Vita:Szuperbojz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt HG 3 évvel ezelőtt a(z) Forrás nélküli infó témában
Ez a szócikk témája miatt a Filmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Kevéssé fontos Ez a szócikk kevéssé fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: HG (vita), értékelés dátuma: 2018. május 21.
Filmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Lektorálandó[szerkesztés]

@Doncsecz: a "kritikai visszhang" szakaszban több olyan állítást is hozzáadott a cikkhez, melyet a megadott forrás nem támaszt alá, pl. "Zenei szakemberek erősen kifogásolták, hogy kitűnik a filmből, mennyire nem ismerik a készítők a rock és hard rock lényegét. Példának okáért felhozták, hogy a Szuperbojz zenekar tagjai majdnem mindegyikénél basszusgitár van, holott egy valódi rockzenekarban csak egy basszusgitáros van. Ráadásul a felvételek mintha tudatosan arra összpontosítanának, hogy megmutassák: a színészek nem értenek a kezükben tartott hangszerek használatához." A forrásként megadott Port.hu cikk meg sem említi a "basszusgitár" kifejezést vagy bármilyen zenei szakembert.

Másrészt a források feltüntetésének a formája sem szerencsés, mert egy adott forrás többszöri belinkelésekor a <ref name="forrás neve"> megoldást érdemes használni.

Ez már csak magánvélemény, de feleslegesnek tartom oldalakon át ecsetelgetni, milyen sz.r filmről van szó, lehetne kicsivel tömörebben ismertetni a kritikusok véleményét, nem elveszve a részletekben. :) – HG vita 2019. április 5., 16:31 (CEST)Válasz

Forrás nélküli infó[szerkesztés]

Nem csekély azoknak a száma sem, akik az eddigi legrosszabb magyar filmnek tartják, mindamellett legalább ugyanennyi ember véli ugyanezt az Álom.net c. alkotásról is. A két film ezzel megelőzte a korábban toplistás Európa expressz c. 1999-es akciófilmet, amelyet sokáig az eddig készült legrosszabb magyar közönségfilmnek tartottak.

– HG vita 2021. január 19., 15:38 (CET)Válasz