Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2012-03-23

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Nem ugyanaz a cikk magyar nyelven, mint németül meg angolul[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Igen tisztelt szerkesztőség,

Egy nagy hibára bukkantam: A "Halász Péter (Budapest, 1922. április 10.) író és újságíró" cikket szerettem voln német nyelven olvasni, de amikor rákattintottam a más nyelvek, deutsch címszóra, egy mésik, szintén Halász Péter nevű személy cikkére jutottam: Péter Halász [ˈpeːtɛr ˈhɒlaːs] (* 1944 in Budapest, Ungarn; † 9. März 2006 in New York City). Szabad kérnem, hogy értesíteni tetszenek, miután a hiba ki lett javítva? Előre is köszönöm.

Tisztelettel

Peter Hatvani (személyes adatok törölve, a laptörténetből elérhető) A hozzászólás szerzője 84.74.66.49 (vitalap •  szerk) 2012. március 23., 16:28‎ (CET)

Tisztelt Hatvani úr!

A hibát kijavítottam, köszönjük, hogy felhívta rá a figyelmet. Sajnos német nyelven nincs róla cikk, de létrehoztam a megfelelő egyértelműsítő lapot, amiből kiindulva a még hiányzó cikkek könnyebben létrehozhatóak: de:Péter Halász (Begriffsklärung).

Tisztelettel, --Karmela posta 2012. március 23., 17:33 (CET)[válasz]

(Kitöröltük az itt megadott személyes adatokat. Nem tanácsoljuk, hogy bárki is az email címét, címét, telefonszámát vagy más hasonló személyes adatát az interneten így közzétegye. A választ kizárólag ugyanide, a kérdés alá írjuk.)