A Cobra Kai epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Cobra Kai 2018. május 2-án indult a YouTube Red-en, a 3. évadtól a Netflix vette át. 2024-ben érkezik a sorozat befejező évada. Magyarországon is a Netflixen jelennek meg az új részek 2020. augusztus 28. óta.

Évadáttekintés[szerkesztés]

Évad Epizódok Eredeti sugárzás Eredeti adó Magyar sugárzás Magyar adó
1. 10 2018. május 2. YouTube Red 2020. augusztus 28.
2. 10 2019. április 24. YouTube Premium
3. 10 2021. január 1. 2021. január 1.
4. 10 2021. december 31. 2021. december 31.
5. 10 2022. szeptember 9. 2022. szeptember 9.
6. 15 2024. július 18. 2024. július 18.

Első évad (2018)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
1. 1. A múlt árnyai
(Ace Degenerate)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
34 évvel azután, hogy az All Valley karateversenyen Daniel LaRusso legyőzte őt, Johnny Lawrence karbantartóként próbál megélni, miközben Daniel sikeres autószalon-tulajdonosként dolgozik San Fernando Valleyben. Egyik este Johnny megmenti tizenéves szomszédját, Miguel Diazt egy csapat agresszív kötekedőtől, de a verekedést követően Johnny kerül börtönbe. Miután kiengedik, találkozik az őt semmibe vevő, gazdag mostohaapjával, Sid Weinberggel (aki letette érte az óvadékot és egy csekk átadása után közli, hogy többé nem kíván mostohafia életében részt venni).

A részeg Johnny meglátogatja az All Valley sportcsarnokot és felidézi magában utolsó találkozását mesterével, John Kreese-zel, ám nemsokára egy óvatlan sofőr totálkárosra töri autóját. Tiltakozása ellenére épp Daniel autószalonjába viszik javításra a járművet, ahol találkozik régi riválisával (és felismeri Daniel lányában, Samanthában az egyik személyt, aki abban az autóban ült, mely a kocsiját összetörte). Hazatérése után Johnny közli Miguellel, hogy szenszeiként tanítványául fogadja és a Sidtől kapott pénzből megnyitja saját Cobra Kai dódzsóját.

2. 2. Üss gyorsan és keményen!
(Strike First)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Miguel megkezdi karateedzését, de Johnny kemény kézzel bánik vele és folyamatosan gúny tárgyává teszi a fiú gyengeségeit. Daniel és felesége, Amanda vitába keveredik, miután Daniel leszidja lányát, amiért az engedély nélkül medencés partit szervezett a házukban. Lányával kibékülve Daniel megtudja, hogy Samantha szerelmes egy Kyler nevű fiúba és meghívja őt egy családi vacsorára. Az iskolai ebédlőben Miguel összebarátkozik két szintén kiközösített fiúval, Dimitrivel and Elivel. Nemsokára a gazdag, elkényeztetett lányok társaságában – akikkel Samantha is barátkozik – észreveszi Kylert és felismeri benne egyik korábbi támadóját. Johnny megtudja, hogy tőle elidegenedett fiát, Robby Keene-t drogok miatt felfüggesztették az iskolából. A családi vacsorán Daniel észreveszi Kyler horzsolásait és megtudja, hogy Johnny okozta őket (ám Kyler azt hazudja, a férfi támadta meg őt és barátait). Daniel úgy dönt, meglátogatja Johnny dódzsóját és kérdőre vonja a történtekért.
3. 3. A csontváz
(Esqueleto)
Jennifer Celotta Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Johnny sikertelenül próbál meg tanítványokat toborozni. Miguelt arra biztatja, hogy a mindennapi életben is alkalmazza a Cobra Kai tanításait („Üss elsőként. Üss keményen. Nincs kegyelem.”) és a közelgő iskolai Halloween bulira megajándékozza egy csontvázjelmezzel. Daniel – aki az iskolai rendezvényen felügyelői szerepet vállalt – kínos helyzetbe hozza lányát, miközben Miguel fültanúja lesz, ahogy Kyler lekezelően beszél Samantháról a barátai körében. Miguel rátámad, de Kyler és barátai brutálisan összeverik. Johnny szórólaposztás miatt épp a közelben tartózkodik, rátalál az eszméletlen fiúra és hazaviszi őt, ahol Miguel édesanyja, Carmen figyelmezteti, hogy tartsa távol magát fiától.
4. 4. Kobrák vagyunk, sosem halunk meg
(Cobra Kai Never Dies)
Jennifer Celotta Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Jason Belleville USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Robby értesül az új dódzsóról és kellemetlenül érzi magát apja tagtoborzási módszerei miatt. Eközben Daniel egyik reklámtáblájára valaki obszcén rajzot fest és a nyomok Johnnyhoz vezetnek. Samantha tanúja lesz annak, hogy Kyler beleköt Dmitribe és Elibe. Egy mozifilm közben Kyler agresszívan próbálkozni kezd Samathánál, de a lány megszégyeníti a többi néző előtt és faképnél hagyja. Johnny megpróbál hatni iskolakerülő fiára, de az visszautasítja őt, amiért kiskorában Johnny elhagyta őt és rámutat apja saját sikertelenségeire is. Johnny esedezni kezd Carmennek, hogy továbbra is edzhesse fiát – amikor Miguel hazaér, Johnny közli vele, hogy a következő edzéseken a védekezésen és az ellentámadáson fognak közösen dolgozni.
5. 5. Az egyensúly
(Counterbalance)
Josh Heald Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Miguel a karatében és általános egészségi állapota terén is fejlődést mutat. Daniel belemegy egy tisztességtelen üzletbe, csak hogy bezárathassa a Cobrai Kai-t, de ezzel ártatlan üzlettulajdonosoknak is kárt okoz. Samantha túlsúlyos osztálytársa, Aisha Robinson is csatlakozni akar a Cobra Kai-hoz, melyet Johnny eleinte vonakodva fogad, mert nem akar lányokat edzeni. Samantha felfedezi, hogy Kyler rosszindulatú, szexuális jellegű pletykákat terjeszt róla. Az ebédlőben felelősségre vonja korábbi szerelmét, Miguel ennek tanúja lesz és kiáll a lány mellett, látványos küzdelemben megverve Kyler egész bandáját. Robby úgy dönt, kibékül apjával, de amikor meglátja Johnnyt apaként viselkedni Miguellel, féltékeny lesz és meggondolja magát.

Daniel meglátogatja mestere, Miyagi sírját és tanácsot kér problémái megoldásában. Hazafelé indulva eszébe jut egy beszélgetés a mesterével, melynek témája az egyensúly volt – nem csupán a karatéban, hanem a mindennapi életben is. Miguel küzdelmét látva újabb iskolások csatlakoznak a Cobra Kai-hoz.

Megjegyzés: az epizódot a készítők Pat Morita emlékének szentelték.

6. 6. Az újoncok
(Quiver)
Josh Heald Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Joe Piarulli és Luan Thomas USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Daniel sikertelenül próbálja meggyőzni Samanthát, hogy folytassa a gyerekkorában abbahagyott karatét. Miguel verekedése internetes szenzációvá válik és új tanítványok jelennek meg a Cobra Kai edzésein. Johnny velük is kegyetlenül bánik, kigúnyolva gyengeségeiket. Elit, Miguel egyik barátját különösen durván megalázza a csoport előtt. Miguelnek köszönhetően Johnny visszaemlékszik, hogy milyen érzés volt gyerekként kitaszítottnak lennie kortársai között és elismeri tanítványainak, hogy kemény volt velük – de nem hajlandó bocsánatot kérni, emlékeztetve őket, hogy az élet sem sportszerű. Eli drasztikusan megváltoztatott külsővel visszatér az edzésre és a Hawk becenevet kapja.

Robby eközben munkát vállal a LaRusso autószalonban, azzal a céllal, hogy feldühítse apját. Miguel és Samantha lassan összebarátkozik egymással. Amikor Danielt gyakorolni látja, Robby elhatározza, hogy karatézni kezd, Daniel útmutatásával.

7. 7. Az új esély
(All Valley)
Steve Pink Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Stacey Harman USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Johnny fájdalmas módszerekkel edzi új tanítványait. Miguel tanácsot kér tőle a lányokkal kapcsolatban és újult önbizalommal sikeres randira hívja Samanthát. Johnny megpróbálja benevezni tanítványait az All Valley karateversenyre, de a dódzsót 1985-től örökre kitiltották onnan John Kreese, Terry Silver és Mike Barnes durva szabálytalankodásai miatt (lásd a Karate kölyök 3. című filmet). Amikor próbálja meggyőzni a felügyelőbizottságot, Johnny Daniellel találja szemben magát. Johnny elmondja, hogy tanításaival iskolai zaklatások áldozatain segít és semmi köze korábbi mestere, (a szerinte már halott) Kreese, illetve Silver tisztességtelen módszereihez. Őszinteségével meggyőzi a bizottságot és a Cobra Kai jogot szerez a versenyzéshez, feldühítve Danielt.

Robby eközben vonakodva segít bűnöző barátainak kirabolni az autókereskedést, de időközben meggondolja magát és harcművészeti tudásával megállítja társait.

8. 8. Az átalakulás
(Molting)
Steve Pink Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Stacey Harman és Michael Jonathan Smith USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Daniel családja értesül a Cobra Kai részvételéről a versenyen, de csak Samantha ért egyet a döntéssel, Miguel miatt. Johnny elmeséli Miguelnek az 1984-ben történteket, köztük párkapcsolatát Ali Milsszel – akit szerinte Daniel vett el tőle – és óva inti a fiút a LaRusso családtól. Robby megismerkedik Samanthával, mialatt Johnny vacsorameghívást kap Carmentől és eközben többet megtud Miguel családi hátteréről. Daniel bizalmas viszonyba kerül Robbyval, de a fiú nem árulja el neki, ki is az apja valójában. Miguel összeszedi bátorságát és elmegy Daniel házához, hogy bemutatkozzon neki, mint Samantha szerelme. Mielőtt belépne, meglátja Robbyt és Samanthát egymás társaságát élvezve, és féltékenyen hazamegy. Daniel együgyű unokatestvére és alkalmazottja, Louie néhány nehézfiúval figyelmeztetésképpen összetöri Johnny autóját. A támadókat legyőzve a feldühödött Johnny Daniel házához siet.
9. 9. Egyik kutya, másik eb
(Different but Same)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és ason Belleville USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
Johnny a LaRusso házhoz érkezik és konfrontálódik Daniellel az autó miatt – a helyzetet Amanda oldja meg, reggelire invitálva Johnnyt. Daniel kirúgja Louie-t és kárpótlásul felajánl egy új autót riválisának. A tesztvezetésen Daniel és Johnny meglátogatja Daniel régi lakóhelyét, elmesélik egymásnak a találkozásuk előtti élethelyzetüket és közelebb kerülnek egymáshoz. Samantha szobafogságot kap, miután kiderül, hogy köze volt a karambolhoz, melyben Johnny autója először totálkáros lett. Miguel hasztalanul próbálja meg telefonon elérni a lányt. Aisha bosszút áll az egyik őt zaklató lányon, az elkényeztetett Yasmine-on (Samantha egyik korábbi barátnőjén) és bulit szervez épp azon a tóparton, ahol Yasmine is a születésnapját akarta megünnepelni. Samantha Robby segítségével a bulira igyekszik, ahol a részeg Miguel féltékenységében beleköt Robbyba és közben véletlenül Samanthát is megüti. Johnny hazaviszi Danielt a LaRusso házba, de váratlanul meglátja Robbyt és megtudja, hogy fia Danieltől tanul karatézni. Daniel a hazugsága miatt kirúgja állásából és az otthonából is Robbyt.
10. 10. Kegyelem
(Mercy)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2018. május 2.
magyar 2020. augusztus 28.
A Cobra Kai visszatér az ötvenedik, jubileumi All Valley karatebajnokságra, Miguel vezette csapatával. Egyéni versenyzőként Robby is részt vesz a versenyen. Miguel és Hawk bejut az elődöntőbe, Aisha a negyeddöntőben kiesik ugyan, de utána sikerül rendeznie nézeteltéréseit Samanthával. Hawkot kizárják a versenyből, miután hátba rúgja Robbyt, kificamítva annak vállát. Daniel visszakíséri a sérült fiút a ringbe, a verseny közben hivatalosan is az edzőjéül szegődve. Miguel kihasználja Robby sérülését és ezzel megnyeri a versenyt – Johnny rádöbben, hogy módszereivel rossz hatással volt Miguelre. A verseny után Daniel elviszi Robbyt mestere, Mr. Miyagi régi otthonába és felfedi előtte, hogy saját dódzsót akar nyitni, így szállva szembe a Cobra Kai-jal.

A Cobra Kai dódzsóban a részeg és a verseny után magát pocsékul érző Johnnyt egy rejtélyes alak látogatja meg – a férfi nem más, mint régi mestere, Kreese.

Második évad (2019)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
11. 1. Kegyelem, 2. rész
(Mercy Part II)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz, és Hayden Schlossberg USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
Kreese és Johnny találkozása rövid, anyagi károkat is okozó verekedéssel folytatódik, melyet – kihasználva ellenfele pillanatnyi elgyengülését – Kreese nyer meg. Miguel elszomorodva tapasztalja, hogy Samantha letiltotta őt Instagramon. A fiú édesanyja meglátogatja Johnnyt és elmondja neki, hogy a versenyen látta először a fiát ennyire agresszívnek és könyörtelennek, de ennek ellenére hozzájárul Miguel további edzéséhez. Törött karjával lábadozva Robby megismerkedik a Miyagi-do karatéval, mialatt (felesége aggályai ellenére) Daniel a dódzsó újranyitását tervezgeti. Kreese meg akarja győzni Johnnyt, fogadja vissza őt edzőként a Cobra Kai dódzsóba, de Johnny elutasítja.

Másnap Johnny az edzésen nyilvánosan leszidja a zavarodott Miguelt és Hawkot, amiért nem becsületes eszközökkel nyerték meg a karate-bajnokságot. Daniel ráveszi Samathát, folytassa a karatét, majd vásárlás közben Johnny véletlenül találkozik Robbyval és Daniellel, kínos pillanatokat élve át. Apja békülési próbálkozásait visszautasítva Robby ridegen közli Johnnyval, hogy Daniel sokkal jobb ember, mint amilyen valaha is lesz. Kreese visszatér és bocsánatot kér Johnnytól, amiért egykori mestereként túl kemény volt vele. Johnny megenyhül és engedélyezi neki a csatlakozást a Cobra Kai-hoz – ezt hallva Kreese baljósan mosolyogni kezd.

12. 2. Aki mer, az nyer
(Back in Black)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
Felébredve Robby véletlenül megtámadja anyja legújabb partnerét. Édesanyja elmondja neki, hogy egy hónapja Mexikóba utazik és fiára bízza a házat. Miguel Aisha telefonjáról hívja fel Samanthát, de a lány – meglátva Robbyt – hamar leteszi a telefont. Daniel az edzésén igyekszik összhangba hozni Robby és Samantha karatemozdulatait, ám felesége rámutat arra, hogy Daniel többet foglalkozik az oktatással, mint a valódi munkahelyével. Eközben két újabb jelentkező akar csatlakozni a Cobra Kai-hoz. Kreese megismerkedik Miguellel, az edzésen éretlenül viselkedő tanítványai pedig kínos helyzetbe hozzák Johnnyt mestere előtt. Tanítványainak Johnny sajátos és nehéz edzésmódszert talál ki (lenyűgözve Kreese-t): egy cementes teherautó tartályába bemászva kell azt saját erejükből mozgásra késztetniük. Daniel ellátogat Robbyhoz és annak siralmas lakhatási körülményeit látva a házába költözteti a fiút. Robby ügyének tisztázása céljából Daniel meglátogatja a Cobra Kai dódzsót és döbbenten látja az együtt iszogató Johnnyt és (az általa halottnak hitt) Kreese-t. Abban a hitben, hogy Johnny korábban hazudott neki Kreese haláláról, Daniel gúnyosan emlékezteti Kreese-t a Miyagitól elszenvedett csúfos vereségére, majd faképnél hagyja a két férfit.
13. 3. Tűz és jég
(Fire and Ice)
Michael Grossman Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Stacey Harman
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
Amikor Johnny életében először laptopot vesz és sikerül beüzemelnie, szembetalálja magát a Miyagi-do karate reklámjával, melyben Daniel ingyenes karateleckéket kínál. Johnny megkéri Aishát, csináljon egy Cobra Kai-t népszerűsítő videót. Eközben két tizenéves csatlakozni akar a Miyagi-dóhoz, de a bevezető feladatokat látva inkább átpártolnak a Cobra Kai-hoz. Miguel rájön, hogy Robby Johnny fia, melyet Johnny is elismer, de nem hajlandó ennél több magyarázatot adni - azt azonban később elmeséli Miguelnek, hogy gyávasága miatt nem volt ott fia születésénél a kórházban és ezt azóta is bánja. Johnny megfogadja, hogy támogatni fogja és sosem hagyja cserben Miguelt. Daniel, Sam és Robby egy rögtönzött show-műsort ad karateiskolájuk reklámozása céljából, de a Cobra Kai tagjai a helyszínre érve egy még látványosabb bemutatóval túlszárnyalja őket, még népszerűbbé téve Johnny karateiskoláját.
14. 4. Az igazság pillanata
(The Moment of Truth)
Michael Grossman Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Kevin McManus és Matthew McManus
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
Demetri ellátogat a Cobra Kai-hoz, ahol találkozik Kreese-zel és idegesítő viselkedése miatt a férfi megüti őt. Dimitri elpanaszolja ezt Hawknak, de az gyávának nevezi őt. Hawk viselkedése aggasztani kezdi Miguelt és attól tart, Kreese rossz hatással van a tanítványokra, Johnny szerint azonban mestere megérdemel egy második lehetőséget. Johnny edzésén Miguelnek kihívója akad egy Tory nevű lány személyében, de lenyűgözi a többieket harcművészeti tudásával. A lány összebarátkozik Aishával és elmondja neki, hogy korábban kick-boxolt. Később együtt elmennek egy medencés buliba, ahol Samatha is ott van és szemtanúja lesz, ahogy Tory ellop egy üveg vodkát. Megvádolja a lányt anyja pénztárcájának ellopásával is, amely miatt Tory fellöki és kínos helyzetbe hozza Samathát. Robby verekedésre hívja korábbi bűntársait (akik valójában ellopták a pénztárcát), de hátulról leütik és Daniel siet a segítségére. Demetri csatlakozik a Miyagi-dóhoz.
15. 5. Mindent bele
(All In)
Josh Heald Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
16. 6. A búcsú
(Take a Right)
Josh Heald Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
17. 7. Tűzszünet
(Lull)
Jennifer Celotta Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Joe Piarulli és Luan Thomas
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
18. 8. A szerelem diadala
(Glory of Love)
Jennifer Celotta Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Kevin McManus és Matthew McManus
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
19. 9. A polip
(Pulpo)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg 'Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Michael Jonathan Smith
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.
20. 10. Nincs kegyelem
(No Mercy)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg 'Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Történet és tévéjáték: Joe Piarulli és Luan Thomas
USA 2019. április 24.
magyar 2020. augusztus 28.

Harmadik évad (2021)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
21. 1. Utóhatás
(Aftermath)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
22. 2. Természet kontra nevelés
(Nature Vs. Nurture)
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Joe Piarulli és Luan Thomas
Tévéjáték: Joe Piarulli és Luan Thomas
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
23. 3. Fizetni fogsz
(Now You're Gonna Pay)
Lin Oeding Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Stacey Harman
Tévéjáték: Stacey Harman
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
24. 4. A helyes út
(The Right Path)
Lin Oeding Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Michael Jonathan Smith
Tévéjáték: Michael Jonathan Smith
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
25. 5. Miyagi-do
(Miyagi-Do)
Steven Tsuchida Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Bob Dearden
Tévéjáték: Bob Dearden
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
26. 6. Királykobra
(King Cobra)
Steven Tsuchida Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Joe Piarulli és Luan Thomas
Tévéjáték: Joe Piarulli és Luan Thomas
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
27. 7. Akadályok
(Obstáculos)
Jennifer Celotta Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Alyssa Forleiter
Tévéjáték: Alyssa Forleiter
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
28. 8. A jó, a rossz és a vagány
(The Good, The Bad, and the Badass)
Jennifer Celotta Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Mattea Greene
Tévéjáték: Mattea Greene
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
29. 9. Érezd az éjszakát
(Feel The Night)
Josh Heald Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Michael Jonathan Smith
Tévéjáték: Michael Jonathan Smith
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.
30. 10. December 19.
(December 19)
Josh Heald Történet: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Bob Dearden Smith
Tévéjáték: Bob Dearden
USA 2021. január 1.
magyar 2021. január 1.

Negyedik évad (2021)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
31. 1. Kezdjük!
(Let's Begin)
Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
32. 2. Előbb állni tanulj
(First Learn Stand)
Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg Joe Piarulli & Luan Thomas USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
33. 3. Aztán repülni
(Then Learn Fight)
Marielle Woods Michael Jonathan Smith USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
34. 4. A kétfejű kígyó
(Bicephaly)
Marielle Woods Stacey Harman USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
35. 5. Meccslabda
(Match Point)
Joel Novoa Bob Dearden USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
36. 6. Karatézzatok!
(Kicks Get Chicks)
Joel Novoa Mattea Greene USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
37. 7. Aknamező
(Minefields)
Tawnia McKiernan Bill Posley USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
38. 8. Buli van!
(Party Time)
Tawnia McKiernan Joe Piarulli & Luan Thomas USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
39. 9. A bukás
(The Fall)
Josh Heald Michael Jonathan Smith USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.
40. 10. A felemelkedés
(The Rise)
Josh Heald Bob Dearden USA 2021. december 31.
magyar 2021. december 31.

Ötödik évad (2022)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
41. 1. Távol az otthontól
(Long, Long Way from Home)
Joel Novoa & Steven Tsuchida Michael Jonathan Smith USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
42. 2. Kém
(Molé)
Steven Tsuchida Joe Piarulli & Luan Thomas USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
43. 3. Játék a tűzzel
(Playing with Fire)
Marielle Woods Mattea Greene USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
44. 4. Mélyrepülés
(Downward Spiral)
Steve Pink Ashley Darnall USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
45. 5. Extrém intézkedések
(Extreme Measures)
Jennifer Celotta Bob Dearden USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
46. 6. Uroborosz
(Ouroboros)
Joel Novoa Michael Jonathan Smith USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
47. 7. Záptojások
(Bad Eggs)
Joel Novoa Joe Piarulli & Luan Thomas USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
48. 8. Taikai
(Taikai)
Marielle Woods Ashley Darnall USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
49. 9. Túlélők
(Survivors)
Steven Tsuchida Michael Jonathan Smith USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.
50. 10. A kígyó feje
(Head of the Snake)
Joel Novoa Bob Dearden USA 2022. szeptember 9.
magyar 2022. szeptember 9.

Hatodik évad (2024-2025)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
51. 1. ? Joel Novoa Bob Dearden USA 2024. július 18.
magyar 2024. július 18.
52. 2. ? Joe Piarulli és Luan Thomas USA 2024. július 18.
magyar 2024. július 18.
53. 3. ? Mattea Greene USA 2024. július 18.
magyar 2024. július 18.
54. 4. ? Chris Rafferty USA 2024. július 18.
magyar 2024. július 18.
55. 5. ? Michael Jonathan Smith USA 2024. július 18.
magyar 2024. július 18.
56. 6. ? Joe Piarulli és Luan Thomas USA 2024. november 28.
magyar 2024. november 28.
57. 7. ? Ashley Darnall USA 2024. november 28.
magyar 2024. november 28.
58. 8. ? Ashley Darnall és Emily Abbott USA 2024. november 28.
magyar 2024. november 28.
59. 9. ? Chris Rafferty USA 2024. november 28.
magyar 2024. november 28.
60. 10. ? Bob Dearden és Olga Lexell USA 2024. november 28.
magyar 2024. november 28.
61. 11. ? Joe Piarulli és Luan Thomas USA 2025.
magyar 2025.
62. 12. ? USA 2025.
magyar 2025.
63. 13. ? USA 2025.
magyar 2025.
64. 14. ? USA 2025.
magyar 2025.
65. 15. ? USA 2025.
magyar 2025.