Vita:Talmácsi Gábor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
P Discobolus.png Ez a szócikk témája miatt a Sportműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Sport témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index


Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

A versenyeredményeknél én nem tenném félkövérré a győzelmeknél az ország rövidítését. Ezt arra szokták használni, hogy jelezzék a pole pozíciót, a győzelem pedig úgyis látszik a színből. Félkövér = pole, dőlt = leggyorsabb kör. (Ld. az angol nyelvű Talmácsi szócikket)– Aláíratlan hozzászólás, szerzője PiusPeto (vitalap | szerkesztései)

Jó ötlet, átalakítottam. Beírtam az év végi helyezést és pontszámot is, szintén az angol mintájára. – Totya 2007. október 29., 00:07 (CET)

Magánéleti infók[szerkesztés]

Tudtok magánéleti infókat? pl. házas-e? esetleg gyerekei vannak-e? hol él? iskolái? hobbi (a motoron kívül :-) )? ilyenek. Most az egész cikk a pályafutásáról szól, semmi más nincs. – Totya 2007. október 29., 00:10 (CET)

Túl sok konkrétumot nem tudok, de úgy tudom, nőtlen és budapesti. Van egy javaslatom: a http://talma.hu/forum fórumon kérdezősködhetsz, ott nagyon elvakult szurkolók is vannak, ill. az adminisztrátor, Andi biztos tud mindent (kérdés, akar-e segíteni..). Ami még nagyon jó lenne a lapra, az egy jogtiszta fénykép..! Pius

Infobox javaslat[szerkesztés]

...itt: Sablon vita:MotoGP pilóta. Véleményezzétek. – Totya 2007. október 29., 00:19 (CET)

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. november 10., 15:14 (CET)