány állatra, akikkel együtt megtanulja a Kápráztáncot is.

Magyar hangok[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. Bommi&Friends get good ratings on KidsCo’ s Network. Image Venture. [2013. december 14-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2013. december 10.)

További információk[szerkesztés]