Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2021-07-24

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ingyenes a wikipédia fiók használata?[szerkesztés]

Emblem-question-yellow.svg Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy ingyenes a wikipédia fiók használata?
--Margarett Fábry vita 2021. július 24., 15:51 (CEST)[válasz]
válasz
Igen, viszont másra nem nagyon tudod használni, mint a Wikipédia szerkesztésére. 79.122.28.118 (vita) 2021. július 24., 16:24 (CEST)[válasz]
Én csak annyit tennék hozzá, hogy honorárium sincs, az esetleges munkáidért! :-)
Aki ide, a Wikipédiába, belép, az egy szerkesztőségbe, egy lexikonszerkesztőségbe lép be, hogy itt önkéntes munkát végezzen.
Nagyon jó érzés ebben a csapatban dolgozni. A Wikipedia magyar részlege 2001-ben kezdte el - szintén „világmegváltó” :-) - tevékenységét, azóta többezer főre duzzadt a létszámunk, s mára már kismillió (pontosabban 493 521) darab szócikket alkottunk meg! Nyomtatott lexikonok erre talán nem is képesek!
Úgy gondolom, kezdőlépéseidben támogatásra van szükséged (ámbár sikeresen regisztráltad magadat közénk!), azért vitalapodra elhelyeztem az új tagjainknak szóló üdvozlőlapot, sok használati útmutatóval: kérlek, olvasd végig! Könnyű benne eltévedni, mivel tele van elágazásokkal, ezért legyen a vitalapod a „kályhád” (ahonnan minden kezdő balerina elindul :-))!
Üdvözlünk köreinkben!
Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2021. július 24., 19:05 (CEST)[válasz]