Vita:Szirtes Balázs

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Egy néző[szerkesztés]

a Facebookról:

„Tegnap megnéztük az ikrekkel a Kis Herceget a Karinthy színházban. Én mondjuk nem hittem, hogy érdemben színpadra vihető, erős kétségeim is voltak a dologgal kapcsolatban, de egy nagyon kedves és igényes előadás Szirtes Balázs monodrámájában előadva. Szirtes Balázs bámulatos alakvátozásokra képes: egyszemélyben ő minden a róka, a Kis Herceg, a Rózsa, az iszákos, az üzletember a lámpagyújtogató, a kígyó, a hiú, és a tudós. És mindezt olyan hitelesen teszi, hogy még a felnőtteknek is figyelempróbáló monodráma műfaja nemhogy leköti a gyerekek figyelmét, hanem amikor a Kis Herceg végül a Földre indult, akkor a Csenge izgatottan fészkelődni kezdett és azt mondta: »Jön hozzánk!«” – Sir Morosus vita 2014. december 16., 21:08 (CET)